ben gecen sene lysden tercih yaptım ve üniversiteye yerleştim.bu sene sınavlara tekrar giriyorum. okul puanım yarıya düşücekti ama bu sistem değişti nolcağı belli değil. geçen sene bana alanımda 40 puan geldi. bu sene o puan 20ye mi düşücek? ama en düşük puan 30 . 30 gelir diyenler var ama bu konuda kesin bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi .?
ben gecen sene lysden tercih yaptım ve üniversiteye yerleştim.bu sene sınavlara tekrar giriyorum. okul puanım yarıya düşücekti ama bu sistem değişti nolcağı belli değil. geçen sene bana alanımda 40 puan geldi. bu sene o puan 20ye mi düşücek? ama en düşük puan 30 . 30 gelir diyenler var ama bu konuda kesin bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi .?
herhangi bir yerleşme durumunda olmayanlar için geçerli o minumum 30 puan geçen yıldan yerleşme durumu var ise ( kayıt olunmasına gerek yok ) her durumda okul puanı yarıya düşecektir diye düşünüyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: hagi92
quote:
Orijinalden alıntı: trigonex
diploma notun nedir ?
059,45 diploma notum.
naçizane kanaatim odur ki ; (59,45*0,60)/2 gelecektir hocam..
herhangi bir yerleşme durumunda olmayanlar için geçerli o minumum 30 puan geçen yıldan yerleşme durumu var ise ( kayıt olunmasına gerek yok ) her durumda okul puanı yarıya düşecektir diye düşünüyorum...
yarıya düşücektir. fakat benim okul puanım geçen seneki sistemde 40 geldi. bu seneki sistemde kaç gelir. bir de en düşük 30 puan olayının yerleşenler için olmadığı kesin mi yoksa görüşün mü ?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: hagi92
quote:
diploma notun nedir ?
059,45 diploma notum.
naçizane kanaatim odur ki ; (59,45*0,60)/2 gelecektir hocam..
o zaman paket oluruz ya:) bi arkadaşın hocası puanı kesileceklere 30 gelicek demiş. tabi bunlar miş mış olduğu için pek itimat etmiyorum. herhangi bir kurum var mı arayıp konuşup bana yardımcı olucak kesin bilgi vericek dershaneler yardım eder mi öğrencisi olmayan kişilere.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme