Şimdi Ara

Okul Anıları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
3.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • geçen gün dershanedeyiz. dershanenin dışında yangın merdiveni var. ama binaya tutunmuyor daha onun fiziğini çözemedik böle havadı asılı bişey. ayrıca paslanımş yer yer kopmuş ve parmaklıklar arası bir insan geçebilecek büyüklükte ve pencereler olan yerler boş bırakılmış atlayacan o arayı. neyse ben merdivene saklandım. hoca geldi pencerenin önündeyken ark çaldırdı ben pencereyi tıklayıp hocam geciktiğim için özür dilerim dedim girdim. bizim sınıfta yani dağa çıkılıyo gibi çıkılan bi yerde derse girdikten 10 20 dakka sonra falan rahat hala ağrıyor ayakların hoca dumur oldu haliyle neyse diğer ders 2 kişi saklandık hoca birimize aaa diye şaşırırken diğerimiz girdi. ve final. 40dk ara var. biz bu merdivenden mi hızlı çıkılır normal merdivenden mi falan öle koşuşturuyoz neyse benim fikrim geldi. üç kişi merdivenden aşşağıya indik indiğimiz yer de başka binanın çatısı sokağa çıkabilecek yer arıyoz. birden bir pencere açıldı içinden dershanenin ilgili kişisi çıktı bizi azarladı falan idareye gönderdi. orada da haşlandık bi güzel geri sınıfa çıktık hocaya özür dilerim idaredeydik dedim. niye idaredeydiniz dedi. yangın merdiveninden yan binanın çatısına çıktıkda dedim. hoca felç

• quote:

Orjinalden alıntı: lord_of_the_world84

Orta 1;
    Benden 4 yaş büyük. Okulun basketbol kaptanı vardı.
    Sınıftaki herkes ona abi diyor yalaklanıyordu.
    Ben ona diklenince olanlar oldu. Ben ona bir kaç kez vurdum ancak boyu benden çok uzun olduğu için pek avantajım yoktu. Adam bana 4-5 kez vurmuştur. Orada ayırdılar AMa ben dayak yedim olarak kabul ettim.
    Ondan sonra ona senle görüşürüz dedim. Bir gece sokakta gezerken beni 6-7 kişi ile çevirdiler. Hadi görüşelim dediler. Oturduk konuşuyoruz.
    İşte sen bize nasıl kabadayılanırsın falan diyorlar. Bende biraz alttan almaya çalışıyorum. Olay orada kapandı(onlar öyle zannetti). Ailem ile konuşurken bu olayı anlattım. Ertesi gün silahlı 6 kişi gitti okula adamların 4 metrelik okul duvarını atlayarak kaçması ve benim adamların onları mermi yağmuruna tuttuğu günü hiç ama hiç unutmuyorum.

Orta 1;
    2 kız ayağa kalkmış birbirlerini itiyordu. Tekinin ayağı kaydı arkadaşın tam kucağına oturdu. Arkadaşın adı Hasan'dı. Kucaktaki kızı ayaktaki sürekli itiyordu. Hasan'ın suratı ne hissettiğini açıkça belli oluyordu.
    Kız 5 dk kadar sonra kalktı üstüne bir de Hasandan özür dilediler. Hasan ise hiç bir şey söylemeden hızla WC'ye gitti. Neden acaba? :-))))

Orta 2;
    Tuvaletteyim gerzeğin teki üstüme su atıyor(Aklı sıra şaka yapıyor)
    Boynundan bir tuttum zor nefes alıyordu. Sağlam bir tane sağ yanağıma gömdü(ona göre sağlamdı) Ben hiç tepki vermeyince. Yüzüme baka kaldı. Ben boynunu sıkmaya devam ediyordum. Şans'a elimden kurtuldu. Hızla kaçmaya başladı. Öğretmenler odasına girmişti(ilk anda fark etmedim)
    Aynı hızla bende öğretmenler odasına girdim. Çocuğu En az 20 öğretmenin önünde evire çevire dövdüm. Adamı hocalar zor elimden aldı. Arkadaşların hepsi benden taraf konuştu. Böylece disipline gitmekten kılpayı kurtuldum.

ya şimdi duruup dururken niye yalan söylüyorsun hayır amacın ne?

• Hepsi csb. İnanmıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bunun sebebi çok fazla ilgi alanınız olması mıydı hocam ?
  • Ilgi alanları sadece sonuç olarak ortaya çıkıyor. Onun sebebi tamamen kişiliğimle alakalı, okula hiçbir zaman ısınamadım zaten hocam. Bu yüzden sanki o anları yaşamamışım gibi hepsi hafızamdan silindi %10'unu falan hatırlıyorum sadece cok ilginc ama böyle malesef.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben de hiç ısınamadım ama o günlere dönmek isterdim.belki bir şeyleri daha farklı yapabilirdim.anıları hiç hatırlamıyorum ama hep aynıydı sanki anılar
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.