Şimdi Ara

OKB ve Yaşadıklarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.. Geçmişte 5 sene OKB yaşadım. Dini cinsel temizlik bulaşma herşey yaşadım bayağı yoğun yaşadım ama kendi çabamla ilaçsız yenmiştim. 3-4 senedir bayağı iyiydim geçmişte yaşadığım o kadar acı takıntılar hepsi geçmişti bildiğiniz normaldim.


    Derken 3 ay evvel maalesef yine Okb başladı.

    Göz takıntısı vardı bende kompulsif yapmamak için bir ay direndim hiç aklımdan çıkmadı bu korku. Sonra Allah'ım dedim düşünce takıntısı olsun şu göz takıntısı geçsin. Öyle de oldu. Geçmişte yaşadığım düşünce takıntilar gelmesi başladı ve korku yaşamaya başladım. Bu korku ile istemdışı ben düşüncelerin aklıma getirdiğimi fark ettim. Bir nevi onları aklima getirip diğer göz takıntısından kurtuluyordum. Derken maalesef dini ve cinsel konularda düşünceler başladı. Maalesef ki büyük korkular yaşadım. Düsünceler geldikçe başa çıkamadım önemsemedim umursamadım ama hep çoğaldı. Sanki rahatlamak için o düsünceleri ben getirmiyordum aklıma. En hassas olduğum konularda geldi hep. Alıştım hayata devsm ettim derken günde güne saçmalaşnaya başladı. Ne düşünmek istemiyorsam onu düşünüyordum. Bu da Takıntı olur mu buda takıntı olursa diye korku yaşamaya başladım. CİDDEN de oluyordu takıntı. Öyle ki takıntı olan şey devamlı aklıma geliyordu. Kelimeler sayılar herşey Takıntı oldu. Cinsel içerikli küfürlü şeyleri duyunca direkt aklıma dini ve cinsel takıntılar geliyor beynim bunlarla bağdaştırıyor..


    Şuan içimde korku var. Kötü şeyler Düşünmekten korkuyorum. Mesela içimde küfür etmekten yada olmaması gereken şeyleri düşünmekte Korkuyorum..


    Sevgilinizi düşünün. Onu kıskanırsiniz başka erkeklerden asla başka erkekle düşünmezsiniz. Ben düşündüm. Sonra Korku kaygı yaşadım. Aklımda çıkmadı. Abim aradı. Beynim abimle sevgilimi düşündü. Korku arttı. O an kimi düşünsem kız arkadaşım ile düşündüm o kişiyi. Beyin resmen ben ne düşünmek istemezsem onu düşünüyor. Bu da korku yapıyor. Korktukca daha çok geliyor. Bu dediklerim 2 ay da oldu. Psikaytri ye gitmedim ilaçla düzelir miyim? Düşünce yapım mı bozuldu anlamadım.. herşey nasıl takıntı olabilir bu kadar kolay..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Kimse görmüyor mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.