Şimdi Ara

Oktay Mahmudi GS CC.'un başında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GS CC Erkek Basketbol Takımının basına Oktay Mahmudi getirildi...

süpperr bi haber eger efes pilsen'in en baba antronordu
    eskiden cok begenirdim...

futbolcu transferi kadar önemli bir haber...

seneye kesin final oynarız... fb ile efes'i cok sisiriyolar...
    bu yıl playoff'da olsaydık inanınki ağlatırdık ikisinide...
    normal sezonda yendik zaten ikisinide...
    oktay mahmudi'nin gelişi yeni ii basketcilerin gelcedigin haberi...
    adam avrupada özellkle italyada cok ii tanınıyo...cok tecrubeli bi adam..

• inşallah
  • Bugün Ergin Ataman adı geçti korktum biranda. Oktay Mahmudi iyidir, hayırlı olsun.
  • Geçen gün aklıma geldi acaba nasıl olurdu diye, içim temizmiş desene.
    Ben de çok beğeniyordum Oktay Mahmuti'yi. Çok da karizma bir adam.
    Bu transfer gösteriyor ki basketbol anlamında da artık Euroleague düzeyi hedefleniyor.
    Bir-iki iyi transferle şampiyonluğa aday oluruz. Tüm maçlarımızı izledim bu sezon özellikle Cemal Nalga olayından sonraki basketbolumuz çok iyiydi.

Şimdi daha da iyi olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayfa-140

Geçen gün aklıma geldi acaba nasıl olurdu diye, içim temizmiş desene.
    Bu transfer gösteriyor ki basketbol anlamında da artık Euroleague düzeyi hedefleniyor.
    Bir-iki iyi transferle şampiyonluğa aday oluruz. Tüm maçlarımızı izledim bu sezon özellikle Cemal Nalga olayından sonraki basketbolumuz çok iyiydi.

1-2 transferle olmaz.
    Zaten 3-4 yabancımız gitti, üstüne Evren Büker gitti.
    3 tane iyi yabancı, 3 tane iyi yerli almalıyız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

quote:

1-2 transferle olmaz.

alırız baba...oktay bilir işini...
    ilk olarak bize washington gibi d brown gibi hırslı siyahi bir oyunkurucu lazım...
    birde simas gibi ii bir şutör

• Futbolda ki transfer stratejimizi basketbola yansıtırsak Vince Carterı alabiliriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yine bir sezon sonu.Yine basketbol takımı tamamen değişiyor.Yine yeniden yapılanma.Yine, yine, yine nereye kadar.
    D-Wash gitti, Evren gitti, Jasaitis gitti.Bakalım neler olacak
    Ayrıca Cem Akdağ'a üzülmemek elde değil.Takımı en kötü dönemde aldı playoff'lara sokuyordu nerdeyse.Bence kalmayı hakediyordu.
  • Geçen sezon forma olayı olmasaydı eminim şuan finalde biz olurduk.Gerçekten iyi takımdık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stephie

Yine bir sezon sonu.Yine basketbol takımı tamamen değişiyor.Yine yeniden yapılanma.Yine, yine, yine nereye kadar.
    Ayrıca Cem Akdağ'a üzülmemek elde değil.Takımı en kötü dönemde aldı playoff'lara sokuyordu nerdeyse.Bence kalmayı hakediyordu.

cem akdag basarılıydı bencede ama hep bir tecrube eksikligi...karar mekanizması eksikligi hissetiriyodu bende
    nedense...
    ben öyle maçlar izledimki enver büker cok kotuyken illa sahada tuttu...
    washington'ı dakikalarca oturttu... can ve murat cok hatalar yaptı...
    simas'ı cok az kullanıyodu...bence bir koordinasyon... rotasyon eksikligi vardı
    takımda...oktay mahmudi'de bu olmaz...hem takım'ın tek eksi yonu biraz defansifti..
    hucumda sayı üretmekte sorunumuz yoktu... oktay mahmudi muthis disiplinli ve savunmaya
    onem veren bir adamdır...bence cok olumlu etkisi olcak...basarılı olcaz insallah...

