Şimdi Ara

Okul Öncesi eğitim öğretmeni olan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
9.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çevresinde Okul öncesi eğitim öğretmeni ( anaokulu öğretmeni) olan var mıdır?
    Diplomasını kiralayan varsa ya da kiralama şartlarını öğrenmek istiyorum..
    teşekkürler

• Yapay Zekanın Yanıtı

Okul Öncesi Eğitim Öğretmenliği: Diploma Kiralama Uygulaması

Okul öncesi eğitim öğretmenleri, çocukların erken yaşlarda eğitim almalarına ve sosyal, duygusal ve bilişsel gelişimlerine destek olurlar. Ancak, bazı durumlarda, gerekli öğretmen diplomasına sahip olmayan kişiler, bu pozisyonda çalışmayı tercih edebilirler. Bu noktada, diploma kiralama uygulaması devreye girer.

Anaokulu ve okul öncesi eğitim kurumları, gerekli niteliklere sahip olmayan kişileri istihdam etme yasağına tabidir. Bu nedenle, diploma kiralama cezası ile karşı karşıya kalmamak için, okul öncesi eğitim öğretmeni olarak çalışmak isteyen kişilerin geçerli bir öğretmen diplomasına sahip olmaları gerekir.

Anaokulu müdürleri, bu konuda sorumluluk sahibidirler ve diploma kiralama uygulamalarını önlemek için gerekli önlemleri almalıdırlar. Öğretmen diplomasının kiralanması ciddi bir suçtur ve hem kiralayan hem de kiralayan kişiye yasal yaptırımlar uygulanabilir.

Bu nedenle, okul öncesi eğitim öğretmenliği mesleğini icra etmek isteyen kişilerin, gerekli eğitim ve sertifikasyon sürecinden geçmeleri son derece önemlidir. Diploma kiralama uygulaması, hem çocukların eğitimi hem de sektörün itibarı için zararlı bir uygulamadır.

Okul öncesi eğitim kurumları, öğretmen adaylarının gerekli niteliklere sahip olup olmadıklarını kontrol etmeli ve diploma kiralama uygulamalarına izin vermemelidir. Bu, hem çocukların haklarını hem de sektörün kalitesini korumak için gereklidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • benim yengem gebzede ana okulu öğretmeni olarak çalışıyor.Bi ara sorarım
  • sağolasın..
    eşimin diplomasını kiralamak istiyorlar da piyasa şartlarını diploma kiralamanın bağlayıcılığını öğrenmem lazım neticede dipoma kiralıyorsun adam borç harç vergi bırakıp giderse bizi bağlayan durum var mı?
  • Öncelikle zaten yasa dışı bir uygulama.
    Bu nedenle eşiniz her durumda suçlu sayılacak...

Sanırım özel bir gündüz bakım evi açılacak ve de eşiniz iş yeri sahibi olarak gösterilecek. Eşiniz orada çalışmayacak.

O durumda eşiniz eş zamanlı olarak hiçbir yerde çalışamaz. Ancak iş veren durumuna geçtiği için de kendi SSK primlerinin de ödenmesi gerekecek.

Biraz daha bilgi verirseniz fikir yürütmemiz ve bilgi vermemiz daha kolay olur.
  • prosedürleri bilmiyoruz açıkcası ama diplomasını kiralayarak anaokulu açılabiliyor diye biliyoruz bir nevi eczacı diploması kiralayıp eczane açmak gibi bir şey..
    böyle bi teklif geldi şartlarını bağlayıcılığını araştırıyoruz..
    yasa dışı bir işleme tabii ki tabii olmayız..
    en kötü gider başında oturur..
  • Ben de bunu diğer öğretmen arkadaşa bir sorayım.
    Öğrenebilirsem şayet size özel ileti gönderirim.
  • İş yerinde her türlü olumsuz durumdan dolayı diploma sahibi sorumlu olacaktır diye düşünüyorum..
    Diplomasını 600 YtL'ye kiraya veren oldugunu biliyorum.. Okul başka bir yönetici ile şuanda calısıyor.. Hiç bir sorun yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umbaba -- 26 Temmuz 2008; 20:11:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tarih mezunu var mı ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mantıken diploma sahibinin sorumlu olması lazım neticede onun diplomasına istinaden açma yetkisi veriliyor ama çevreden duyduğumuz kadarıyla diploma shibinni hiç bir yükümlülüğü yokmuş sadece ortak görünüyor..
  • stajyerlik kalkmadan diplomayı kiralayabiliyor muyuz en önemli sorunuuz şimdilik bu :)
  • Milli Eğitim'e bağlı olan okullarda müfettiş teftişi olduğundan dolayı müdürün daha fazla sorumlulukları var.Denetim sırasındaki usulsüzlük müdürün işini ömür boyunca yapamamasına bile neden olabiliyor..
    Sosyal hizmetlere bağlı olan okullarda ise teftiş olmadıgından yinede yaşanacak olumsuzluklar karşısında müdür sorumlu tutulur ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.