Şimdi Ara

Öksürük uykumdan etti. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
5.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Herkese yorumları için teşekkürler arkadaşlar. Dediklerinizi sırasıyla uygulamaya başlıyorum. Şimdi portakal suyu içtim biraz, iyi geldi rahatlattı. Bol bol da su içiyorum, yatmadan önce de sırtıma havlu koyacağım. Ayrıca biraz sonra sıcak suyla bi duş alacağım, çok iyi hissettiriyor. Yatmadan önce birde süt içeceğim, kalsiyumun gelişmesi açısından, ayrıca çikolata yiyorum mutluluk veriyor. Çünkü fark ettim ki, öksürüğüme lanet okursam, söversem daha kötü oluyorum, ama moralim yerinde olduğu zaman, mutlu olduğum zaman öksürük krizleri azalıyor hatta olmuyor. Şu anlık rahatım, önümüzdeki saatlere bakacağız. Savaşımı sürdüreceğim, okulda da temiz hava aldım mı iyice rahatlarım diye düşünüyorum. Geçmiş olsun bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aiden.

quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Zorla kendini hap kullanamıyorum ne demek ?

Haklısınız, herkes sen bebek misin hap kullanamıyorsun diyerek azarlıyor beni. Denedim ama kaç kez, su gidiyor hap gitmiyor boğazımdan ya. Antibiyotik hapı ezerek filan içsem sorun olur mu? Tek şansım öyle içmek çünkü. O zaman da bütün tadı geliyor hapın ve affedersiniz de boktan beter. Neyse, bu şekilde kullansam sorun olur mu acep?

Bogulmaktan korkuyorsan hapi dilinle geriye kaydiramaz ve dil damagin arasina yapistirirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: master of darkness

quote:

Orijinalden alıntı: Aiden.

quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Zorla kendini hap kullanamıyorum ne demek ?

Haklısınız, herkes sen bebek misin hap kullanamıyorsun diyerek azarlıyor beni. Denedim ama kaç kez, su gidiyor hap gitmiyor boğazımdan ya. Antibiyotik hapı ezerek filan içsem sorun olur mu? Tek şansım öyle içmek çünkü. O zaman da bütün tadı geliyor hapın ve affedersiniz de boktan beter. Neyse, bu şekilde kullansam sorun olur mu acep?

Bogulmaktan korkuyorsan hapi dilinle geriye kaydiramaz ve dil damagin arasina yapistirirsin

Denedim hocam ancak dil bağımsız bir bireymiş gibi hapı dışarı çıkarıyor, sanki istemiyormuş gibi. Kendimi nasıl şartlandırdıysam artık, birde küçüklükten alışkanlığım yoktu, hep şurup içerdim. Birkaç kez de fitil yediğim olmuştu. Tabii küçüklere hap verilmez ama 12 yaşından sonra da hiç kullanmadım, bu yüzden nedense imkansız bir şeymiş gibi geliyor. Şimdilik kendimi doğanın eline bıraktım, doğal besleneceğim. Eğer birkaç güne azalma / iyileşme olmazsa tekrar doktora gidip hap kullanamadığımı, onun yerine başka bir şey vermesini rica edeceğim. Fitil bile olsa razıyım(varsa tabii).

• Ben de kullanamazdım hap küçükken ama alışıyosun ya tamamen psikolojik hapı yutarken başka bişey düşün heyecanlanma büyük bi bardak suyla iç, en kötü nolur diye düşün ya haptan ölen mi var sakince yut gitsin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.