Şimdi Ara

OKUL SERVİSİ İÇİN. RENAULT MASTER Mİ? VW VOLT MU? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
7.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • renault daha iyi bende örenciyim ve servisimiz renault master çok güzel bir araç çok beğeniyorum konforlu ama tabiki servisteki bazı kişiler yüzünden sevmiyorum sen sen ol sakın kızlaraya teyip kontrolünü verme
  • yok be abi masterın koltukları çok sert ben geçen sene hiç rahat edememiştim.Şu ana kadar ki en rahat servisimiz ilköğretim 7. ve 8. sınıftaki otokar sultanlardı bülent abimiz vardı ozamanlar sene içinde yepyeni sıfır kilometre sultan viplerden almıştı metalik gri renk acayip bişeydi böyle kocaman maun kaplama lcd tv falan halen unutamıyorum okuldaki herkes neredeyse girip bakmıştı servisimeze.ondan sonra liseye başlıyınca o koca vip sultandan sonra reno master bana çok dandik vede küçük geldi ama bu senede servisimiz sprinter olunca rahatladık yine.
  • volt bence gayet ii ama tek kötü yani koltuklar arası uzaklıın az olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Contranarya -- 5 Ekim 2006; 21:37:51 >
  • Renault'dan şaşma
  • ben olsam ikisine de bakmam ve sprinter'a bakmanı tavsiye ederim
    o çok övdükleri vw volt'un salıncaklarında bile "daimler-chrysler" yazıyor,söküp değiştirirken gördüm bende
    gerisini sen düşün
    sonuçta mercedes başka
    volt filan hikaye
    +
    msprinter'ın tasarımı daha yeni volt'tan
    volt kaç senedir aynı yüzle çıkıyor karşımıza
    ilk çıkan modelden tek farkı sinyallerin turuncu yerine beyaz olması
  • her açıdan MASTER...
  • master en ekonomiği ve en sessizi bunlar arasında..

ve sürüşü de en zevklisi..

koltuklar konusunda - renaulta laf atmanın gereği yok ; genellkle sonradan servis aracı yapılmış araçlardır ınlar ve renaultla alakası yoktur; orjinal koltukları bence rahat
  • volt ağırlığından dolayı boyun eğiyor master zavallım rampada devri yetmiyor sprinter ise rampada sağdakileri sayıyor
  • master derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

ben olsam ikisine de bakmam ve sprinter'a bakmanı tavsiye ederim
    o çok övdükleri vw volt'un salıncaklarında bile "daimler-chrysler" yazıyor,söküp değiştirirken gördüm bende
    gerisini sen düşün
    sonuçta mercedes başka
    volt filan hikaye
    +
    msprinter'ın tasarımı daha yeni volt'tan
    volt kaç senedir aynı yüzle çıkıyor karşımıza
    ilk çıkan modelden tek farkı sinyallerin turuncu yerine beyaz olması

arkadaşım ne iş yaparsın nasıl bir adamsın bilmem ama bilmemek ayıp değil ama atmak ayıp

mercedes ve volt karoseri tamamen ortak evlilik sonucu yapılan arabalardır
    yani araclar arasında motor burun ve dashboard dışında herşey aynı dır ki araçları yan yana getirip kıyaslarsan mercedesin bagaj kapılarında vw yada vw in herhangi bir parçasında mercedes amblemi görebilirsin bu bir.

ikincisi ikiside kasa değiştirecekler bu 2007 yılında tahmini subat gibi

artı ticari araç sektörü otomobil sektörü içinde aracın çehresinin değişmesinin en az istendiği sektördür
    sürekli makyajlanır yada kasa değiştirilirse ikinci el değeri para etmez müşterilerimizde en çok bu özelliğimizden memnundur bu arada araç alacak arkadaşım elinde yanlış volt fiyatları var
    istersen bir mail at yada ara görüşelim
    denk gelirse aracına bitane iş de ayarlayabiliriz.
    ,
    murat : mozdemir@alturoto.com

• Renault master okul servisi için bence çok ideal bi araç...
  • bizim buralarda bir çok dolmuşçu ve servis master'a geçiyor.
    çok az yaktığını söylüyorlar parçaları da diğerlerine göre daha uydunmuş
    işyerinin servisi var master 2002 yada 2003 model araç çok iyi durumda sahibi de çok memnun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: padcom

bizler öğrenci servisi yapıyoruz arkadaşlar. ve ford transitleri satıp bu iki araçlardan birini almak istiyoruz. ben renault master diyorum biliyorumki renault en az yakan araçlar sınıfında. volt a gelince güzel araç fakat ben işçilik göremiyorum bu araçta. master ona göre daha güzel iç döşemeye sahip. ikiside 2500 cc ve 17+1 kişilik siz ne dersiniz?

arkadaşım volt lt 35 2.5 109 ps 2007 model

17+1 koltuk otomatik kapı perde 54.500 ytl

17+1 koltuk otomatik kapı perde panaromik yapıştırma cam halı kalorifer 57.500 ytl

17+1 koltuk otomatik kapı perde panaromik yapıştırma cam halı kalorifer türbün tavan 59.500 ytl

koltuklar sege marka yatarlı koltuk.

