Şimdi Ara

Okan Bayülgen Kendisini Çok Zeki Mi Sanıyor? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
6.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: seF[o]

Beyaz gibisi yok
    okanı hiç sevmiyorum başkalarıyla alay ederek program yapıyor ve millette aptal gibi izliyor

+1905
  • tabi girme. boş yere moralini bozmayayım.

ben kaçar size iyi okanlar

quote:

Orjinalden alıntı: 1881

quote:

Orjinalden alıntı: RocKMyC

al işte boyu kısa ama çok kadınla yatmışmış. banane? çok kadınla yatmak marifetmi? g.t kadar boyunu s.k gibi suratını ne gizler? MONEY
    konuları başka yerlere çekmeyin ağzımı açtırmayın

Ben bu yorumunu farketmemişim. Senin gibi biriyle diyaloğa girmezdim bile.

• quote:

tabi girme. boş yere moralini bozmayayım.

ben kaçar size iyi okanlar

quote:

Orjinalden alıntı: 1881

quote:

al işte boyu kısa ama çok kadınla yatmışmış. banane? çok kadınla yatmak marifetmi? g.t kadar boyunu s.k gibi suratını ne gizler? MONEY
    konuları başka yerlere çekmeyin ağzımı açtırmayın

Ben bu yorumunu farketmemişim. Senin gibi biriyle diyaloğa girmezdim bile.

Kaçman doğal davranışın. Devam et.

• Okan bayülgenin zeki olmadığını söyleyen birisi kusura bakmasın ama aptaldır..Bu arada zekilikle ,kişiliği karıştırmayın..Okan bayülgen elbette insanları aşağılıyor ama disko kralı programının formatı zaten bu..Mesela ntvde sade vatandaş programında telefonla arayan kişilere karşı herhangibir saygısızlık yapmıyor..Ayrıca disko kralını arayan kişileri bende okan bayülgenin yerinde olsaydım aşağılardım..Çünkü kişilik olarak çok basit insanlar arıyor ve çok saçma sorular soruyorlar..Programı telefonla arayan kişilerden aklı başında olanları ben okan bayülgenin aşağıladığını hiç görmedim..Sen heralde dünkü programı izledin..Mesela orada bi kadın aradı ve oraya konuk oalrak gelen ebru isimli bir kadını eleştirdi..Senin yaptığın program yapmacık geliyor diye..Bunun üzerine okan bayülgende kadına mesleğini sordu..Kadında güzellik uzmanıyım dedi..Sonra okan bayülgen kadına,sen makyaj yaptığın kadınlara çirkin olmuşsun diyormusun yada bi kadına makyaj yaptıktan sonra kadın sana nasıl görünüyorum dediği zaman allah belanı versin çok çrikinsin diye bişey diyormusun dedi..Kadında demiyorum diyince,okan bayülgen o zaman sende yapmacık davranıyorsun dedi..Disco kralını arayanların profiline baktığınız zaman çok aptal insanlar arıyor..Mesela oyunculuk yapan iki kardeş konuk olarak gelmişti..Sonra kadının birisi aradı ve oradaki kardeşlerden birisine,kendi kardeşinle sinima filminde oynamak istermisin diye aptal bir soru sordu..Şimdi oradaki kadın gidipte ben kardeşimle aynı filmde oynamk istemem demicek..bu ve buna benzer çok aptal adamlar telefon ediyor..Dolayısıylada okan bayülgen bunları aşağılıyor..Bende olsam bende aşağılardım..Çünkü hakediyorlar..
    Bu arada bazıları laf ebeliği yapmakla zeki mi olşuyor demiş..Acaba böyle diyenlerin kaçı bir program sunabilecek..En basitinden bu forumda kaç adam sade vatandaş programını sunabilir..Herkes herşeyi çok kolay zannediyor ama kameralar karşısında o kadar kolay değildir bu..Ağzınızın laf yapması gerekir..Bide bazıları okan bayülgenle çıkan kadınları parası için çıkıyor demiş..Ulan adamdan 100 kat daha fazla parası olan kadınlar bile bu adamla çıktı..Bu olay boya değil kişiliğe bakar..Ayrıca adam kendisiyle barışık ve ben normalde çok çirkinim diyor..Yani kendisi yakışıklıyım demiyor..Ama adamın belli bir karizması var..Ama bazı salaklar heralde bir kızla çıkmanın tek şartı olarak heralde boy ve yakışıklılk olark görüyor..İsterseniz brad pit gibi bir yüzünüz olsun,ağzınız laf yapmıyor ve algılama yapınız geniş değilse hiç bi kızla çıkamazsınız..Daha doğrusu aklı başında güzel bi kızla çıkmanız imkansızdır..Bide kimse bana beyaz showu savunmasın çünkü beyaz show geçen seneki performansından baya bir uzakta..Beyaz gerçektende bu sene sıçtı..Bunu en basit reytinglerden anlayabiliriz..Bu sene ilk programında reytinde ilk üçteyken,artık ilk 20 ye bile giremiyor..Kenan doğulunun gelmesine rağmen reytinde 25. olmuş..Beyaz show eğer gelecek senede bu reytingleri alırsa,büyük bir ihtimalle yayından kaldırırlar..Çünkü aydın doğan asla reyting alamayan bir programı barındırmaz..Disco kralının dünkü programıda reytinde 11. olmuş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssff_allthing -- 7 Haziran 2009; 15:42:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: HydroAcidX

