fotokopi çektirsem tabi önceden tarihini dakstil yardımıyla silsem tekrar tekrar kullanabilirmiyim
düşünmedim değil yardım konunun takipçisiyim
Anında yakalanırsın onun kayıtları numarası fln vardır.
Tarihi değiştirsen bir şekilde hallolur fakat fark edilirse okuldan atılman gibi resmi cezalar da alabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: E.C
Tarihi değiştirsen bir şekilde hallolur fakat fark edilirse okuldan atılman gibi resmi cezalar da alabilirsin.
bizim okul biraz saf ondan düşünüyorum
fark edilir ve okuldan atılırsın
Olabilir kullanılabilir. Eğer ayda 1-2 yapacaksan olabilir. Daksile gerek yok. O bölüme beyaz kağıt koy. Öyle fotokopi çektir. Şeffaf bant ile yapıştıradabilirsin bu boş kağıdı. Küçük bir parça sadece tutacak kadar. Fotokopi çekerken kağıdın tarih bölümü olan yerden kaymasını engeller daha rahat fotokopi çekersin.
boş işlerle uğraşma kardeş okumıcaksan bırak okulu sanayide takıl
quote:
Orijinalden alıntı: dasdacik
quote:
Orijinalden alıntı: E.C
bizim okul biraz saf ondan düşünüyorum
rapor resmi belge olduğundan okulla bitmiyor iş dikkat et risk çok yüksek
Çok riskli.... Okuldan gideceğim zaman müdürden izin kağıdı alır giderim oda olmazsa reçete alırım okula götürür veririm yarım günlük rapor olarak geçer sende böyle yollar dene bence...
tarayıcın varsa tarattır, photoshop ile istediğin gibi oynarsın tarihle sonra da paşalar gibi ihtiyacın olduğunda çıktısını alırsın. Fotokopi falan sakat iş, gölgelenmeler vs.
quote:
Orijinalden alıntı: jR.Arrhenius
tarayıcın varsa tarattır, photoshop ile istediğin gibi oynarsın tarihle sonra da paşalar gibi ihtiyacın olduğunda çıktısını alırsın. Fotokopi falan sakat iş, gölgelenmeler vs.
Aynen. Rapor saglik ocagi raporuysa 3 yerde tarih yazar onu degistir. En ustteki tarih kod var onu degistir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme