Şimdi Ara

Okul açılınca saçlarımı kestirmesem ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum geçen sene güya saç uzatma yasağı kalktı. Ama sene başı bizim müdür yardımcısı yine binbir baskı sonucu kestirtti bana. Ama bu sefer kafaya koydum kestirmeyeceğim. Her gün yıkayıp temiz temiz gitsem kime ne zararım var ? Ailem okula gelip konuşsa eski ve yeni yönetmeliğin farkını gösterse falan olmaz mı arkadaşlar ? Meb'e kadar gitmeyi düşünüyorum bu sefer. Askeriye mi lise mi belli değil. Herkesi tek örnek yapmaya çalışıyor insanların özgürlüklerini kısıtlıyorlar. Yeter cidden. Bir de yeni yönetmeliği buldum ama saç yasağının olduğunu yönetmeliği bulamadım atabilirseniz sevinirim zamanı gelince lazım olacak gibi ?

• Bende uzattım cidden bişi bulsak bu işe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocalara bagli biraz. Hocalar serefsizse pasa pasa kestirceksin mecbur. Hocalarla arani iyi tutmaya bak

• quote:

Orijinalden alıntı: MouseMen

Bende uzattım cidden bişi bulsak bu işe

direnelim dostum bu bizim en doğal hakkımız yiyorsa okula almasınlar meb'e kadar gidicem
  • benim saçım uzun diye mayıs ayında disipline verecekti müdür disiplin kağıdını önüme uzattı imzala dedi. ben de yönetmelikten bahsettim inanmadı açtık okuduk. tamam sen imzala konuşuruz sonra dedi. imzalamam dedim.sonra bana öbür tenefüs gel dedi. gitti yanına.

bana kurduğu cümle şu

'ya gerçekten yakışmıyor bu saç sana lütfen kestir'

hemen yan çizmeye başladı daha 40 dakka önce 'imzala' diye emir veriyordu kovboyumuz..

ben de kestirmicem ben beğeniyorum dedim.

ondan sonra konu kapandı.

okulun son günlerine doğru anlaştık değil mi ekimde kestiriyorsun dedi(halbuki hiç öyle birşey konuşmadık)

bilmiyorum hocam keyfime bağlı dedim.

bastı gitti.

biraz hakkınızı savunmayı öğrenin. sümsük bir nesil yetişiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robb_Stark

Hocalara bagli biraz. Hocalar serefsizse pasa pasa kestirceksin mecbur. Hocalarla arani iyi tutmaya bak

mesela kestirmezsem en kötü ne olur ?
  • Eğitim kurumlarının takıldığı şeye bak yahu. Lisedeyken kestir derlerdi bende kestirmezdim bi süre sonra pes ederlerdi. Bir süre sonra yönetmelik diye bir şey kalmıyor , müdür egosunu çocuklar üzerinden çıkarmaya başlıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uzatmanın mantığı ne ki bir süre sonra sadece uğraşa dönüşüyor gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: yastik1

Uzatmanın mantığı ne ki bir süre sonra sadece uğraşa dönüşüyor gerek yok

B benim sorunum burada esas sorun onların karışması. Zaten sıkılırsam gidip kendi rızamla kestiririm ben.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.