Bildirim
okul puanımı söyler misiniz ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
okulunun başarısına görede değişir,iyibi anadolu lisesimi mesela....bu puanlar 100 üzerndenmi...ve en önemlisi bu puanlar okul ortalamasından düşükmü yüksekmi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FJieQuen.RAA -- 9 Şubat 2012; 21:49:32 > -
böyle hesaplayamazsınız doğru olarak okul birincisi ve sonuncusuna göre falan hesaplanıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: FJieQuen.RAA
okulunun başarısına görede değişir,iyibi anadolu lisesimi mesela....bu puanlar 100 üzerndenmi...ve en önemlisi bu puanlar okul ortalamasından düşükmü yüksekmi
okul başarasında 50 kişi arasınd 20.sıradyım. anadolu meslek olduğumuz için az kişiyiz. -
0.15 le çarpılmış hali,yani eski sistemde 65 civarı gelirdi...şimdi 0.12 ile çarpılmış hali gelcek -
quote:
Orijinalden alıntı: Furkan*
böyle hesaplayamazsınız doğru olarak okul birincisi ve sonuncusuna göre falan hesaplanıyor
50 kişi rasından 20.sıradayım -
quote:
0.15 le çarpılmış hali,yani eski sistemde 65 civarı gelirdi...şimdi 0.12 ile çarpılmış hali gelcek
şimdi 40 falan mı gelir ? -
hayır 51 civarı gelir...bu tip şeyler herkes için geçerli olduğu için ve puanla değil sıralama ile ünüye alındığımız için sadece; okul puanın çoğu kişiye gelenden düşük olmadığını bilmen yeterli,hatta çoğu kişiden biraz daha yüksek..bi kaybın veya pek bi kazancın yok -
quote:
hayır 51 civarı gelir...bu tip şeyler herkes için geçerli olduğu için ve puanla değil sıralama ile ünüye alındığımız için sadece; okul puanın çoğu kişiye gelenden düşük olmadığını bilmen yeterli,hatta çoğu kişiden biraz daha yüksek..bi kaybın veya pek bi kazancın yok
mesela 400 aldım 451 mi olucak ?? çook değil mi ? ben 30 40 gelir diye düşünüyordum -
lütfen bilen biri varsa yazsııın . -
Sen 11.sınıftın yanılmıyorsam ? okul puanını şimdiden doğru hesaplayamazsın okulunun sınav başarısı seneye okuldaki sıralaman notların bunlar belli değilken net bir şey söylemek zor olur. -
80 kişilk okulda 20. isen 45 altı gelmez...puanın bi önemi yok hem....
eğer bu puanla nereyi kazanırım 2010 puan tablosuna göre diye bakmak istiyorsan 65 ekle mesela,çünkü onlar eski puan sistemi... -
quote:
Orijinalden alıntı: ozge_18
Sen 11.sınıftın yanılmıyorsam ? okul puanını şimdiden doğru hesaplayamazsın okulunun sınav başarısı seneye okuldaki sıralaman notların bunlar belli değilken net bir şey söylemek zor olur.
seneye staj görüceğimiz için 12.sınıf 85 bile gelebilir bu sene 70 de olabilir ben en düşük söylüyorum :) bana 40 gelsin daha ne istiyim ben :D -
quote:
eğer bu puanla nereyi kazanırım 2010 puan tablosuna göre diye bakmak istiyorsan 65 ekle mesela,çünkü onlar eski puan sistemi...
80 değil 50kişi arasında :) nasıl önemi yok gayet önemli bence -
değişen puan sisteminde kaç puan aldığnı hesap edip ona göre bi tahmin yapmak zeka yoksunlarının yapacağı bi saçmalıktır bence,herzaman sıralama önemli -
quote:
eğer bu puanla nereyi kazanırım 2010 puan tablosuna göre diye bakmak istiyorsan 65 ekle mesela,çünkü onlar eski puan sistemi...
bu arada benim notları söylüyorsunuzdur umarım bide arkdaşımın notları var karışmasın. -
meslek lisesi olduğun için okul başarısı yüksek olmaz 50 de 20. ysen ortalardasın bence 50 filan gelir 75 üstünden -
geçen sene 52 puan geldi banada bu sene düşer mi? yoksa yine 52 mi gelir. -
quote:
Orijinalden alıntı: fizmatgeo
meslek lisesi olduğun için okul başarısı yüksek olmaz 50 de 20. ysen ortalardasın bence 50 filan gelir 75 üstünden
bu sene 60 üzerinden olucak ? neyse ben aldım cevabımı teşekkürler arkadaşlar bana ortalama 30 gelir . -
quote:
Orijinalden alıntı: sinemakar
quote:
hayır 51 civarı gelir...bu tip şeyler herkes için geçerli olduğu için ve puanla değil sıralama ile ünüye alındığımız için sadece; okul puanın çoğu kişiye gelenden düşük olmadığını bilmen yeterli,hatta çoğu kişiden biraz daha yüksek..bi kaybın veya pek bi kazancın yok
mesela 400 aldım 451 mi olucak ?? çook değil mi ? ben 30 40 gelir diye düşünüyordum
daha önce üni sınavına girdim sonuçlardan biliyorum, 2001 yılında sınava girmiştim 75üzerinden aobp puanım 56 gelmişti,kendi alanımda ham puanım 139du, aobpli puanım 159du,
yani diyelim puanın 56, bu direk 56 ile ham puanın toplanıyor anlamına gelmiyor, daha düşük yansıyor puana,
Benzer içerikler
- bromlu suyun rengini ne giderir
- dideral nedir
- net iyon denklemi nedir
- 6 ile 4"ün farkı kaç eder
- birey dershanesi yorumları
- telegram indirim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X