Şimdi Ara

Okan üniversitesi denemesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
181
Cevap
4
Favori
20.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • din soruları aşırı saçmaydı!! kör girse yapar hepsini yani. soruyu verip cevapta da maddelemiş.
  • Soru görmemişin hocam sen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ygs ayarindaydi ama sorularin sayilari cok sacmaydi nereden yontem bulman gerektigini cozemiyordun bu kadar zor olmaz ygs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matematik ygs ayarında değildi tam olarak. Problemler neyse de. Diğer sorular bence benzer Olmaz...

• genel olarak fena değildi bana kalırsa ygs ayarındaydı. Matematik ilk sorular kolay denilebilirdi sosyal din hariç güzeldi felsefede de biraz kasmışlar sanki , Türkçe de çelişkili sorular vardı , şu bulmak-keşfetmekle felan alakalı bir soru vardı onu ne yaptınız? olasılık sorusunu 1/4 yaptım , kitapçığı ve cevap anahtarını daha vermediler çözümleri felan olan var mı?
  • Türkcede zaman ile ilgili atasozü ve matematikte havuz kaç lt alır sorusu bence cevap anahtarında hatalı arkadaşlar ne diyorsunuz ? Aynı sekilde dinin b kitapcıgı 3. soru sanırım oda hatalı olabilir gibi.

• Bnin cevap anahtarı olan atabilir mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe bana kolay geldi. Sosyali güzeldi. Matematik nedense yapamadım. Geometri basitti. Fen yine güzeldi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Magoalene kullanıcısına yanıt
    c: bi isim vermişti o bilmem neyi bulmuştu diyordu onu yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theraven6 -- 17 Şubat 2017; 18:55:17 >
  • Geçen seneye göre güzel bir sınav yapmışlar matın ilk başları kolay problemler biraz zaman alıcı(din felsefe bakamadım) Türkçede bi kaç çelişkili soru fende ise fiziği biraz zorlamışlar ygs tadında bir sınavdı.
  • Bence tam ygs ayarındaydı. Türkçe muallak, matematik zor değil, ama çözerken aşık oldum desem yeridir. Birkaç ayırt edici, zor denecek soru vardı sadece ama ygs de zaten zor olmuyor, farklı oluyor. Fende fizik zorladı, kalanları fena değildi. Bence piyasadaki denemelerin birçoğundan daha kaliteliydi.

Bu arada, varsa b kitapçığı cevap anahtarı rica edeceğim. Teşekkürler.

• B cevap anahtarı olan varsa pm

• Magoalene kullanıcısına yanıt
    Kalemtraşın keşfini işaretledim ancak keşfetmek ile icat etmek farklı şeyler. Nasıl öyle bir soru geldi anlamadım ama bence soruda hata var. Kalemtraş icat edilir keşfedilemez. Var olup ancak bilinmeyen şeyler keşfedilir diye biliyorum.

• Türkçe birkaç tane kafa karıştıran soru haricinde kolaydı.Matematikte zor sorular vardı,özellikle problemlerde.Geometride analitik sorusu zordu,vektörleri 9'da fazla işlemedik o yüzden yapamadım,zaten pek çıkmıyor denemelerde.Fizik,kimya kolaydı.Biyolojinin tamamını yapamadım,süre yetmedi-sosyale bakmama rağmen.
  • B cevap anahtarı olan yok mu?
  • Türkçe sosyal özellikle coğrafya çok kolaydı matematikte kez öyle geçti fenleri eleyemedik mutsuzluk geldi

• RiigorM R kullanıcısına yanıt
    akarsu madde birikimiyle ilgili sorunun cevabı neydi?
  • Olasılık 1/3 değil mi yav

• quote:

Orijinalden alıntı: XLTRN

Kalemtraşın keşfini işaretledim ancak keşfetmek ile icat etmek farklı şeyler. Nasıl öyle bir soru geldi anlamadım ama bence soruda hata var. Kalemtraş icat edilir keşfedilemez. Var olup ancak bilinmeyen şeyler keşfedilir diye biliyorum.

Aynen bende öyle düşündüm dostum, onun için isim bulmakla ilgili olan şıkkı işaretledim. Doğru cevap neymiş biliyor musun?

• theraven6 kullanıcısına yanıt
    Düzensiz rejim dedim

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.