Şimdi Ara

Okul Değiştirme (Ciddi)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlar benim alttan kalan 3 dersim var(9 mat,10 fizik ve mat) Bu sene de mattan kalma ihtimalim çok yüksek ve eğer bu sene de mattan kalırsam 3 sene üst üste aynı dersten kaldığım için sınıfta kalıyorum. Bende hem artık okulumun eğitim kalitesinin düşmesiyle ve mat hocamın dersinden bişey anlamam yüzünden okul değiştirmeyi düşünüyorum. Yarın fizik sınavım var kafam çok karışık sizce ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighonFire -- 12 Şubat 2013; 4:47:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Şimdi yat.Veya yatma bu saatten sonra yattın mı kalkman zor olur.Kafein falan kullanarak uyanık kal.Sınavdan sonra hem daha çok kişi olur hem de daha rahat düşünürsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: macpo333

Şimdi yat.Veya yatma bu saatten sonra yattın mı kalkman zor olur.Kafein falan kullanarak uyanık kal.Sınavdan sonra hem daha çok kişi olur hem de daha rahat düşünürsün.

Valla şu konu dışında bişey düşünemiyorum artık 3 senedir kadının dersine giriyorum 25 bile alamadım bi sınavından ya. İllallah ettirdi artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: BrokenCross

quote:

Şimdi yat.Veya yatma bu saatten sonra yattın mı kalkman zor olur.Kafein falan kullanarak uyanık kal.Sınavdan sonra hem daha çok kişi olur hem de daha rahat düşünürsün.

Valla şu konu dışında bişey düşünemiyorum artık 3 senedir kadının dersine giriyorum 25 bile alamadım bi sınavından ya. İllallah ettirdi artık.

Allah Sabır versin hocam.Bugünkü sınava odaklan sen.Sonra uzun uzun ailenle falan konuşursun
  • Aileyle konuşsam ne fayda pek sıcak bakmıyolar ama yapıcam en sonunda. Hayır herşeyden önce uykusuz kalıyorum artık günlük 2 saat yol çekiyorum o lanet okul yüzünden.

• quote:

Aileyle konuşsam ne fayda pek sıcak bakmıyolar ama yapıcam en sonunda. Hayır herşeyden önce uykusuz kalıyorum artık günlük 2 saat yol çekiyorum o lanet okul yüzünden.

11.Sınıfsın sanırım.Eğer 11'sen takma bir dönem idare et seneye nasılsa rapor alıp okulun yarısında gelmeyeceksin okula.
  • quote:

quote:

Aileyle konuşsam ne fayda pek sıcak bakmıyolar ama yapıcam en sonunda. Hayır herşeyden önce uykusuz kalıyorum artık günlük 2 saat yol çekiyorum o lanet okul yüzünden.

11.Sınıfsın sanırım.Eğer 11'sen takma bir dönem idare et seneye nasılsa rapor alıp okulun yarısında gelmeyeceksin okula.

11imde benim bu sene mattan kalmamam gerekiyor.

• Bir dakika anlamadım?

9 ve 10. sınıfa matematik 1 ve sorumlusun. 11. sınıf matematiğinde sorumlu diyorsun.

Tek matematiğin zayıf ise geçersin diye biliyorum?

Kafam karıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Straight X Edge

Bir dakika anlamadım?

9 ve 10. sınıfa matematik 1 ve sorumlusun. 11. sınıf matematiğinde sorumlu diyorsun.

Kafam karıştı.

9 ve 10dan sorumluyum şu an 11deyim ve bu senede kalıcam gibi gözüküyor

• Arkadaş bende 11 im ve alttan 9 geo 10 geo ve mat var ben şimdi geoyu veremezsem kalıyor muyum? Üstelik dün sınav olduk ondan ve pek iyi geçmedi.
  • quote:

quote:

Bir dakika anlamadım?

Kafam karıştı.

Daha önce kaldın mı?

Eğer kalırsan önceki sorumlulukların hepsi silinir bu iyi bir şey ama 1 sene boşa gider bu da kötü bir şey. Eğer kalırsan ve ailen tekrar izin verirse 11. sınıf okumanı sözel yada dil sınıfına gitmeni öneriyorum.

Gerçi konu bu değil, bu sene kalmazsan 12. sınıfta yardım edebilir öğretmenler sana son sene diye torpil yapabilirler. 12 sınıfım 10. sınıf tarih sorumluluğum var 15 şubatta. Yarın adam akıllı çalışıp 14. şubatta tekrar edeceğim hocaya da çok çalıştım ama bir anda unutabilirim diyeceğim inşallah yardım eder.

Neyse hayırlı sabahlar, şimdi okul var ama ilk 1 hafta boş geçtiği için bugün de gitmeyeceğim ben yatacağım feci uykum var.

• quote:

quote:

quote:

Bir dakika anlamadım?

Kafam karıştı.

Daha önce kaldın mı?

Eğer kalırsan önceki sorumlulukların hepsi silinir bu iyi bir şey ama 1 sene boşa gider bu da kötü bir şey. Eğer kalırsan ve ailen tekrar izin verirse 11. sınıf okumanı sözel yada dil sınıfına gitmeni öneriyorum.

Gerçi konu bu değil, bu sene kalmazsan 12. sınıfta yardım edebilir öğretmenler sana son sene diye torpil yapabilirler. 12 sınıfım 10. sınıf tarih sorumluluğum var 15 şubatta. Yarın adam akıllı çalışıp 14. şubatta tekrar edeceğim hocaya da çok çalıştım ama bir anda unutabilirim diyeceğim inşallah yardım eder.

Neyse hayırlı sabahlar, şimdi okul var ama ilk 1 hafta boş geçtiği için bugün de gitmeyeceğim ben yatacağım feci uykum var.

Kalmadım. Şu an zaten eşit ağırlıktayım ama sözel ve dil sınıfı açılmıyor bizim okulda. Okul değiştirirsem bölüm değiştirmeyi o zaman düşünürüm. 12de yardım ederler ama önemli olan bu sene kalmamak

• Karne not ortalamanız düşük ise kaldığınız derslerden sorumlu olarak geçersiniz arkadaşlar. Yani dönemlerin belirli bir tarihlerinde sorumluluk sınavları oluyor, siz bu sınavlara girmek ve o dersi vermek zorundasınız. Sanırım BrokenCross arkadaşımızın da karnesindeki not ortalaması düşük ve bu yüzden 9 ve 10. sınıfta matematikten sorumlu olarak geçmiş.
    Aslında bir dersi illa ki vermek gerekmiyor, karnenizdeki not ortalamanız yüksek ise ya ortalama ile geçti veya doğrudan geçti yazar ve sorumlu dersleriniz olmaz ama bakın yüksek ise dedim. Bu dediğim durum bu dönem için geçerli artık diğer geçmiş yıllardan sorumlu olarak kaldığınız dersleri mutlaka vermeniz gerekiyor sorumluluk sınavında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokman Dayı

Arkadaş bende 11 im ve alttan 9 geo 10 geo ve mat var ben şimdi geoyu veremezsem kalıyor muyum? Üstelik dün sınav olduk ondan ve pek iyi geçmedi.

Hayır bu senede geodan kalırsan sınıfta kalıyorsun.

• Fizikten kaldım yine geçemedim sınavı bugün mat 9 var ama ben mat 10a çalışıcam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.