Şimdi Ara

Okul öncesi öğretmenliği iyi mi :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Sorularını alabilirim dokuz eylüldeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atama puanı yüksek atama az ama dışarıdan şirin bi meslek.

• hazliko H kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comolokko97 -- 28 Ekim 2020; 21:4:16 >
  • Tabiki

benim sorularım tamamen internetten gördüklerim ile alakalı

mesela yüksek lisans gibi olaylarda " okul öncesi öğretmenı olup pdr de yüksek yapabilme " böyle bi olay mümkün mü
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comolokko97 -- 28 Ekim 2020; 21:4:30 >
  • Yüksek lisans olaylarini fazla bilmiyorum ama pdrden değil psikolojiden yapabilirsiniz. O şekilde de pedagog oluyorsunuz

eyvallah hocam
  • 1- yurtlar fena değil erkekler için devlet yurdu olanağı daha fazla bir arkadaşım çok memnundu ama hangi yurt olduğunu net bilmiyorum. Erkek yurtları hakkında pek bilgim yok açıkçası ama en fazla 1 otobüsle 15 sürer trafiksiz tinaza cikman.
    2- evet tınazin çevresi biraz bos ama ana kampüs yavaş yavaş tüm bölümler oraya taşınıyor. Valla nefret eden de var sevende. Ben seviyorum trafiği yok saçma sapan gurultusu yok. Yürüyerek çıkması sıkıntı ama donuste ben hep yürüyorum ki benim fakultem eğitim. Pekte dağ başı değil ihtiyaçlarınızı karşılayacak şeyler mevcut.hukuk bu sene taşınıyor direk tinazin girisinde.
    3- ben izmiri 14 yaşından beri istediğim için hiçbir şeyi kötü gelmiyor birazda nerden geldiğine bağlı. Bucanin tek sıkıntısı yolları. Yollar çok dar. Ama her şey birbirine yakın öğrenci yeri. Bilmiyorum belkide ben adanadab geldiğim içindir. Ama ulaşım kolay egeyle karsilastirmicaksiniz iyi ama bir dokuz eylüllu olarak egenin daha iyi bir üniversite olduğunu açıkça söyleyebilirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.