Şimdi Ara

okul başkanından hoşlanıyorum(ciddi.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okul başkanında hoşlanıyorum(ciddi.) 2. Konusuna hoşgeldiniz. Daha önce olanları özet geçiyorum.

Bu okula ilk geldiğimde seçim propogandaları vardı. Kantinde otururken geldi yaşımı, sınıfımı falan sordu söyledim. 97 doğumlu olduğuma inanamadı. En fazla 98lisin dedi. O da 98li. Neyse sonra oyumu ona verip pusula fotoğrafını çekmiştim ve ona gösterdiğimde içtenlikle sarılmıştı ve seçilmişti. 550 kişilik okuldan 353 oy alarak kazandı. Sarıldığı günden beri hoşlanıyorum işte.

Yakın zamanda olanları özetleyim.

Ben bundan hoşlanmaya başladıktan sonra gözüne batmaya çalıştım sürekli. Gördüğüm kadarıyla da başarılı oldum. Ders boştu kantinde oturuyoduk bizim 2000li çömezlerle. Arkadaşlarıyla geldi yan masaya oturdu. Göstere göstere kesmedi tabi ki, yalan söyleyemem. Ama bi bakıştık göz kırptı. Bizim çömez kızlardan samimi olduğum bi tanesi dedi ki kanka gel yemek alıyım acıktım. Almaya gittik. Benim kızda orda arkadaşlarıyla sohbet ediyo işte ama hiç bakmıyo. Biri kantinin öbür ucundan bağırarak seslendi bana. Bende tam ağzımı açtım 'ben senin taa a..' dedim kız arkasını dönüp bana baktı sustum. Hafiften gülümsedi döndü önüne. Biz geri geçtik masaya oturduk. Arkamda kalıyodu tam. Döndüm bakıyım diye, göz göze geldik gülümsedi. Sonra son derste nöbetçiyi ayarladım onların sınıfın fişi almaya gidicektim. Fadime hocamız var son 10 dakika serbest bırakır. Kapıyı tıkladım girdim içeriye hocam defteri alabilir miyim dedim sesimi duyar duymaz bana döndü bende ona döndüm gülümsedi göz kırptı bende gülümsedim. Velhasıl, bu iş olacak ama kızın eski çıktığı var. Bişey yapabilir mi bilmiyorum çünkü daha önce görmedim çocuğu. Ama geçen sene kardeşime sırf kız ağlarken sarıldı diye küfredip olay yaratmaya çalışmış. Ne yapsam bilemiyorum. Tabi gelip bana bişey derse ölümüne saldırırım orası ayrı. Neyse. Ne yapmalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yazıkla

• Em onu

• Kardeşim sen de demisin eski çıktığı diye.
    O nedenle tam gaz yola devam.
    Kesin verecek.

• cocukla çık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okuyabilirsiniz temiz.bu arada oluruna bırak derslerine bak

• Fadime çöp var midur diyo; vardır diyo, vardır istemez diyo kapıyı kapatıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zig Zag -- 16 Aralık 2014; 21:42:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: satıcı12

Kardeşim sen de demisin eski çıktığı diye.
    Kesin verecek.

Kardeş öyle diyosunda bu bildiğin dızo ya. Tamam benden yakışıklı falan ama dızo. Onun bunun bişeylerini dızoluyo, kavga edicek yer arıyo falan. Daha önce kavga yüzünden ayrılmışlar. Dızo kavga etmiş, oda hem kavga ettiği çocukla küsmüş hemde sevgilisinden ayrılmış. Sen niye kavga ettin, peki sen niye dövdün. Yani kavgadan nefret ediyo. Bişey der kavga çıkarırım, kızı kaybederim. Kaybedince dönen bi kızda değil. Ne halt edersen et bana bulaşma yeter, artık naparsan yap umrumda değilsin tipi kızlardan. Kezban değil. Kezbanlar benim için kavga ettiler diye ikisiyle aynı anda çıkar ama öyle biri değil. Kavga en nefret ettiği şey.

• quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

Okuyabilirsiniz temiz.bu arada oluruna bırak derslerine bak

Hocam bi yandan da onun için istiyorum o kızla çıkmayı. Neden mi? Çünkü o kız şimdiye kadar kimle çıktıysa hayatı düzene girmiş. En kavgacı küfürbaz adamlar bile kavgayı küfrü bırakmış. Çok temiz kız. Oluruna bırakamam çünkü bilemem. Belki sadece arkadaşı olarak gördüğü için yapıyo tüm bunları.

• Kızı döv, çocukla çık. Kardeşini de ağlatip sarıl.

• quote:

Orijinalden alıntı: Balgambaz

quote:

Kesin verecek.

Kardeş öyle diyosunda bu bildiğin dızo ya. Tamam benden yakışıklı falan ama dızo. Onun bunun bişeylerini dızoluyo, kavga edicek yer arıyo falan. Daha önce kavga yüzünden ayrılmışlar. Dızo kavga etmiş, oda hem kavga ettiği çocukla küsmüş hemde sevgilisinden ayrılmış. Sen niye kavga ettin, peki sen niye dövdün. Yani kavgadan nefret ediyo. Bişey der kavga çıkarırım, kızı kaybederim. Kaybedince dönen bi kızda değil. Ne halt edersen et bana bulaşma yeter, artık naparsan yap umrumda değilsin tipi kızlardan. Kezban değil. Kezbanlar benim için kavga ettiler diye ikisiyle aynı anda çıkar ama öyle biri değil. Kavga en nefret ettiği şey.

Kardeşim kalede kaleci var diye gol atmıyacaksan bu işlere hiç bulaşma.

• Eşcinsel aşkı sandım bir an nedense.
  • quote:

quote:

quote:

Kesin verecek.

Kardeşim kalede kaleci var diye gol atmıyacaksan bu işlere hiç bulaşma.

Yapmasına yaparım ama kavga edersem kızı kaybederim ve bu beni ciddi anlamda üzer çünkü uzun zaman sonra ilk defa birine karşı böyle hissediyorum.

• Özet: 2000'li gösteriyor ama özünde 97'li
  • Balgam at
  • hacı kantinde kesişirken bi laf atsaydın merhaba falan deseydin şimdiye kadar muhabbetiniz olmuştu

• Ben de kizin dikkatini cekmek icin anasina-bacisina sovmustum

• Fadıme hocayla çık

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

Okuyabilirsiniz temiz.bu arada oluruna bırak derslerine bak

Hocam bi yandan da onun için istiyorum o kızla çıkmayı. Neden mi? Çünkü o kız şimdiye kadar kimle çıktıysa hayatı düzene girmiş. En kavgacı küfürbaz adamlar bile kavgayı küfrü bırakmış. Çok temiz kız. Oluruna bırakamam çünkü bilemem. Belki sadece arkadaşı olarak gördüğü için yapıyo tüm bunları.

Git konus ozaman bence

• ona patronun kim olduğunu göster

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.