Şimdi Ara

OKUL BASMA MEVZUMU ANLATIYORUM GELİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkeze selamünaleyküm.Geçen sene olan bi mevzuyu anlatıcam.
    Benim çok sevdiğim bi kardeşim var ve onu çok kötü dövmüşlerdi. olay ise:
    çocuğu 5kişi sıkıştırıp zorla para istemiş bu kekolar ve bizim arkadaşta vermemiş.Bu parayı vermeyince bunu çok kötü dövmüşler.Bizim arkadaşta kekoların çok olduğu semtten geçiyormuş.(Orada birde kekolar hep kürt oluyor aşiretleri falan olduğu için kendilerine baya baya çok güveniyorlar)
    sonra arkadaş para vermeyince bunlar çok feci dövmüşler bunu ama ciddi ciddi vurmuşlar bacağına çizik atmışlar ve çocukta 9 senelik çok sevdiğim bir kardeşim.
    sonra hastanede dikiş atmışlar buda ailesine yanlışlıkla çizdirdim felen demiş.Ertesi gün arkadaşlarla yanımıza geldi anlattı olanları bizde çok sinirlendik.Daha önce 1 2 mevzuya falanda girmişliğim vardı benim ciddi ciddi bu yüzden bunu vuran çocuklarlada mevzu yapmak istedim.konuştuk aramızda 6 kişi 2 tane çocuk hariç hepimiz kabul ettik.yaralanan arkadaşı saymassak 3 kişiyiz.Sonra ben 4 kişi güvendiğim arkadaşlarıda çağırdım 7 kişi olduk.
    Çocuğu vuran kişilerin okulunu faceden öğrendim.(yaralanan arkadaş bi tanesinin adını biliyormuş o sayede bulduk)
    bunu vuranlardan 3ü aynı okulda okuyormuş.diğerleride okul çıkışına hep gelirlermiş 3 4 kişi bunu sonradan öğrendik.
    benim evimde bitane beyzbol sopası duruyordu onu aldım ertesi gün toplandık 8 kişi gidiyoruz okulu basmaya..
    çıkışta beklerken arkadaş 2 tanesini gördü bize gösterdi bizde okul çıkışını bekledik.Kalan 3 çocukta çıktı bunlar bir araya gelince sorduk siz bu çocuğa karışmışsınız hayırdır lan falan diye çıkıştı bunlara.sadece beyzbol sopası değil arkadaşlarda muşta ve kelebek sallama bıçakta var bizde.çocuklar bize beklemediğimiz şekilde atarlandı karışırız lan gerekirse aynısını bidaha yaparız parasını verseydi bizim semtimizden geçiyo diye.(dedim ya bunlar çok artist kürt şiveli konuşuyorlar aşiretleri felen var)sonra bi arkadaş tuttu yakasından kafayı attı (arkadaşta baya sağlam biri) sonra bizde daldık bunlara ama kalabalık yerde değiliz sakin bi yerdeyiz tabi.
    çocuğun teki bana yumruk attı karşıdan bende çok sinirlendim kafasına çok sağlam bir şekilde beyzbol sopasıyla vurdum yere düştü kafasını tuttu çocuk.arkadaşta bitanesinin bacağına muştayla vurdu çok sert sonra biz tüydük polis falanda gelmiş. arkadaşın hıncını iyi aldık 2 tanesi hastanelik olmuş diğerleride iyi dayak yedi bizden
    bu olaydan sonra bizi 2 ay boyunca aradılar 15 20 kişi okul çıkışıma geldikleri oldu ama ben kurnazlık edip kaçmıştım. Sonra tabi 2 arkadaşı yakalayıp vurmuşlar bidahada aramadılar bizi ama semtlerine hiç gitmiyoruz.Vurulan arkadaşlarda yapmayalım mevzu dedi zaten biz gene yapabilirdik aslındada neyse buda böyle bir anımdır.
    csb kesinlikle değildir bunu söyliyim. Buda böyle bir anım çok sevdiğin arkadaşın olunca mevzu yapıcaksın

• :D çok güzel bi anı olmakmış kardeş ben çok beğenmek
  • A.S.L.A.N kullanıcısına yanıt
    çeviri bekliyom
  • cocuk dovmeye muşta ve bıçakla gitmisler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooperLoL

cocuk dovmeye muşta ve bıçakla gitmisler

Bizde öyle
    mevzu bi sanat gibi ama yapmassan da eziliyosun

• Helal olsun okurken ben sevindim, bu kürtlere az bile

• Okumayın, 8 kişi okulu basıp kürtleri döven liseli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrBohannon

Okumayın, 8 kişi okulu basıp kürtleri döven liseli.

Kürtleri dövmekte ne var teke tekte adammılar sanki
    ama az kalsn nanayı yiyoduk 20kişi dövmeye geldiler lan hatta bizi tehtid ediyorlardı silahla kafanıza vuracaz diye bide şiveli konuşuyorlar
    arka kapıdan kaçmaya çalşmştm orayıda tutmuştu bunlar okulun bahcesinden tırmanarak ağaçlık alandan tüymüştük möt oldular bekçinin haberi vardı kaçtğımzdan sıkıntı olmadı
    arada korkmayıp yapıcaksın mevzu

• :D
  • Bir daha böyle bir olayla karşılaşırsanız bana özelden mesaj at
    hukuk yoluyla halledelim. Manevi tazminat davası açabilirsiniz.
    Dayım HSYK 2.dairede görev yapıyor referans sağlam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.