Şimdi Ara

Okul Anılarımı Anlatıyorum Toplanın! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
123
Cevap
12
Favori
3.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Reserved
  • önlerden kapalım yerimizi
  • yerimi alayım.
  • bi ara okurum reserved..
  • baya sağlam yazmışsın olum devam et biraz.
  • Takipteyiz.
  • ramazanda sahur sonrası serin hikayeler. uuuuuuuw
  • yerimizi alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enohpi4

Ulan bu serdar burdada mi var ya

+1
  • Rizorvd
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:Power:.

İşte gençliğin enerjisi budur. Sen busun

Okul Anılarımı Anlatıyorum Toplanın!

NO ASLI NO GÜVEN!

• BÖLÜM 5 : 2. Devre

- 15 günlük tatil bitti, tekrar okul başladı. Evden çıkmadan önce, ekmek arası peynir, domates ve dolaptan bir kutu kola aldım. Okulun bekçisi Ali abiye elimle selam verdikten sonra içeri girdim. Daha öğrencilerin tamamı gelmemişti. Bizim sınıftan Oğuz, Hasan, Remzi, Enes ve ben vardım. Bir de sınıfın geveze kızları. Hep erken gelir, sevgilileriyle ne konuştuklarını, ne kadar iyi, ne kadar eğlenceli olduklarını falan konuşur, sınıfın dedikodusunu yaparlardı.

- Kızlarla hiç diyaloğa girmeden Eneslerin yanına gittim. Selamlaşmadan sonra Enes elimdeki kolayı göstererek:
    - O elindeki ne lan?
    - Kola
    - Çabuk iç onu kutusuyla top oynarız tenefüste.
    - Tamam.
    - Dibinde de az bişey bırak lan, canım çekti.

- Enesin konuşması bitttikten sonra Oğuz'a dönüp " N'oldu o çocuklar dalga geçtiler mi senle?" diye sordum. "Has.... lan siz kaçmasanız ağzını yüzünü kırardım ben onun." dedi. Enes araya girip ; "B*k kırardın! En önden sen kaçıyordun lan" dedi. Oğuz "Erkekliğin onda dokuzu kaçmaktır olum!" diyip işin içinden çıktı. Herkes kaçtığı için hemen "Tabi olum, Doğru diyosun" gibi sesler yükselmeye başladı. Ben Oğuzla ilgilenirken Anıl arkadan enseme vurup "Naapıyon lan toprağım!" diyip girdi araya. "Görmüyon mu olum naptığımı?" diye cevap verdim, o arada Enes'in kaş göz hareketleri yaptığını gördüm. Aslı'ya bakıp "" yapıyordu. Kızın sıraya girdiğini görünce, "Ee.. Olum biz de girsek mi sıraya, Türkçeciyle papaz olmayalım yine." diyip bizimkileri sıraya yönlendirdim.

- Enes sıraya girdikten sonra elimdeki bitmesine az kalmış kolayı aldı, kalanını kafaya dikip kutuyu yere attı. Yerdeki kutuyu sadece topuğuyla ezdi, ezdiği kutuyu cebine koydu... Aslı bunu gördükten sonra "Ne yapıyosunuz o kutuyla?" diye sordu. Ben de heyecanla " Top oynuyoruz teneffüslerde" dedim. "Gidin top alın, ne uğraşıyorsunuz?" dedi. Şaşırdım, sonra "Para var da biz mi almıyoruz" dedim. "Ay yazıık!" diyip kızların yanına gitti. Ben de "eheh" diyerek Enes'e dönüp konuşmaya devam ettim: "Enes 5-6 lira bulabilirseniz bi ara halısaha mı yapsak lan?" ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merseyside -- 28 Ağustos 2011; 15:47:37 >

• Devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Devam

Tamam.
  • arkalardan yerimizi alalım
  • rezerved
  • Dar gelirliliğin alemi yok 'dan sonra bu konu benim için bitmiştir.
  • Yerimizi alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıLGıM

Dar gelirliliğin alemi yok 'dan sonra bu konu benim için bitmiştir.

Aynen
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.