Şimdi Ara

OKUL İÇİN ACİL NOTEBOOK ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Semtimizde bulunan okulumuzda 1.sınıf öğrencilerine sunumlarda kullanılmak üzere 1 adet notebook alınacaktır. Ben de bir öğrenci velisi olarak sizlerden 800 TL nakit paraya uygun notebook önerilerinizi bekliyorum. Önce proforma fatura alınıp okul yönetimine ve onlar aracılığı ile de milli eğitime onay için sunuluyormuş. MEB in onayladığı proforma için KDV indirimi mevcutmuş. Herkese iyi forumlar dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: gurmer

Merhaba Arkadaşlar,

Semtimizde bulunan okulumuzda 1.sınıf öğrencilerine sunumlarda kullanılmak üzere 1 adet notebook alınacaktır. Ben de bir öğrenci velisi olarak sizlerden 800 TL nakit paraya uygun notebook önerilerinizi bekliyorum. Önce proforma fatura alınıp okul yönetimine ve onlar aracılığı ile de milli eğitime onay için sunuluyormuş. MEB in onayladığı proforma için KDV indirimi mevcutmuş. Herkese iyi forumlar dilerim.

Asus X54C-SX047D B960 2GB 320GB 15.6 Notebook

fiyatı 750 tl civarında
  • Arkadaşlar,

Hepinize teşekkür ediyorum önerileriniz için. Bunların hepsi freedos. Windows yüklemede sorun olurmu acaba? Uğraştırıcı bir işmidir?
  • bim'e 23 martta bi asus notebook gelcek bide ona bakın işinizi görür
  • Arkadaşlar,

Herkese yardımları için teşekkür ederim. Mahallemiz ilköğretim okuluna Electroworldden 799 TL ye DELL İNSPİRON 5040 62S23B Model Notebook alınmıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop önerisi acil
    2 ay önce açıldı
    Acil laptop önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.