Şimdi Ara

Ohhaa bee, ,DOCKERS amma rahatmış :))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Hep sürü psikolojisi
    Geçen YKM de gezinirken arkadaşla, arkadaşa dert yandım ''yaw çok sıkıyo bu kotlar bea,, bol alıyom gene rahat olmuyo'' akabinde arkadaş Dockers al olm ,,yayılsın zamazingo dedi, adama güvendim,,, o gün bu gün bu pantolonla dolaşıyom,, mümkün olsa duşa da bu pantolonla gircem.
    Ulan resmen bi güven geldi,, sanki yeniden doğmuş gibiyim,, 20 yıldır neden karşılaşmadım ben bunla?

Hayatımı 2 ye ayırrdım..

Dockers tan önceki MİT,
    Dockerstan sonraki MİT..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• time is money'de öyle

hip-hop pantolonlarında türkiyede 1 numara...

gerçekten çok rahat

Hip-Hop LifeStyle4Everr:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mit Ajanı

Ulan 20 seneden fazla kot giydim,,
    Hep sürü psikolojisi
    Geçen YKM de gezinirken arkadaşla, arkadaşa dert yandım ''yaw çok sıkıyo bu kotlar bea,, bol alıyom gene rahat olmuyo'' akabinde arkadaş Dockers al olm ,,yayılsın zamazingo dedi, adama güvendim,,, o gün bu gün bu pantolonla dolaşıyom,, mümkün olsa duşa da bu pantolonla gircem.
    Ulan resmen bi güven geldi,, sanki yeniden doğmuş gibiyim,, 20 yıldır neden karşılaşmadım ben bunla?

Hayatımı 2 ye ayırrdım..

Dockers tan önceki MİT,
    Dockerstan sonraki MİT..

Arkadaş deliymiş.

• dockersın pantolonlarda 1 numara olduğunu çok duymuştum sende tescilledin bunu. hazır bayramda 90 lira toplamışken bende bi tane alim bari. sen kaça aldın ?
  • Bende hep dockers giyerim.Beyoğlu iş merkezinin giriş katında mağazalar var.Onlarda 25 YTL...
  • Evet dockers çok rahattır tavsiye ederim kesinlikle
  • bir dockers kullanıcısı olarak şunu söyleyebilirim, aynı fiyattaki jean pantalonlara en az 10 basar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ya AYIP BEE
    19 yıl önce açıldı
    Ne karılar var be
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya evet dockers rahattır sürekli giyerim......DEEE YA ARKADAŞIM SEN NASIL BÖYLE LAN'LI ULAN'LI BAŞLIK AÇABİLİYOSUN YAAA...BU BÖLÜMÜN SORUMLU MODU @PATRON YADA DİER MODLARDAN BİRİSİ GÖRMEZMİ BÖYLE ŞEYLERİ HİÇ ANLAMAM.....
  • aynı fiyat derken yukarıdakı arkadasın dediği gibi sanırım 25 ytl değil bu meret
  • resim koyun varsa ne çeşit ürünleri var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: b_sevki

aynı fiyat derken yukarıdakı arkadasın dediği gibi sanırım 25 ytl değil bu meret

yok tabi 70-80 ytlden başlıyo ama verdiğin parayı kesinlikle hakediyo. sanki pantalon giymiyomuş gibi hissediyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: rally2003

Bende hep dockers giyerim.Beyoğlu iş merkezinin giriş katında mağazalar var.Onlarda 25 YTL...

25ytlye Dockers imkansız outletlerinde bile 70ytl. Mağazalarda 129-119 değişiyor
  • dockers babam kullanıyor benimde vardı 1-2 tane eskiden gerçekten cok kaliteli rahat pantalonlar
  • nerelerde var ki dockers? bu ykm şişlidekimi mit?
  • dockers eskiden su gecirmez falan yapiyordu simdi yapmiyor onu cok hos pantolonlari var
  • nasıl bir tarzı var bu dockersin
  • İzmir YKM olabilir, orada üst katta (spor katının kenarında) satılıyor. Ayrıca bu lanlı lunlu konusma hakkındaki yoruma ben de katılıyorum..bu ne böyle kimse gormez mi? lanmıs lunmus zamazingoymus, mahalle kahvesine donduruyosunuz ortalıgı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Laz£r

dockers eskiden su gecirmez falan yapiyordu simdi yapmiyor onu cok hos pantolonlari var

O bahsettiğiniz su geçirmez ve kırışmaz nitelikteki pantolonlar hala üretiliyor

Ama özel bir seri, adını unuttum şimdi. Zamanında o pantolonlardan birini sırf kırışmıyor diye alacaktım ama 100 YTL üzerindeydi..! (yıl 2003 falan)

O yüzden gidip Rodi'den 38 YTL ye süper bir bol kesim pantolon almıştım, sonra kuzen çarptı

Ondan sonra da çok defa aradım o dizinden fermuarlı kotlardan ama hiçbir markada bulamadım...

• Bende dockers giyiyorum, rahatlığı ve kalitesinin yanı sıra görünüşüde mükemmel pantolonlarının.(reklam yapar gibi konuştum) Polo garage ında güzel pantolonları var, onlarada bakın.
  • reklam etmeyin , reklam etmeyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.