Şimdi Ara

ohal deyiz farkında olan varmı bu nebiçim ohal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • işine gelmeyen kanunları geçiremeyince ohalı kullanıyor sahtekarlar

• Egm'ye bildirdim, ohal kapsamında içeri alırlar yarın sabaha seni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kötü_ben

quote:

Orijinalden alıntı: K E N

Egm'ye bildirdim, ohal kapsamında içeri alırlar yarın sabaha seni.

karında bildir tabi karın varsa gay

Ciddi mi yazmış yoksa ülkenin bulunduğu içler acısı hale vurgu mu yapmış bilmiyorum ama homofobi son derece kötü bir şey. Ciddi bir şekilde yazdıysa ahlaksızlığına diyecek bir şey yok zaten ancak bunun gaylikle vs. alakası yok. Konuya gelirsek ohal tam da bunun için var zaten. Muhalif basını, muhalif sesleri kolaylıkla güç kullanarak bastırabilmek için. Ferman verip KHK'ler çıkarmak için. Kısacası hukuksuzluk yapabilmek için kullanılıyor. Unutmadan, Numan Kurtulmuş OHAL ilan edildiği zaman 3 ay bile sürmez FETÖ'cülere karşı OHAL ilan ettik dedi ancak 12 ay doluyor ve daha da uzatacakları gün gibi ortada. FETÖ'cülere karşı ilan edilen OHAL'de, binlerce suçsuz ve devrimci-demokrat insan meslekten ihraç edildi. Gazeteciler tutuklandı. Akıl alır gibi değil Ahmet ŞIK gibi bir adam FETÖ'den tutuklandı gülsek mi ağlasak mı? Bağımsız karar veren yargıçlar ve savcılar ihraç edildi ve ihraç edilme korkusuyla mesleklerine devam ediyorlar. AKP teşkılatlarından hukuk mezunları hakim-savcı olarak atandı. Kısacası kuvvetler ayrılığına OHAL darbesi yapıldı ve yapılmaya da devam ediliyor. Yahu Nuriye Gülmen ve Semih Özakça sırf açlık grevi yaptıkları için tutuklandı. Daha diyecek bir şey var mı Allah aşkına?

• seneye de sıkıyönetim olacak.. aslında ohal yerine sıkıyönetim ilan edeceklerdi fakat bölge komutanlarına güvenemediler ,seneye kadar komutanlara güven duyarlarsa

sıkıyönetime geçeceğiz ... K.Korede Suriyede adamlar 30 sene nasıl başta kalmış ordaki halk ne kadar malmış diyorken bizimde başımıza aynı şey gelip Almanlar fransızlar bize

aynı şeyi diyecekler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trendium-moda

seneye de sıkıyönetim olacak.. aslında ohal yerine sıkıyönetim ilan edeceklerdi fakat bölge komutanlarına güvenemediler ,seneye kadar komutanlara güven duyarlarsa

sıkıyönetime geçeceğiz ... K.Korede Suriyede adamlar 30 sene nasıl başta kalmış ordaki halk ne kadar malmış diyorken bizimde başımıza aynı şey gelip Almanlar fransızlar bize

aynı şeyi diyecekler

Merak etme öyle bir şey olamaz. Türkiye'de direnenler her daim olur. Fıtratımızda var :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: kötü_ben

quote:

Orijinalden alıntı: K E N

Egm'ye bildirdim, ohal kapsamında içeri alırlar yarın sabaha seni.

karında bildir tabi karın varsa gay

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne kardeşim heryerde.siyaset
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.