+490 takograf ( taahhütname verilmeyecekse ).

• master diyorum.common-rail motor

volt un kasası değişti.

ellerinde stok kaldığı için yenisini getirmiyorlar.

yenisinin adı crafter
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

master diyorum.common-rail motor

volt un kasası değişti.

yenisinin adı crafter

sen önce şu comman- rail dediğin motorun çalışma prensibini bir anlatsana ne işe yarıyo bu common-rail ?

kasa değişti aksini iddaa etmedik bu yüzden fiyatlarımızı aşşağıya çekmekteyiz zaten

buradada sıkıntı yok

fakat

crafterın türk şoförler tarafından pek beğenilmediği ve crafter satılırkende voltun satılacağını

bilmeden nasıl böyle bir çamur atma eğilimine girersinki

aracın getirilmemesinin sebebi fakat mercedes firmasının piyasaya aynı anda girelim talebi yüzünden tr ye girişini yapmadılar hepsi bu uydurmayalım lütfen !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mozdemir555 -- 6 Ekim 2006; 15:15:04 >

• arkadaşım madem diyorsun ki okul servisi için kullanacağım
    o zaman sana masteri öneririm
    hem ucuz hem de volttan pek aşağı kalacak bir araç değil
    en azından diğer servisçilerin kullandıkları j9lardan çok çok üstün bi araç
    hem yukarıda bir arkadaşın ediği gibi yaparsan öğrencilerin gözdesi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: mozdemir555

quote:

volt un kasası değişti.

yenisinin adı crafter

sen önce şu comman- rail dediğin motorun çalışma prensibini bir anlatsana ne işe yarıyo bu common-rail ?

kasa değişti aksini iddaa etmedik bu yüzden fiyatlarımızı aşşağıya çekmekteyiz zaten

buradada sıkıntı yok

fakat

crafterın türk şoförler tarafından pek beğenilmediği ve crafter satılırkende voltun satılacağını

aracın getirilmemesinin sebebi fakat mercedes firmasının piyasaya aynı anda girelim talebi yüzünden tr ye girişini yapmadılar hepsi bu uydurmayalım lütfen !

Yaptığın çocukca ban ları kendine sakla.

sattığınız vw pumpe duse sistemi bırakıp yakında common-rail sisteme geçicek.

crafter çıkalı kaç ay oldu.

doğru konuş

sana öyle bir çamur atarım ki şaşar kalırsın.

şişirmeyin bu vw ni bukar.buraya çivi çakmaz.

mercedes le aynı anda piyasaya girerseniz işiniz zaten zor.

merso nere vw nere.

not:istersen buyur pm den devam edelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sephiroth -- 6 Ekim 2006; 15:25:04 >

• quote:

quote:

volt un kasası değişti.

yenisinin adı crafter

buradada sıkıntı yok

fakat

Siz bu sinir ve stresle nasıl araba satacaksınız merak etmiyor değilim.
    esnaf adam geniş olmalıdır...

İnsanları küstürmek yerine doğru düzgün anlatsanız belki vw beğenmeyenlerin sayısında bir azalma olur.

• quote:

quote:

quote:

volt un kasası değişti.

yenisinin adı crafter

buradada sıkıntı yok

fakat

Yaptığın çocukca ban ları kendine sakla.

sattığınız vw pumpe duse sistemi bırakıp yakında common-rail sisteme geçicek.

crafter çıkalı kaç ay oldu.

doğru konuş

sana öyle bir çamur atarım ki şaşar kalırsın.

şişirmeyin bu vw ni bukar.buraya çivi çakmaz.

mercedes le aynı anda piyasaya girerseniz işiniz zaten zor.

merso nere vw nere.

not:istersen buyur pm den devam edelim

diyecek birşeyim yok ama ikiside piyasaya çıktıktan sonra satış rakamlarını atarım pm ine

• Size iyi indirimler dilerim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.