Şimdi Ara

Okul , disiplin.. Arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iyi bir anadolu lisesinin son sınıf öğrencisiyim ; haliyle sınava hazırlık falan uğraşıp duruyorum ama başıma gelen bir olay benim canımı sıkıyor 3-4 gündür.Olayı hemen anlatıyım;
    sigara kullanan biriyim fakat aynı zamanda sigaraya karşı olan biriyimde , kapalı yerlerde sigara içilmesi yasağını çok beğenmiştim örneğin. bilirsiniz okul tuvaletlerinde sigara içmek gibi bir durum vardır.bende arada tuvalette içerim sigara ama efendi gibi içerim izmaritleri oraya buraya atmam atanıda uyarırım.önceki hafta yine bir sigara içme esnasında hoca geliyor dendi , bizde tabi hemen kabinlere doluştuk , birden 4 kişi aynı kabine girdik. hoca sigara içmeyin diye uyardı tuvalete girip , işi olmayanlar çıksın falan dedi.tabi bu sırada kabinlerde toplam 20 kişi falan sigara içiyor.hocanın tuvaletten çıkmasını bekledik kabinden çıkmak için fakat hoca bir türlü çıkmadı dışarı , diğer kabinlerde elemanlar ders zili çalınca çıktı mecburen ; hoca onlara kızdı falan , tabi bizde sesini duyuyoruz çıkmıyoruz dışarıya , aradan 2-3 dk geçti biz hala hocanın çıkıp çıkmadığından emin olamadık , başka bir arkadaşımıza mesaj attık ; hoca tuvalettemi diye , sizin kabinin önünde bekliyor dedi arkadaş cevap olarak. bekledik bekledik 15 dk geçti , çoktan gitmesi gerekiyordu ama gitmedi bir türlü (tabi bu sırada içerde çıt çıkarmıyoruz ) sonra dışardaki arkadaştan mesaj geldi çıktı hoca diye. bizde hemen çıktık kabinden lavobolara gittik elimizi yüzümüzü yıkadık (yıkar gibi yaptık) , tabi tahmin edildiği gibi hoca aslında fake vermişti bize .biz lavobonun önünde beklerken hoca girdi içeri birden. siz kimi kandırıyosunuz falan diye azarladı , arkadaşımı itekledi falan. hadi yürüyün müdür yardımcısını odasına dedi. gittik paşa paşa . müdür yardımcısı ; siz bilirsiniz hocam şurda form dilekçeler var isterseniz doldurun dedi. sonra bizim numaralarımızı aldılar biz gittik.. 1-2 tenefüs sonra o hocanın yanına gidip özür falan diledim gayet sıcak kanlı konuşuyordu gülerek falan , bende içimden oh be kurtulduk diye düşündüm.dün rehberlik servisinden çağrıldık 4 kişi. savunma yazdırdılar .aynen şunları yazdım ;
    sigara içilmesine ,özellikle de okul tuvaletinde sigara içilmesine karşı olan biriyim fakat çok nadirende olsa sigara kullanıyorum ama bu durumu kabul etmiş değilim , nadiren kullandığım sigarayı bırakmaya çalışıyorum.öğretmenimizin numaralarımı aldığı gün kesinlikle sigara içmemiştim , zaten öğretmenimiz sigara içerken veya üstümde sigarayla görmedi beni.bu durumların meydana gelmiş olmasından dolayı üzgünüm. vs vsvs bişeyler daha yazdım aklıma gelmedi şimdi.
    üstelikte sadece 4 kişi değil bizden ayı 10 kadar kişininde ismini vermiş bu öğretmenimiz ( yakalamadğı halde sigara içiyorlar gerekçesiyle) .
    cuma günü disiplin kurulunda sözlü savunma yapcaz. 1-2 öğretmenimize danıştım ne söyliyim hocam napıyım felan gibisinden. diğer arkadaşıma danıştığı öğretmen bir senaryo söylemiş ; sen hastaydın ; ben seni tuvalete gönderdim , arkadaşlarında o sırada senin o halini görünce sana yardım ediyolardı , o sırada öğretmen gelince panikleyip kabine girdiniz deyin demiş.
    ya şimdi savunmada böyle desek , demezler mi bize siz 15 dk neden sessizce içerde beklediniz diye düşünüyorum.
    bunu bu fikri söyleyen öğretmenimize söyledim ; ya sen benim dediğimi yap , bunca yıllık tecrübem var falan dedi. ama böyle bişey söylesek sanırım bize gülerler orda .
    yani arkadaşlar kısacası fikirlerinize ihtiyacım var , ne diyim , napıyım , ne ediyim , offff offff

