Şimdi Ara

OKUL TINAZTEPEDE EVİ NERDEN TUTMALIYIM(İZMİRLİLER YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
96
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AİLEM YATIRIM İÇİN EV ALALIM DİYOR. BUCA OKUDUĞUMA GÖRE KÖTÜ BİR SEMT GİBİ. EN YAKIN ULAŞIMI KOLAY GÜZEL SEMT NERESİ VAR?

• Buca semt değil ilçe dir. Kötü bir yer sayılmaz. Eğitim fakültesine yakin bir yerden tutabilirsin evi. Buca heykel denilen muhitte fena değil dir.Buralardan otobüs le en fazla 10 dakikada gidersin Tınaztepe ye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çeşme
  • DEÜ kazanmışsın hayırlı olsun

Buca kötü bir yer değil sadece bir ilçeyi şakasına gırgırına abarta abarta yaydık . Bunun sebebi yanlış hatırlamıyorsam yıllar eveli bir apaçi modası vardı o da bucada başlamıştı oradan yürüdü gitti.

Buca güzel yerdir gönül rahatlıyla kalabilirsin . İzbanı otobüsü metrosu falan filan herşeyi var zaten
  • Menemen yakindir kardesim yuruyerek bile gidersin

• galapagoskaplumbağası kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam.
    genelde insanların muhafazakar olduğu söyleniyor. Geceleri apaçilerin kekoların cirit attığı bir yer gibi anlatılmışta internette. Korkmadım değil açıkcası
  • Yukari

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş Buca dışından nereden ev tutarsan uzak gelecek gidip gelmek.

Arkadaşların dediği gibi Menemen'den falan yürüyerek gidebilirsin 3-5 apaçiden korkacak değilsin herhalde.

• Tınaztepe, buca koop, yaylacık mah (heykel), hasanağa bahçesi tarafları. Sakın şirinyer tarafından tutma trafiği çiledir git gel sıkıntı olur. Bornova, Karşıyaka ve Fahrettin Altaya sabah ve akşam otoban üzeri otobüs seferleri düzenleniyor Buca'da kalmam diyorsan bunlara biner gelirsin. (390,290,690)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.