Şimdi Ara

Okan Bayülgen Kendisini Çok Zeki Mi Sanıyor? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
6.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bacağım kadar boyu var.Kafasına güzel bir neryo chagi basmak isterdim.
  • Şu okanı anlamayanlar konusmasın diyenlere de cok gülüyorm.Görende okan bayulgeni felsefi konularda konusuyor yada cok ince zeki espriler yapar sanır.Ben bu adamın doğru dürüst hiç bir esprisine güldüğümü hatırlamıyorum.Sadece programına malzeme ettiği şeyler güldürüyor.Bu adam zekiyse ben einsteinm.Normal bi insan.Program doğru düzgün tutmadığı için sürekli isim format değişikliyi yapıp duruyor.Çünkü kendisi güldüremiyor içeriği deiştirmek zorunda kalıyor.Beyaz showda sadece muhabbet bile edilse oturup izlenebilir.Çünkü yerinde sadece insanları kırmadan espri yapabilme yeteneğine sahip.
  • entel recep ivedik
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nymphetaminé

Adam lafı yemeyi hak edene laf sokuyor gerçentende kral adam

Katılıyorum...Zaten programın formatı bu...Okanın dün dediği gibi''Ben Gibi Tv Deki Herşey Yapmacıktır''
  • Okan Bayülgen, gecenin o saatinde kendisini arayanlar için de sürekli 'salak' demesine rağmen insanların ısrarla araması, sonra adam alay edince kendisininin suçlu olması...
    Ayrıca programına konuk ettiği birini bırakın da savunsun adam. Siz evinize misafir ettiğiniz birini, dışarıdaki herhangi birine karşı savunmaz mıydınız?
  • Öğretmenin getirdiği çiçeği gitti tekrar öğrencisine verdi. Onun manevi değeri için en azından alınır teşekkür edilir
  • madem sevmiyorsunuz, izlemeyi bırakın. zaten uyuşmuş seyirci kitlesine hitap etmiyor kendisi.
    evet kendisi Türk televizyonları için çok zeki birisi. ayrıca yeterince de bilgili.
    yaptığı format gereği orta okul ve ortalama lise seviyesine hitap etmiyor zaten. daha çok beyaz'dan zevk alırlar.
    yok beyaz kötü mü? hayır, gayet de alanında en iyisi diyebilirim.

ama okan ile beyaz arasında farklar var, beyaz daha çok zekice sözlerle izleyiciyi güldürmeyi amaçlıyor.

okan, programında konuklarıyla bu işi yapıyor.

ayrıca okanın, seyircilere karşı tutumunu da gayet yerinde buluyorum, hak edene hak ettiği gibi davranıyor.

matrax dinlerken, zkc'yi birine benzetiyordum da hep. sonradan okan ile çok benzediğini fark ettim. hatta neredeyse aynılar. ama insan işte, bir öyleyken bir böyle. çelişki dolu.
  • Ntv'deki programlarını izliyorsanız , nasıl biri olduğunu anlarsınız.
  • Megaloman bir yapısı var ama daha çok karakter bozukluğu imajı öne çıkıyor.
  • beyaz gibi her aldığı konuğu göklere çıkartan onlara gerçekten sanatçı olduğunu sandıran bir kişi yerine okan gibi esasında onların 5 para etmez biri olduğunu gösterten dalga geçen birini tercih ederim (bakınız ferhat güzele ikisininde yaptıkları)
  • RockMyc izlediğin bi programı söyle sana kim olduğunu söyleyeyim.

Dur tahmin edelim.

Okan Bayülgen Kendisini Çok Zeki Mi Sanıyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: HydroAcidX

RockMyc izlediğin bi programı söyle sana kim olduğunu söyleyeyim.

Dur tahmin edelim.

