Şimdi Ara

Okul öncesi için 'Kuran'ı Kerim programı' onaylandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 12 senede Ingilizce ogretemiyor bu egitim sistemi
    Arapca gibi daha zor dili nasil ogretecekler ?
    Olan cocuklarin giden zamanina olacak
  • Boş beyinler geliyor desenize .. Yahu bu dinin ezik , aciz insanlar dışında kime neye bir faydası olmuş ? Tamamen sacmaliktan ve boş laftan ibaret. Eskiden arapça okunuyordu da insanlar anlamına kolay ulasamadigindan inanan sayisi fazlaydi . Ama şimdi bu kadar kolay ulusabilirken inanmak harry Potter inanmakla es değer . Bir adam varmısta bütün hayvanları gemiye doldurmuş kurtarmışta bir allah varmısta Herseye gucu yetermiste ama ne hikmetse her şeyı bir anda değil bir evrim sureci içinde yaratmışda . Baktilar bunlar tutmayacak bu seferde laflari cekistirerek bilimsel mucize uydurmaya basladilar . Bulunmis bilimsel mucizeleri bak yaziyormus diyerek .... Madem o kadar dogru kitap , bul bakalim henuz kesfedilmemis insanlik icin yararli bir mucize. He birde bu dünya da iyi şeyler yapan erkeklere ERKEKLERE göğüsleri yeni tomurcuklasmis bakıre (COCUK) veriyor tanrı bu kitaba göre. Bundan da Son dönemlerde kıvırma çalışıyorlar ama artık top burdan dönmez . İnsanlar eskisi kadar salak ve cahil değil .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uyandiranİnsan -- 7 Aralık 2017; 19:13:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okul öncesi için 'Kuran'ı Kerim programı' onaylandı

• Tamamiyle rezillik. Küçük yaşta ki çocuklara dini empoze ederek gerçeklik algısıyla oynanıyor.

• Eğitim verilmesi gerekiyor dinler hakkında bence. Ama tarafsız, açık şekilde olması gerekiyor. Beyin yıkamaya girerse iş ve ya din tüccarlarına kalırsa çocuklar çok sıkıntı yaparız. Ben destekliyorum lakin bu hükümetin bunu düzgünce yapabileceğini düşünmüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tek Sevdamız Türkiye

dalga geçmeye devam böyle düşüyor mu akp iktidardan solcular?

Düşecek bi gün

• Yine her zamanki gibi boş, gereksiz, hedef kitlenin oyunu almayı garantilemeye yönelik uygulama. Madem bu kadar Kuran-ı Kerim dersi verilmeye yönelik heves var yapılacak tek uygulama var o da en kabul gören 3 meal ve 3 tefsir kitabı kaynak alarak bir program yapılır ve gayet de kaliteli bir ders olur. Çocuklara 5-6 yaşında Arapça İngilizce öğretmeye çalışılacağına adam gibi Türkçe öğretilmesi gerekli.

Eğitim kepaze halde müfredat kepaze halde okullar kepaze halde...

Edit 1: Bu kadar imam hatip mezununa öğretmenlik yaptırılacak anlaşılan.

Edit 2: Ultra zekalı, ateist gibi görünen kişilerin zeka seviyeleri yaptıkları yorumlarla yine ortaya çıkmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ddsmurat -- 7 Aralık 2017; 21:34:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Türkçe okumayı ve yazmayı öğretmeden önce arapça mı?

Kur'anı okuma öğretilir bizde. Türkçe meali okutulmaz... Aman ha millet okuduğunu anlar sonra!
    Kendinize, çevrenizdekilere bir sorun bakalım, kaçımız o "öğretilecek" olan namaz surelerinin anlamlarını biliyoruz? Ya da cuma hutbesinde hoca Türkçe konuşana kadar neyi anlıyorsunuz?

Sizin yapay gündeminizin... Ekonomi alooo! Batır ekonomiyi ver Kur'an dersini. Yersen!

Yediğimiz içtiğimiz "özel" tüketim oldu. Sırada ne var? Soluduğumuz hava mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WILDBOYS

quote:

Orijinalden alıntı: Rumpelstilzchen

Cok faydali olur. Benim zamanimda yoktu böyle seyler ogrenemedim su an nasil zor geliyor anlatamam. Namaz kiliyorum dualari okuyorum ama ne anlama geldiklerini bilmiyorum. Arada Kuran acip okuyayim diyorum mecbur Turkcesini okuyorum. Keske kucukken ogrenseymisim diyorum hep.

İyiki okumadın biz okuduk dinsiz olduk tabiiiki mantık kullandık

Bu yazinla mantigim acildi wild.Sagolasinnn

• quote:

Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-

quote:

quote:

Cok faydali olur. Benim zamanimda yoktu böyle seyler ogrenemedim su an nasil zor geliyor anlatamam. Namaz kiliyorum dualari okuyorum ama ne anlama geldiklerini bilmiyorum. Arada Kuran acip okuyayim diyorum mecbur Turkcesini okuyorum. Keske kucukken ogrenseymisim diyorum hep.

Eee herşeyi bizden bekleme birazda sen gayret et

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ciddi degiildim yazarken.Mantiklariniz konusuyor.

• Tamamen, çoğu AKP seçmeni imamhatip mezunlarına kadro açma amaçlı bir uygulama.
  • Denildiği gibi "isteyen" durumu varsa yani dayatma yoksa sorun yok. Zorunluluk yani dayatma varsa sıkıntı var demektir.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ciddi degiildim yazarken.Mantiklariniz konusuyor.

Halbuki bi ara ışık gördüm sandım uzuki😎

• Boyle haberleri gordukce sukrediyorum allah acidida yurt disina kapak attik. Kalanlarin isi zor valla.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.