Şimdi Ara

Okul Açık akşama olay çıkartacakmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya bari maç içinde yapmayın.En önemli maçımız yahu. Allahım ne dengesiz bir taraftar grubumuz var ya. Bütün maç Ersun diye tezahurat yaparlarsa şaşırmayalım

OKUL AÇIK @OkulAcikcom
    Tatil Bitti OKUL AÇIK !

OKUL AÇIK @OkulAcikcom · 5 sa. 5 saat önce
    Bugün Söz Sırası OKUL AÇIK'da!

OKUL AÇIK @OkulAcikcom · 16 sa. 16 saat önce
    Sezon Başından İtibaren Susturulduk! Yarın Herkes Susacak OKUL AÇIK konuşacak! Gümbür gümbür GELIYORUZ!

• Destekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

Destekliyoruz.

Tacettin?
  • quote:

Destekliyoruz.

Sen destekleme Tacettin, senin desteğin eksik kalsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hidden Blade

quote:

Destekliyoruz.

Şaka bir yana olay çıkacağını sanmıyorum ben. En fazla Ersun Yanal'ı çağırırlar, çoğunluk da bastırır bu sesi gibime geliyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hidden Blade

quote:

Destekliyoruz.

Şaka bir yana olay çıkacağını sanmıyorum ben. En fazla Ersun Yanal'ı çağırırlar, çoğunluk da bastırır bu sesi gibime geliyor.

Valla maç içinde birşey yapmasınlar da, maç sonunda veya maçtan önce ne yaparlarsa yapsınlar. GFB'yi sevmem ama maça kafalarını verirlerse, müthiş bir stad olur o gün orası.

• Buradan olay çıkartacaklarını mı anladın şimdi ? AY ve AYsporlulara protesto yaparlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gfb ve anadolu gfb büyük bir meydanda birbirlerini yok etseler de kurtulsak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bonafide

Buradan olay çıkartacaklarını mı anladın şimdi ? AY ve AYsporlulara protesto yaparlar.

Okul açık pretesto yapacak diğer taraftar grupları onları protesto edecek birbirlerine küfür edecekler stad çıkışında kavga yapacaklar. Al işte sana olay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: La Haine

quote:

Orijinalden alıntı: Bonafide

Buradan olay çıkartacaklarını mı anladın şimdi ? AY ve AYsporlulara protesto yaparlar.

Okul açık pretesto yapacak diğer taraftar grupları onları protesto edecek birbirlerine küfür edecekler stad çıkışında kavga yapacaklar. Al işte sana olay.

Ic savas cikacak diyorsun bu okul acik dediginiz aziz yildirimin sizi bi daha bu stada sokmam dedigi taraftarlar mi?

• Bu maçta öyle bir karakter bozukluğu göstereceklerini sanmıyorum ama gerçi bu malum grubun şampiyonluk kutlamalarında da statta neler yaptığını canlı canlı izledim.

Artık ayrılması gerektiğine inandığım ve her hareketi kulübe zarar veren Aziz Yıldırım bence o kutlamalarda az bile konuştu.
  • Sen adamları sezon başından beri hakkı olan tribünlere alma,sonra olay çıkartacaklar diye goygoy yap.Adama sorarlar birde,madem tribünleri kapattın,neden bu maçta açıyorsun diye.Tabi derbilerde destek lazım,oturan adamlarla derbi maçları risk edilmez.
  • Olay çıkartacağız dedikleri şey Aziz istifa besteleri söyliyip , mac boyunca sırtlarına dönerler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bab-ı Esrar

Sen adamları sezon başından beri hakkı olan tribünlere alma,sonra olay çıkartacaklar diye goygoy yap.Adama sorarlar birde,madem tribünleri kapattın,neden bu maçta açıyorsun diye.Tabi derbilerde destek lazım,oturan adamlarla derbi maçları risk edilmez.

Adamı eksileyin gelin gerçekleri söylüyor adam.Şampiyonluk kutlamalarında da Alex diye bağırmaları çok iyi bir şeydi !
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakko9

Olay çıkartacağız dedikleri şey Aziz istifa besteleri söyliyip , mac boyunca sırtlarına dönerler..

E başka napsinlar? Bütün yöneticileri sahaya indirip bıçaklasınlar mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.