• hahahaha çok komiksin.

sen kafa oyalayan programları izle kafanı oyala dostum. nasılsa geliştirecek birşeyin yok. okanı izle yaverini izle keyfine bak. dünyanın en zeki insanının yaptığı show programını izle kendini tatmin et. ama unutma senin o tv başında geçirdiğin her dakikanın değerini anlarsın ilerde. genel kültürü sadece magazin ve gündem içerikli bir kitlenin izleyeceği programları en iyi bizim ülkemi yapıyor. sizde bu kitleden olduğunuz için bunlara bayılıyorsunuz. aferin okan harbiden zeki insansın. ama en fazla hitap ettiğin kitle kadar zekisin.

quote:

Orjinalden alıntı: HydroAcidX

RockMyc izlediğin bi programı söyle sana kim olduğunu söyleyeyim.

Dur tahmin edelim.

• quote:

Orjinalden alıntı: lejyonerx

Ayrıca eddie ye kalıbına göre bir gazoz kapagı hediye ettigi için ayrıca tebrik ediyorum

Tek gelsene.

Ben de tebrik ve teşekkür ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RocKMyC

laf ebeliği yapmak zeki olmak mı? laf ebeliği nasıl yapılır öğrenmek istiyorsan Power FM den BayJ dinle. okan zekiymiş iyi laf sokuyormuş muş. iki sopa sallayıp dur dur yapıyor. gelen konuklara saydırıyor. sonrada zeki birisi zeka abidesi o adam olsun. hadi ordan

Ben Bay J denen adamı 3 hafta mecburiyetten dinledim (kuzenlerim dinliyordu ve 3 hafta boyunca aynı arabada işten döndük) ve sen o adamla Okan'ı aynı kefeye koyuyorsan, tartışmanın lüzumu yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1881

quote:

laf ebeliği yapmak zeki olmak mı? laf ebeliği nasıl yapılır öğrenmek istiyorsan Power FM den BayJ dinle. okan zekiymiş iyi laf sokuyormuş muş. iki sopa sallayıp dur dur yapıyor. gelen konuklara saydırıyor. sonrada zeki birisi zeka abidesi o adam olsun. hadi ordan

Ben Bay J denen adamı 3 hafta mecburiyetten dinledim (kuzenlerim dinliyordu ve 3 hafta boyunca aynı arabada işten döndük) ve sen o adamla Okan'ı aynı kefeye koyuyorsan, tartışmanın lüzumu yok

hahaha BayJ gibi bir örnek göster bana? ard arda anlamlı o kadar cümle kurup o cümlelerle seni yerlere yatıran bir adam.

• quote:

hahaha BayJ gibi bir örnek göster bana? ard arda anlamlı o kadar cümle kurup o cümlelerle seni yerlere yatıran bir adam.

Valla doğru tahmin ettin, arabada yerlere yatıyordum ama daha çok uyumak ve o herifin bet sesini, berbat esprilerini duymamak için yatıyordum.

Abartmıyorum 3 hafta boyunca tek esprisine (!) gülemedim.
  • quote:

al işte boyu kısa ama çok kadınla yatmışmış. banane? çok kadınla yatmak marifetmi? g.t kadar boyunu s.k gibi suratını ne gizler? MONEY
    konuları başka yerlere çekmeyin ağzımı açtırmayın

ozaman aç ağzını yum gözünü
  • doktora görün....
    quote:

Orjinalden alıntı: 1881

quote:

Valla doğru tahmin ettin, arabada yerlere yatıyordum ama daha çok uyumak ve o herifin bet sesini, berbat esprilerini duymamak için yatıyordum.

Abartmıyorum 3 hafta boyunca tek esprisine (!) gülemedim.
  • quote:

al işte boyu kısa ama çok kadınla yatmışmış. banane? çok kadınla yatmak marifetmi? g.t kadar boyunu s.k gibi suratını ne gizler? MONEY
    konuları başka yerlere çekmeyin ağzımı açtırmayın

Ben bu yorumunu farketmemişim. Senin gibi biriyle diyaloğa girmezdim bile.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.