Şimdi Ara

okul puanı ! bi bakın lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba sizlere kucuk bı sorum olacaktı aslında nasıl sorcağımı da bılmıyorum ama bı ornekle anlatmaya calısıyım
    örneğin ; benım 9.sınıf ağırlıklı yıl sonu ort. 56
    10.sınıf 60
    11.sınıf 70
    12.sınıf da 80 olsun. bu durumda benım dıploma puanım hesaplanırken okul ıstatıstıklerını sormuyorum sadece benım bu 4 yılın ortalaması hesaplanırken , bu 4 ort. toplanıp artmetık ortalaması mı alıncak yoksa hesaplanırken 9. sınıfın ort 12 sınıfa gore daha mı dusuk olcak çok karıstı arkadaşlar ama toparlıyorum benım 9ve 10. sınıf ortalamalrım dusuk 11 ve 12 de yukselttığım takdırde 9. ve 10. sınıftakı dusuk ortalamalırım benım aodp hesaplanırken olumsuz yonde etkılıcek mı yoksa 9 ve 10. sınıf olduğu ıcın etkısı az yada olmıcak mı ? ?
    arkadaşlar cok karıstı farkındayım ama anlatmak istediğimi anladığınızı dusunerek cevaplarınızı beklıyorum.

• Up

--
    Via MebApp.com
  • 4 yılın aritmetik ortalaması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 2 Ekim 2011; 13:04:10 >
  • sınıflar arasında bir fark yoktur her senenin ortalaması alınır toplanırve 4'e bölünür

en azından benim lise diplomam böyleydi
  • arkadaşlar anladım da sacma değil mi benım 9. sınıf ortalamam 56 idi bu sene oldukça yukseltmeme rağmen okul sıralamasında benden cok daha dusuk puanlılar benım sıralamamın ustundeydı
    ben 9-10-11ve 12 . sınıfın bellı % lerı olur ve ona gore hesaplanır boylece 9. sınıfdakı dusuk ortalamamın pek etkısı olmaz dıyodum ama :( :(
  • ayrıca sen ne yapacaksın okul puanını önemli olan üniversite sınavı

asıl başaılı başarısız orda ortaya çıkar
  • Bende birşey merak ediyorum aynı okuldan arkadaşın diploma notu 66.40 falan benim 66.11 direk geçişde bunamı bakılıyor acaba 3 tane yer var kontenjanda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scrambled -- 2 Ekim 2011; 16:02:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.