Bildirim
Oksijenli solunum ve oksijensizdeki mebdeki çelişki
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Up
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
hocam benim bildiğim kadarıyla hiçbir soruda da görmedim o2siz de krebs olayı yok ets var diye biliyorum sadece zaten hiçbir kaynakta o2siz solunumu çok ayrıntılı anlatmamış
Krebs Var Ama dediğin gibi Asetil Coa yerine başka bir molekül oluyor _____________________________ -
O2siz de krebs olayı var diye biliyorum hocam.Bu yukarıda attığım paragraf bu seneki çıkması çok muhtemel diye düşünüyorum
Muhtemelen öyledir hocam hatt muhtemelen değil başka yolu yok teşekkürler hocam
Bu kalburüstü bir nokta. Bir keresinde ben de senin sorduğunu bir hocaya sormuştum ve demişti ki: “son araştırmalarla oksijen olmadan da asetilcoa’ya dönüşüm olabileceği kanıtlandı”. Yani sınavda geleceğini zannetmiyorum. Zaten kitaplarda yeni yeni yar alan bir şey oksijensiz solumum mevzusu. Hala bazı hocalar tarafından fermantasyon ile karıştırılıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Havacılık ve Havacılık Fotoğrafçılığı <3
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt