Şimdi Ara

Okuduğunuz polisiye romanını bir daha okur musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Katilin falan kim olduğunu biliyorsunuz, tekrar okuduğunuz oldu mu? Olduysa kitabın ismi nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Polisiye güzel. Aklından bir sayı tut serisini komple okudum. David Gurney gözümde çok iyi, her şeyi bilen bir polis yerini aldı. Dizi izliyorsanız polisiye dizi "24"teki Jack Bauer. Jack Bauer'ın çok büyük hayranıyım.

• Kitap okumayı seven biri olarak polisiye romanları sevmem.Nedenine gelirsek ip uçlarını yazar önüne koyar ama kitap boyunca geçiştirir sonra kitap sonunda birden önüne koyar sen OOO dersin hepsi bir birinin aynı tek farkı yazarın üslübü ve kalitesi.
  • Arkadaşlar iyi hoş da soruma da cevap verseydiniz keşke, okuduğunuz aynı polisiye romanını bir daha okur musunuz?

• Ben okuyorum kitap bulamayınca.Sonunda ne olacağını bilsen de unuttuğun kısımları olabiliyor.

• Hiç polisiye okumadım.
    Yardımcı olamayacağım.
    İyi forumlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elimde başka kitap kalmadıysa , aradan en az 5-6 yıl geçtiyse , hikayenin %90ını unuttuysam , kitap da çok uzun değilse okurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En son hangi kitabı okudunuz?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Okunabilir niye okunmasın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • skydiver132 kullanıcısına yanıt
    Dizisini islemişsindir heralde ? Hala aklımda bölümleri, mükemmel bir dizi. Oyunculuk falan gerçekten olağanüstü.

• Tekrar okunacak en son tür polisiyedir, jean christophe grange kitaplarını öneririm
  • bi on küçük zenciyi okumuştum olayları nasıl yedirmiş diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Turin Turambar.

bi on küçük zenciyi okumuştum olayları nasıl yedirmiş diye

Bak o roman tekrar tekrar okunmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nowhere Man X

Dizisini islemişsindir heralde ? Hala aklımda bölümleri, mükemmel bir dizi. Oyunculuk falan gerçekten olağanüstü.

Kesinlikle. Bizimkiler Arka Sokaklar'dakilere polis diyor. Jack Bauer'ı görsünler. Polis görsünler.

Soruya gelince, polisiye romanı bir daha okumam ya. Daha çok araştırma inceleme kitaplarını tekrar tekrar okurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: skydiver132

quote:

Kesinlikle. Bizimkiler Arka Sokaklar'dakilere polis diyor. Jack Bauer'ı görsünler. Polis görsünler.

Soruya gelince, polisiye romanı bir daha okumam ya. Daha çok araştırma inceleme kitaplarını tekrar tekrar okurum.

Şimdi tekrar 24 diye dizi çıkardılar. O kadar gereksiz olmuş ki görmen lazım. Efsanenin yerini tutmaz hiçbir şey.

• okumam. hatta neredeyse hiçbir türü bir daha okumam, psikolojik olarak zor geliyor. felsefi kitaplar bir daha okumaya değer.
  • Zaten kitap zor okurum bide tekrar mı okucam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: skydiver132

quote:

Şimdi tekrar 24 diye dizi çıkardılar. O kadar gereksiz olmuş ki görmen lazım. Efsanenin yerini tutmaz hiçbir şey.

İzledim. 24: Legacy.

Gözümde Kiefer Sutherland = 24. Jack Bauer'sız 24 düşünülemez. En azından Jack de Tony gibi sonradan ortaya çıkar diye bekledim. Olmadı. Beklentimiz yüksek olunca :)

Legacy'yi komple izledim. Toplamda 12 bölüm sürdü. İlk 12 saat olaylı, sonraki 12 saat olaysız geçmiş gibi göstermişler. Son 12 saat fast forward olarak geçti (hızlıca ileri aldılar). Kesin bir şey oldu dedim. Netten biraz bakındım. Serinin iptal edildiği söyleniyordu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.