Şimdi Ara

Okul yönetimi sevgiliye karışabilir mi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
90
Cevap
0
Favori
26.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bizim okulda da vardı bitane derste kız-erkek yanyana oturtmaz. Kısa etekli kızların filan sözlülerine zayıf verirdi. Sınıfta bırakmakla tehdit ederdi. Bunların hepsi aynı.
    Yalnız geçen yıl bir hoca feministti erkeklerin ortalamasını düşürdü filan hocayla konuşmaya gittik 3 kişi. Hoca kendini haklı çıkarmaya çalışıyor biz başka birşey diyoruz. En sonunda hoca bağırarak bizi başından savmaya çalışınca delirdim biran bende bir bağırıyorum ki herkes bana bakıyor okulun ortasında. Müdür geldi odasından noluyor burda gidin siz içeri beni konuşacağım dedi. Sonrada bir şey diyip yapamadı hoca bize. Kısacası :) sus pus durmayın size birşey deniyorsa karşılığınıda verin. Şimdi bunun farkına vardım da ne kaybettiysem sessizliğimden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglar19694 -- 16 Ocak 2013; 13:56:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slothere

Okul yönetimlerini tanrılaştırmayın. Seni zorlayıp kendiliğinden söylemen için uğraşmış. Cuma günü neredeydin sorusuna cevap vermen gerekmiyor. Tabiki o gün sınavın veya okulla ilgili bir aktiviten falan yoksa. 19.5 gün devamsızlık hakkınız var. Okulu ilgilendiren kısım bu hak dolduğu zamandır. Tabi birde sabahtan derse girip daha sonra kaçarsanız bunda da sorgulayabilirler. Ya hiç girmeyeceksiniz ya da girdiniz mi sonuna kadar bekleyeceksiniz.

Türkiye'de öğrenciler haklarını bilmediğinden aramayı da bilmiyorlar. Yönetmeliği şöyle bir gözden geçirin daha sonra ne kadar çok psikolojik baskı yapıldığını göreceksiniz. Yapılan o disiplin konuşmalarının bir çoğu hava cıva bir çoğu sadece göz korkutmak amaçlı.

Türkiye'de ilk ve orta öğretim kurumları belkide dünyadaki en rahat, en disiplinsiz yönetimlere sahipler. İllaki bir yerlerinde bir açık var. Korkmayın, araştırın, hakkınızı arayın.

çok güzel tavsiye vermiş buna uy bence fakat öğretmenlerle ve okul yönetimiyle iyi geçinmen senin çıkarınadır
    birde evlenmeyeceğin kız için kendini yakma.

• quote:

Orijinalden alıntı: beratad

quote:

Orijinalden alıntı: Slothere

Okul yönetimlerini tanrılaştırmayın. Seni zorlayıp kendiliğinden söylemen için uğraşmış. Cuma günü neredeydin sorusuna cevap vermen gerekmiyor. Tabiki o gün sınavın veya okulla ilgili bir aktiviten falan yoksa. 19.5 gün devamsızlık hakkınız var. Okulu ilgilendiren kısım bu hak dolduğu zamandır. Tabi birde sabahtan derse girip daha sonra kaçarsanız bunda da sorgulayabilirler. Ya hiç girmeyeceksiniz ya da girdiniz mi sonuna kadar bekleyeceksiniz.

Türkiye'de öğrenciler haklarını bilmediğinden aramayı da bilmiyorlar. Yönetmeliği şöyle bir gözden geçirin daha sonra ne kadar çok psikolojik baskı yapıldığını göreceksiniz. Yapılan o disiplin konuşmalarının bir çoğu hava cıva bir çoğu sadece göz korkutmak amaçlı.

Türkiye'de ilk ve orta öğretim kurumları belkide dünyadaki en rahat, en disiplinsiz yönetimlere sahipler. İllaki bir yerlerinde bir açık var. Korkmayın, araştırın, hakkınızı arayın.

çok güzel tavsiye vermiş buna uy bence fakat öğretmenlerle ve okul yönetimiyle iyi geçinmen senin çıkarınadır
    birde evlenmeyeceğin kız için kendini yakma.