• arkadaşlar yokmu fikir beyan edebilecek
  • Hocanın dediğini yapın.Böyle olacağını biliyorduk.Olduda göründüğü gibi(olay görünene şey :d).sorunsuz halletmek için saklandık dersiniz.Son sene diye inş. üstelemezler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArjesT -- 2 Mart 2010; 22:44:45 >
  • Tüh ya.. Seni o şekilde görmedikleri için bence hiçbir şey yapamazlar.. Ben yapmadım de, üzerime sigara kokusu sinmişti ben de panikleyip kabine girdim de.Zaten panik depresif sayılırım vs de , olayı dramatize et.
  • arkadşim lise hayatm boyunca her hafta disipline gittim sigara kavga vs. hiç biri okuldan atılma veya sicile işleme gibi uzaklastrma gbi bir durum knsu deil.. tabi cidi adam yaralam vs deil kavga dedigim.. ailenin haberi war mı ? warsa takma kafana versin disipline.. hiç bi b*k olmuyor.. sana dicekler 62 tL cezaöde die.. sana bişidicem ister inan ister inanma bnm suan o 62 tl Oldu 900 930 tl artk müdür yardmcısı felan grnce makara bile gecior.. senin ne kadar oldu die.. burdaki tek problem ailen bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: w0rM

arkadşim lise hayatm boyunca her hafta disipline gittim sigara kavga vs. hiç biri okuldan atılma veya sicile işleme gibi uzaklastrma gbi bir durum knsu deil.. tabi cidi adam yaralam vs deil kavga dedigim.. ailenin haberi war mı ? warsa takma kafana versin disipline.. hiç bi b*k olmuyor.. sana dicekler 62 tL cezaöde die.. sana bişidicem ister inan ister inanma bnm suan o 62 tl Oldu 900 930 tl artk müdür yardmcısı felan grnce makara bile gecior.. senin ne kadar oldu die.. burdaki tek problem ailen bence.

işte meselede bu dostum , ben 69 tl yi ödemeye razıyım ama aileme gitmesin bu durum
  • Üstüne sigara kokusu sinmişti. Hocanın geldiğini duyunca seni sorgusuz sualsiz suçlu bulacağını, sana inanmayacağını ve disipline vereceğini tahmin ediyordun. Sen de o anki telaşla birden kendini kabine attın. Hoca çıkmayınca daha çok telaş yaptın ve 15 dakika orda kaldın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Topal Yılan

Üstüne sigara kokusu sinmişti. Hocanın geldiğini duyunca seni sorgusuz sualsiz suçlu bulacağını, sana inanmayacağını ve disipline vereceğini tahmin ediyordun. Sen de o anki telaşla birden kendini kabine attın. Hoca çıkmayınca daha çok telaş yaptın ve 15 dakika orda kaldın.

İşte en mantikli savunma.. Aynen böle de.
  • bugün 2 tane daha savunma yazdirdilar. 6 ders müdür yardmcisi cagirdi 3 tane tutanak imzalatti. 70 tl icin. tutanaklarn biri okula biri deftertarliga biride eve gönderilcekmis. daha disiplin kurulu toplanip karar vermden nasil böyle bisey yaptilar anlam veremiyorum. tutanakta yazan ev adresim yanlisti , sokak numarasi yanlis yaziyordu ama ses cikarmadm. arkadaslar bu gönderilen tutanak zarftami? yoksa tebligat seklindemi gelir eger gelcek olursa
  • Valla işiniz zor Sizin okul disiplinliymiş gerçekten bizim okul eskiden çok daha rahattı bu aralar biraz sıkı tutuyolar işi fakat 12lere hiç bulaşmazlar... Öğretmende bu durumdan gerçekten rahatsızmış demek ki hepinizi birden yakmış. Biz de genelde paketi alırlar bazen geri verdikleri bile oluyo. Hatta bi öğretmen var yeni geldi, öğrencilerle arkadaştan öte birisi, okul çıkışında geçmiş kapının önüne(dışarda çıkış kapısı) sigara içiyo, ben de sigara verirmisiniz hocam dedim(normalde sigaram var sadece ne diyeceğini merak ettim) burda veremem öğrencilerin arasında yanlış bi davranış olur ama çarşıda karşılaşırsak veririm dedi... O derece bi okuluz yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.
    Valla işiniz zor Sizin okul disiplinliymiş gerçekten bizim okul eskiden çok daha rahattı bu aralar biraz sıkı tutuyolar işi fakat 12lere hiç bulaşmazlar... Öğretmende bu durumdan gerçekten rahatsızmış demek ki hepinizi birden yakmış. Biz de genelde paketi alırlar bazen geri verdikleri bile oluyo. Hatta bi öğretmen var yeni geldi, öğrencilerle arkadaştan öte birisi, okul çıkışında geçmiş kapının önüne(dışarda çıkış kapısı) sigara içiyo, ben de sigara verirmisiniz hocam dedim(normalde sigaram var sadece ne diyeceğini merak ettim) burda veremem öğrencilerin arasında yanlış bi davranış olur ama çarşıda karşılaşırsak veririm dedi... O derece bi okuluz yani

dostum tutanak eve nasil gelir biliyormusun

• quote:

Orijinalden alıntı: admiral9999

quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.
    Valla işiniz zor Sizin okul disiplinliymiş gerçekten bizim okul eskiden çok daha rahattı bu aralar biraz sıkı tutuyolar işi fakat 12lere hiç bulaşmazlar... Öğretmende bu durumdan gerçekten rahatsızmış demek ki hepinizi birden yakmış. Biz de genelde paketi alırlar bazen geri verdikleri bile oluyo. Hatta bi öğretmen var yeni geldi, öğrencilerle arkadaştan öte birisi, okul çıkışında geçmiş kapının önüne(dışarda çıkış kapısı) sigara içiyo, ben de sigara verirmisiniz hocam dedim(normalde sigaram var sadece ne diyeceğini merak ettim) burda veremem öğrencilerin arasında yanlış bi davranış olur ama çarşıda karşılaşırsak veririm dedi... O derece bi okuluz yani

dostum tutanak eve nasil gelir biliyormusun

Adres yanlış demişsin o zaman zaten gelmez, fakat gelirse de mektup şeklinde geliyo. Bu aralar posta kutusunu sık ziyaret et. Ya da sitede falan oturuyosanız kapıcıyla konuş aranızda halledin. Ben öyle yapıyordum, beni severdi aramızda hallederdik okuldan gelen devamsızlık mektuplarını falan

• Anladım Senin Sorununu ;

Sen Sigara lçipte , Sigara lçmek lstemeyen Ancak Sigaraya Karşı Olan Ve Yasağı Sonuna Kadar Destekleyen İleride Böyle Devam Edersen Kanser Olabileceğini Varsaysak Bu lşe Devam Ediyorsa Ama , Sigara lçtiğin Halde Sigara lçmemek lstiyorsun Buda Seni Sigara lçipte Sigaraya Karşı Olan Kişi Yapıyor.

Doğru Değil mi ?

SİGARA SALIĞA ZARARLIDIR
  • dostum önce rehberlikte konunun tartışılması gerekirdi hele sigara gibi bir konu rehberlikten direk olarak yönetime geçmez ailelerinizi çağırırlar orda konuşurlar
    sonrada hoca ağzınızdan itiraf almadıysa dilekçe yazamaz zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PETTIBONE

Anladım Senin Sorununu ;

Sen Sigara lçipte , Sigara lçmek lstemeyen Ancak Sigaraya Karşı Olan Ve Yasağı Sonuna Kadar Destekleyen İleride Böyle Devam Edersen Kanser Olabileceğini Varsaysak Bu lşe Devam Ediyorsa Ama , Sigara lçtiğin Halde Sigara lçmemek lstiyorsun Buda Seni Sigara lçipte Sigaraya Karşı Olan Kişi Yapıyor.

Doğru Değil mi ?

SİGARA SALIĞA ZARARLIDIR

aynen öyle hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Sgt. Roach

dostum önce rehberlikte konunun tartışılması gerekirdi hele sigara gibi bir konu rehberlikten direk olarak yönetime geçmez ailelerinizi çağırırlar orda konuşurlar
    sonrada hoca ağzınızdan itiraf almadıysa dilekçe yazamaz zaten.

dostum bende böyle biliyorum fakat , güç ellerinde bişey denmiyor. bakalım cuma günü kurulda ne denicek , eğer 70 tl nin üstüne birde disiplin cezası verilirse karşı çıkıcam artık
  • tutanak eve gitmeden bir yolunu bulup okuldan direk kendim aldım. biraz öncede deftertarlıkta cezayı ödedim. 52.5 tl.. disiplin kurulunda cezayı sigaradan degil , toplum ahlakı vs vs gibi biseyden verdiler , kısacası gay likle suclandm
  • quote:

tutanak eve gitmeden bir yolunu bulup okuldan direk kendim aldım. biraz öncede deftertarlıkta cezayı ödedim. 52.5 tl.. disiplin kurulunda cezayı sigaradan degil , toplum ahlakı vs vs gibi biseyden verdiler , kısacası gay likle suclandm

Biraz daha açar mısın?

Bu arada disiplin kararını temyiz etmek gibi bir durum var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guess Who

quote:

tutanak eve gitmeden bir yolunu bulup okuldan direk kendim aldım. biraz öncede deftertarlıkta cezayı ödedim. 52.5 tl.. disiplin kurulunda cezayı sigaradan degil , toplum ahlakı vs vs gibi biseyden verdiler , kısacası gay likle suclandm

Biraz daha açar mısın?

Bu arada disiplin kararını temyiz etmek gibi bir durum var mı ?

yıl sonundaki toplantıda siliniyormus sanırım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.