Şimdi Ara

Okmeydanı SSK Hastanesi Diş Bölümü ile ilgili birkaç sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
7.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öndeki 2 dişin sağlı sollu yanlarında ufaktan çürümeler başlamış. aynı zamanda bir tane dolgumda kırılmış.

sorum şu okmeydanı ssk nın diş için olan ek binasında bunları yaptırmak istiyorum. ancak ssk nın olduğundan içimde bir korku var. galiba çok hızlı bir şekilde yapıyorlarmış acaba baştan savma yaparlar mı diye korkuyorum. hatta ön diş olduğundan görsel olaraktan kötü olursa iyice psikolojim bozulur. bu sigortadan diş tedevisi yaptırma konusunda ne düşünüyorsunuz acaba?

ek olarak kontrol zamanı geldi dişlerin büyük ihtimal hafiften bir diş taşı temizliği de yaparlar. peki sigortadan diş beyazlattırma yaptırabiliyor muyuz? birkaç ton açtırmak istiyorum. bldiğim kadarıyla dolgu dişin rengini alıyor o zaman dolgu olacak dişlere dolgu yapılmadan önce beyazlattırma yapılması gerekmez mi?

bu konularda beni aydınlatırsanız çok iyi olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 14 Ocak 2011; 3:30:29 >

• Dedemler şuan diş için orada uğraşıyorlar(diş protezi mi neyse adı onu yaptırıyorlar) ama dolap beygiri gibi döndüğrüyorlar 2 ay sonraya falan gün veriyorlar. Ne olduğu belli değil oranın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

öndeki 2 dişin sağlı sollu yanlarında ufaktan çürümeler başlamış. aynı zamanda bir tane dolgumda kırılmış.

sorum şu okmeydanı ssk nın diş için olan ek binasında bunları yaptırmak istiyorum. ancak ssk nın olduğundan içimde bir korku var. galiba çok hızlı bir şekilde yapıyorlarmış acaba baştan savma yaparlar mı diye korkuyorum. hatta ön diş olduğundan görsel olaraktan kötü olursa iyice psikolojim bozulur. bu sigortadan diş tedevisi yaptırma konusunda ne düşünüyorsunuz acaba?

ek olarak kontrol zamanı geldi dişlerin büyük ihtimal hafiften bir diş taşı temizliği de yaparlar. peki sigortadan diş beyazlattırma yaptırabiliyor muyuz? birkaç ton açtırmak istiyorum. bldiğim kadarıyla dolgu dişin rengini alıyor o zaman dolgu olacak dişlere dolgu yapılmadan önce beyazlattırma yapılması gerekmez mi?

bu konularda beni aydınlatırsanız çok iyi olacak.

o hastanede akrabam diş doktoru bir kez kanal tedavisi yaptırmıştım bence mükemmel bir hastane kusursuz çalışılıyolar ayrıca o kadar çok talep varkı bence aynı hastayı birdaha aynı sorundan almak isteyemezler randevu sorunu aşılırsa bence aklında soru işareti olmadan gidebilirsin

• Devlet hastanelerinin diş ünitelerine asla tam güvenme, olay tamamen doktorun vicdanı ile alakalı. SAğlık bakanlığını düşük ücret politikası yüzünden birçok diş hekimi çok baştan savma iş yapıyor. İdeal bir dolgu için gerekli süre ortalama 25 dk. iken oralarda 5 dk.yi geçmiyor. Birçok iş yarım yamalak yapılıyor. Ücreti düşük ama en kaliteli hizmet Marmara Diş Hekimliği yada Çapa diş hekimliği gibi üniversitelere bağlı diş hekimliklerinde... Tabi kısmetin iyisyse kaliteli bir doktora denk gelirsin işini düzgün yapar o ayrı tabi :)
  • Geçen hafta Kasımpaşa Diş Polikliniğine gittim, iyi hoş çok beklemiyorsunuz, doktor da asık suratlı biri değildi ama ağrıyor denen yere 25sn den uzun bakmadan karar verdi, çürük yok dedi, florürle güçlendirdi, neticede yine ağrıyor,ben de şaşırmıştım, uzun zamandır saatlerce beklemeden diş hekimliği hizmeti aldım diye. Üstelik randevu aldığım için 45 günden önce tekrar randevu alamıyorum :((
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.