Okan'ı anlayamayanlar konuşmasın lütfen.

Okan'ı vay amca oğlu felan herahlde:):)
    nyse açın beyazıda espri kalitesi görün bir tane saygısızlığı var mı?
    ve çokdaha komik beyaz showda kimin suratına telefon kapanmışş..
    Ben oakn bayülgenin progamrına bağlancam konuşup konuşup yüzüme telefonu kapıcak...
    tekrar bağlanır dıtttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cagann

Okay dengesizini izleyecek vaktin yok, gider 2 makale okursun ama kalkııp zekası hakkında konu açarsın. Okan'ın zekası geri de olsa seninkinden ileriymiş bea.

sen zile basıyorsun... kapıyı açmıyorlar... ısrarla basıyorsun küfürler ediyorsun... yine açmıyorlar... be adam zilin üstünü okudunmu?

konuyu benmi açtım? dünyadan haberin yok konuşursun.

Hocam yanlışın olmasın. Zira kendisi kendi programında yabancı dilinin iyi olmadığını söylemişti. Ben zeki olup olmadığı konusunda çok yaptığı işte samimi ve eleştirisel davrandığını düşünüyorum. Önemli sanatçıları davet ederken alay ettiğini görmedim. Gayet saygılı davranıyor. Telefonla katılan izleyiciler için de aynı durum söz konusu, önemli bir konuda soru sorunca sonuna kadar söz hakkı veriyor. Ayrıca evlendikten sonra toplumsal sorunlara daha duyarlı olmaya başladı. Kendisinin de dediği gibi bir şeylerin savaşını veriyorsam doğacak çocuğum için yapıyorum demiştir. Zagadan beri takip ettiğim severek izlediğim bir şahsiyettir. Her cumartesi gecesi mutlaka izlerim. Kendisine başarılar dilerim

• Zeki bi insan olduğu kesin,zeki olduğu kadar da itici yanlız...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ! SpiDeR !

Kıl oluyorum... Bacağım kadar boyu var türlü türlü huyu var.

Bir insanın zeki olması için boyunun uzunmu olması lazım.
    Bacak boyu sınırı felanmı var?
    Programın formatına göre davranıyor, Sade Vatandaşı izleyenler orada nasıl olduğunu bilirler.
  • Sizce programı arayıp "Tugba hanım sizi çok seviyoruz hep izliyoruz çok tatlısınız çok şekersiniz..." diyen insan dalga geçmiyomu bizimle?
    Okan da çok güzel bozuyo bunu nede güzel yapıyo. Ben eskiden bu insanlara karşı tavırlarını beğenmezdim ama anladım ki adam sadece yapmacık olanlara böyle davranıyo oraya gidip güzel güzel mantıklı cevap verenlere böyle laflar söylediğini ne gördüm ne duydum yapmaz diye düşünüyorum hatta. bence adam yeterince zeki dün dediği gibi tvdeki herşey yapmacık zaten Stv deki programların hangisinde diyo bu program yapmacık diye hepsi insanların beynini yıkıyo o programlara inanıp saatlerce izleyen insanlar tanıyorum ben. yani en azından o programlar gibi değil.