Evleneceğim kız zaten bu. Biliyorum size saçma gelebilir belki ama gerçekten bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Ohooo iş yerlerinde bile sevgililerden bir tanesini işten çıkarıyorlar öğrendiklerinde sen okul karışır mı diye soruyorsun.

Türkiye de bunun önüne geçmek zor.

Bilmiyorum iş yeri sahibi misin ama iş yerinde sevgili, evli, akraba çalıştırmanın ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum ben. Sen iş yerinde manitaya kur yapmaya çalışırken işler nasıl aksıyor, biri ölüyor, düğün oluyor 2 eleman gidiyor işler aksıyor vs. Küçük işyerlerinde olmak üzere bu böyle; iş yerinde senin disiplininin önemi yok, 2 sevgiliyi aynı işyerinde mesai saatleri boyunca iş arkadaşı gibi göremezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mercsteal

quote:

Ohooo iş yerlerinde bile sevgililerden bir tanesini işten çıkarıyorlar öğrendiklerinde sen okul karışır mı diye soruyorsun.

Bilmiyorum iş yeri sahibi misin ama iş yerinde sevgili, evli, akraba çalıştırmanın ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum ben. Sen iş yerinde manitaya kur yapmaya çalışırken işler nasıl aksıyor, biri ölüyor, düğün oluyor 2 eleman gidiyor işler aksıyor vs. Küçük işyerlerinde olmak üzere bu böyle; iş yerinde senin disiplininin önemi yok, 2 sevgiliyi aynı işyerinde mesai saatleri boyunca iş arkadaşı gibi göremezsin.

bir ara 1,5 yıl kadar ufak sayılabilecek bir yer işlettim diyebilirim. Patron değildim ama patron yurt dışındaydı sorumlu bendım.. Neyseki hepsi erkekti elemanlarımın

Bu arada benim bahsettiğim 3000+ personeli olan bir firmaydı.. Eğer sevgililik durumu varsa mutlaka ya kızı ya erkeği gözden çıkarıyorlardı.. Evli çiftlere elleşmiyorlardı ama..

Dediğin gibi belki zordur bilemiyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Karışırlar sen oraya okumaya geliyorsun aşna fişneye değil.

cüppbeli pisagor hocam büyük tuvaletimizi yapsak abdest bozulurmu?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mercsteal

quote:

bir ara 1,5 yıl kadar ufak sayılabilecek bir yer işlettim diyebilirim. Patron değildim ama patron yurt dışındaydı sorumlu bendım.. Neyseki hepsi erkekti elemanlarımın

Bu arada benim bahsettiğim 3000+ personeli olan bir firmaydı.. Eğer sevgililik durumu varsa mutlaka ya kızı ya erkeği gözden çıkarıyorlardı.. Evli çiftlere elleşmiyorlardı ama..

Dediğin gibi belki zordur bilemiyorum..

Babamın 8-9 kişilik bir muhsebe bürosu var. Orda ki 2 eleman evlendiler işyeri vasıtasıyla, geç gelince ikisi de geç geliyor. Bir düğün oluyor ikisi gidiyor, biri ölüyor ikisi gidiyor. İş yerinde ailesel şeyler konuşuyorlar, erkek iş yerine biraz geç geliyor- pek çalışmıyor -kadın onun işlerini de yapıyor. Disiplin pek sağlanamıyor yani. Bunlar hemen gerçekleşmiyor tabii, 2 sene oldu evleneli zamanla artıyor problemler. Babam da kadını bu ay kocasını da 1-1.5 sene sonra işten çıkartacak şimdi. Küçük işletmelerde bu çok daha önemli ama büyük işletmelerde de bunun önlemi önceden alınmalı.

• 2 yıl oldu sevgilimle aynı sınıftayım, yanyanayım problem yok İşin sırrı saygılı olmakta Ha bide dersler var gayet iyi olunca kimse çıt çıkarmıyor hatta destek çıkan hocalar bile var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde hocalar müdüre darboğaz yapar o.c hakediyorlar ara sıra zeka aşırtmak lazım
  • Beraber cumaya gittik hocam deseydin sende

Zihniyete bak arkadaşım ya ellerinde olsa annemiz bize bir kız bulup evlendirene kadar göz göze bakmayı bile yasaklayacaklar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.