Şimdi Ara

Okul takımı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sene basketbol takımında başarı yakalayamadığımız için beden eğitimi öğretmeni okul takımı çıkartmadı (ki hocamız basketbol hakkında hiçbirşey bilmiyor, onu geçtim hiç bir antremana gelmiyor, turnikeye giden adama üçlük at diyor) bu sene. Önümüzdeki sene için hocayı değiştirme veya okul takımı çıkartma şansımız var mıdır? Müdüre dilekçe veya imza toplayarak yapabilir miyiz diye düşündüm. Okulda basketboldan anlayan bir öğretmenimiz var koç olarak onu da alabiliriz. Veya dediğim gibi hocayı attırma veya değiştirmemiz lazım. Daha önce böyle bişey başına gelen biri vardır illa ki, yardım bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piskomat -- 10 Aralık 2013; 16:11:48 >

• Geçen sene maçlarda 1.86 boy ile pota altı oynuyodum Takımda 2 tane 2metre+ adam olmasına rağmen yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brad Pitt

Geçen sene maçlarda 1.86 boy ile pota altı oynuyodum Takımda 2 tane 2metre+ adam olmasına rağmen yani

İyi de konuyla ne alakası var
  • quote:

Orijinalden alıntı: piskomat

quote:

Geçen sene maçlarda 1.86 boy ile pota altı oynuyodum Takımda 2 tane 2metre+ adam olmasına rağmen yani

Sizin hoca yine iyiymiş baksana turnike atan adama 3'lük at falan diyomuş Biz kendi kendimize yapıyorduk antrenmanları takım oyununa yönelik.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: piskomat

quote:

Sizin hoca yine iyiymiş baksana turnike atan adama 3'lük at falan diyomuş Biz kendi kendimize yapıyorduk antrenmanları takım oyununa yönelik.

Anlamiyor dedim ya, yerde topu tutarsin ayaga kalk der

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu yardım edecek?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.