• quote:

Orijinalden alıntı: Stephie

Yine bir sezon sonu.Yine basketbol takımı tamamen değişiyor.Yine yeniden yapılanma.Yine, yine, yine nereye kadar.

hersene aynı şey bütün oyuncular değişiyor kalan adam yok bide bu takımdan başarımı gelicek ya tutarsa diye her sene değişiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

quote:

1-2 transferle olmaz.

Jasaitis de gitmiş, ben gitmedi sanıyordum.
    Bu kötü oldu işte. Neyse Allah'tan Rancik'le imzaladık. Yukardaki arkadaşın dediği gibi Mahmuti bilir işini.
    Washington iyi oyuncuydu ama biraz amatör ruhluydu. Zenci basketbolcuların o ilginç kıvrak hareketlerini falan yapıyordu bazı gereksiz yerlerde. Hücumda pas trafiğini oluşturmadan şut atıyordu vs vs.
    Ama nihayetinde önemli bir oyuncuydu. Buna benzer birini almamız iyi olur, yoksa oyun kurucu sıkıntısı çekeriz. Bir de en önemlisi iyi bir uzun lazım bize. Geçen sezon Fatih Solak idare etmeye çalıştı ama hücumda sıfır. Oğuz Savaş veya Vidmar tarzı biri iyi giderdi.

• bu basket takımında niye her sene oyuncular değişiyor, özellikle yabancılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ReNoVaTiO]

bu yıl playoff'da olsaydık inanınki ağlatırdık ikisinide...

Emin misin?

quote:

normal sezonda yendik zaten ikisinide...

Play-off normal sezona benzemez. Biz 3 senedir GS ve BJK'ye deplasmanda yeniliyoruz ama finalde hep varız. Çok kötü bir sezon geçirmemize rağmen finalde Efes'ten 3 galibiyet alabiliyoruz. Efes, Kerem ve Thornton olmadan bizi yenebiliyor. 6-7 kişilik rotasyonla nasıl ağlatmayı düşünüyorsun bizi veya Efes'i? GS bu sene iyi basketbol oynadı ama o dar rotasyonla en fazla galibiyet alabilirdi.

Oktay Mahmudi çok iyi bir hoca. Hayırlı olsun.
  • Güzel haber ama yapılacak transferler daha önemli.Rancik kalacak bir tek yabancılardan dolayısıyla 3 yabancı + 4-5 türk almak zorundayız.
  • oyuncu transferinden önce hoca transferi çok iyi oldu. e hoca da gayet vizyonlu, oyununu savunma üzerine oturtmuş bir isim, bundan sonra daha fazla destek olmak düşer bize. istanbullu arkadaşlardan rica ediyorum lütfen basketbol maçlarına gidelim arkadaşlar, lütfen.
  • Mükemmel bir tercih olmuş Mahmuti , Jasaitis falan filan çok önemli değil bizi asıl yıkan Evren'in gitmesi oldu.Pozisyonundaki en iyi Türk oyuncuyu yolluyorsun 3,5 hesabı yaparak olucak iş değil
  • oktay mahmuti inşallah galatasaray a güzel başarılar kazandırı ve inşallah feneri biz bu sene finalde ezeriz.efes yapamadı ..bu yıl basketbola olan ilgimin artmasıyla ilk defa gs cc sezon son maçı olan bornova belediyesi maçına gittim gerçekten harika oyun oynadılar.evren büker çok iyiydi,rancik kalmış gerçekten sevindirici ama darius gibi oyuncular lazım gs'ya bir yandan tabi..inşallah yeni sezon harika geçer ...inşallah full maçlara gideriz:)
  • Koç seçimlerimiz son yıllarda hep iyi hoşta, son 10 senedeki oyuncularımızdan 8 farklı takım çıkarabiliyorsak bir sorun vardır burada
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.