Özetle:

Okan sadece yapmacık olanla dalga geçiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Black.Sabbath

Bacağım kadar boyu var.Kafasına güzel bir neryo chagi basmak isterdim.

Bu boya laf atanlarada anlam vermekte zorlanıyorum.
    Boy ile zekanın arasındaki bağlantıyı sölermisin bana?

Madem sizin boyunuz o kadar uzun, siz çıkın program yapın.
    Okan anasının karnından programcı olarak çıkmadı herhalde.

10 kişinin önüne çıkarsak diliniz tutulur, ama eleştriye gelince üstünüze yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nasonex35 -- 7 Haziran 2009; 16:15:59 >
  • Kendini zeki sanmıyor, kendini zeki müren sanıyor.
    Ha Ha Ha Ha !!!
  • Programı kimseye zorla seyrettirmiyorlar..İstemeyen Seyretmesin..
  • istemiyosan izlemezsin..şahsen ben beyaz'a okanı tercih ederim..beyaz çok efendi,herkese süpersin,müthiş şarkı yapmışsın,vs... beyaz bu övgülerinin neredeyse hiçbiri samimi değil... ama okan hak edene hak ettiği gibi davranıyor...ben bu yüzden izliyorum okanı..
  • Zeki ve Entellektüel bir insan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaNeRR

WALLA KRAL ADAM ALEMDE TEK

Can you speak turkish ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: irish

Zeki ve Entellektüel bir insan...

• Yahu burda Okan Bayülgen zeki değil diyenler geçip karşısına 2 muhabbet etsinler bakalım nasıl dumur oluyorsunuz. Klavye başından sallamak falan bunlar ego işleri geçeceksiniz bunları. Okan Bayülgen bence Türkiyenin en zeki ve gerçekçi insanı. Sabah programlarını izleyenlerin yozlaştığını anlatmaya çalışıyor, paradan, şöhretten ve egolardan başı dönmüş insanları hizaya getiriyor, onun gözünde herkez eşit. Okan sana hayranım, sana hastayım, seni deliler gibi seviyorum falan onun için bu tür şeyler önemsiz ve gereksiz şeyler. Gerçektende öyle. Mesela dün yapmacıklık olayını en güzel şekilde anlattı. Belliki güzel anlatmış zira anlamayan veya kaldıramayanlar gelip burda Okan Bayülgen zeki değil edebiyatı yapıyorlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: Fail3d

Ajdar daha zeki...
    Zira hem makine mühendisi olup hem o sözleri yazmak zeka ister!
    Okay? Peace!

ajdar gerçekten çok zeki okulu birincilikle bitirmiş şu anda bir fabrikada müdür olarak çalışıyor ben nerden biliyorum bunları bende trakya makinada okuyorum hocalarımız bahsediolar ondan tv de yaptığı hareketleride kimse açıklayamıyor bi türlü mezunların pilav günü var oraya geliyor gerçekten ciddi bir adam
    bence o kadar dersten sonra kafayı sıyırdı çok zor dersler

• quote:

Orjinalden alıntı: peleanor

Yahu burda Okan Bayülgen zeki değil diyenler geçip karşısına 2 muhabbet etsinler bakalım nasıl dumur oluyorsunuz. Klavye başından sallamak falan bunlar ego işleri geçeceksiniz bunları. Okan Bayülgen bence Türkiyenin en zeki ve gerçekçi insanı. Sabah programlarını izleyenlerin yozlaştığını anlatmaya çalışıyor, paradan, şöhretten ve egolardan başı dönmüş insanları hizaya getiriyor, onun gözünde herkez eşit. Okan sana hayranım, sana hastayım, seni deliler gibi seviyorum falan onun için bu tür şeyler önemsiz ve gereksiz şeyler. Gerçektende öyle. Mesela dün yapmacıklık olayını en güzel şekilde anlattı. Belliki güzel anlatmış zira anlamayan veya kaldıramayanlar gelip burda Okan Bayülgen zeki değil edebiyatı yapıyorlar.

+1905

• okan bayulgenin de tarzı bu arkadasım kendini zeki sanarak milleti ile dalga gecerek ilgi topluyor ama cogunlukla da haklı
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.