Şimdi Ara

okul için aldığım raporu fotokopi çektirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fotokopi çektirsem tabi önceden tarihini dakstil yardımıyla silsem tekrar tekrar kullanabilirmiyim

• düşünmedim değil yardım konunun takipçisiyim
  • Anında yakalanırsın onun kayıtları numarası fln vardır.
  • Tarihi değiştirsen bir şekilde hallolur fakat fark edilirse okuldan atılman gibi resmi cezalar da alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.C

Tarihi değiştirsen bir şekilde hallolur fakat fark edilirse okuldan atılman gibi resmi cezalar da alabilirsin.

bizim okul biraz saf ondan düşünüyorum
  • fark edilir ve okuldan atılırsın
  • Olabilir kullanılabilir. Eğer ayda 1-2 yapacaksan olabilir. Daksile gerek yok. O bölüme beyaz kağıt koy. Öyle fotokopi çektir. Şeffaf bant ile yapıştıradabilirsin bu boş kağıdı. Küçük bir parça sadece tutacak kadar. Fotokopi çekerken kağıdın tarih bölümü olan yerden kaymasını engeller daha rahat fotokopi çekersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşe giriş raporu almak
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • boş işlerle uğraşma kardeş okumıcaksan bırak okulu sanayide takıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: dasdacik

quote:

Orijinalden alıntı: E.C

Tarihi değiştirsen bir şekilde hallolur fakat fark edilirse okuldan atılman gibi resmi cezalar da alabilirsin.

bizim okul biraz saf ondan düşünüyorum

rapor resmi belge olduğundan okulla bitmiyor iş dikkat et risk çok yüksek
  • Çok riskli.... Okuldan gideceğim zaman müdürden izin kağıdı alır giderim oda olmazsa reçete alırım okula götürür veririm yarım günlük rapor olarak geçer sende böyle yollar dene bence...
  • tarayıcın varsa tarattır, photoshop ile istediğin gibi oynarsın tarihle sonra da paşalar gibi ihtiyacın olduğunda çıktısını alırsın. Fotokopi falan sakat iş, gölgelenmeler vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jR.Arrhenius

tarayıcın varsa tarattır, photoshop ile istediğin gibi oynarsın tarihle sonra da paşalar gibi ihtiyacın olduğunda çıktısını alırsın. Fotokopi falan sakat iş, gölgelenmeler vs.

Aynen. Rapor saglik ocagi raporuysa 3 yerde tarih yazar onu degistir. En ustteki tarih kod var onu degistir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.