Şimdi Ara

OHA ! Fotomaç OHA !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yorumsuz ....

• evde izlemiş adam maçı kalkmış nasıl haber yapmışlar.
    artık Fenerbahçenin resmi sitesinden Fotomaç Almayın Aldırmayın demesi lazım..

• Aziz yıldırım yemeği beğenmedi ve : "Hani Bu Yahninin Soğanııııı?" diye bağırdı

• F.BAHÇE'de yeni yabancı golcü konusundaki heyecanlı bekleyiş sürerken, önceki gece Hollanda-Rusya maçında ilginç diyaloglar yaşandı. Büyük heyecana sahne olan çeyrek final maçını
    izleyen başkan Aziz Yıldırım, Rusya'nın süper golcüsü Andrei Arshavin'e hayran kaldı. Yıldırım maçın 2. yarısında bir ara yanındakilere dönerek "Arshavin müthiş bir golcü. Fiyatı ne kadar acaba?" diye sormaktan kendini alamadı. Arshavin, geçtiğimiz sezon ara transferde F.Bahçe'nin gündemine gelmiş ve genç golcüye karşılık, kulübü Zenit'e Kezman + para verilmesi formülü konuşulmuştu.

ARSHAVIN'in takım arkadaşı Fatih Tekke ise 27 yaşındaki futbolcuyla ilgili çarpıcı sözler söyledi. Fatih, "Ben sezon başında Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak'a Arshavin'i önerdim ama ilgilenmediler. Oysa Arshavin o zaman Türkiye'ye gelmeye hazırdı. Şimdi onu almak çok zor. Fiyatı da en az üç katına çıktı. Zaten Türkiye'ye gelmek istemez... Trabzon veya F.Bahçe o dönemde isteseydi Arshavin'i rahatlıkla alırdı. Şu bir gerçek ki müthiş bir futbolcu. Bence dünyanın en iyi birkaç golcüsünden birisi" dedi.

• keşke doğru olsa ama şu kadarcık umudum kalmadı haberi görünce
  • quote:

Orjinalden alıntı: emere

keşke doğru olsa ama şu kadarcık umudum kalmadı haberi görünce

Doğru olsa fiyatını sorsa nolcak ? Alır cevabını oturur yerine. Şu an emin ol dünyanın transfer edilmesi en güç futbolcularından biri ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: comennias

Aziz yıldırım yemeği beğenmedi ve : "Hani Bu Yahninin Soğanııııı?" diye bağırdı

Aziz yıldırım yemeği beğenmeyip : "Hani Bu Yahninin Soğanııııı?" diye bağırmaktan kendini alamadığı belirtilerek ifade edildi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Abi inanamıyorum ya....
    17 yıl önce açıldı
    Oha !!!!!!!!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AZİZ YILDIRIM ın dan başka herkes konuşuyor ve AZİZ YILDIRIM dedi diyorlar..

Dava açsa kazanır.....
  • Yanındaki: Kilosu 200 bin dolar.
    Aziz Yıldırım: Sar 75 kilo.
    Yanındaki: Hemen abi.
    Aziz Yıldırım: Yağsız olsun.
    Yanındaki: Ayıpsın abi.
  • en azından zhirkovu alsalar beya
  • kaynak vermeyinde heyecanımız kaçmasın:)
  • değil arshavin çoğu rus futbolcuyu almak çok zor olur bu saatten sonra.kupadan önce alınacaktı kim alınacaksa...
  • allah aşkına inanan varmı bu fotomaç.a ve aziz yırdırımın transfer politikasına

benim inancım hiç kalmadı artık aziz yırdırımın transfer politikasına o kadar eksiğpimiz var hala bekliyor hala kezman gibi biri bu takımda nasıl kalıyor hala anlamış değilim emre belezoğlu müzmin sakat neden alındı hala anlamış değilim gökhan inler eren derdiyok serdar taşçı gibi çok çok yetenekli genç oyuncular neden hala transfer edilmez anlamış değilim hala appiah ın sözleşmesi nasıl festedilmedi tuncay şanlı türkiyenin en yürekli ve (bana göre en iyisi ) neden bu kadar kolay bırakıldı hala anlamış değilim...caner erkin ben gelecekte süper bir topçu olacağım diye bağıran oyuncular neden hala alınmaz ben anlamış değlim...bu kadar paran var neden devamlı teknik direktör değiştiriyorsun al alabildiğinin en iyisini onunla ölümünne devam et...
    bu kadar eksiğimiz varken neden hala bu kadar pasif davranıyoruz anlamıyorum

eksiklerimiz

1...2adet kaleci
    2..en az bir adet kaliteli stoper
    3..yedek sağbek
    4..en az 1 önlibero (emre ye asla güvenilmez)
    5..solaçık as oyuncu lazım (uğurla olmaz bu iş devamlıllığı yok)
    6..kesinlikle sağaçık alınmalı
    7...kezman gönderirmeli ve en az 2 forvet alınmalı eren derdiyok VE JO olursa çok sevinirim.....

• m.city jo ya 25 milyon euro werio gitmiycek belki adam biz nasıl alalım bu adamı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blade13ReaKer

m.city jo ya 25 milyon euro werio gitmiycek belki adam biz nasıl alalım bu adamı

illa jo demiyorum ki ama bu kadar eksik varken bu kadar pasif kalmamalıyız...örnek tuncay transferinde çok pasif davrandık bence....1yıl önceden ne yapıp edip olayı bitirmeliydik....
  • oha fotomaç oha
  • quote:

Orjinalden alıntı: emere

en azından zhirkovu alsalar beya

zhirkovu alıp carlosu yedek mi oturtcaklar birader bence ne archavin ve zhirkov kesinlikle kezmanı göndersinler pavlishenkoyu alsınlar çok ideal bir forvet uzun boylu süratli çalım atabliyo genç hırslı bence en yararlı transfer olur pavlishenko
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

değil arshavin çoğu rus futbolcuyu almak çok zor olur bu saatten sonra.kupadan önce alınacaktı kim alınacaksa...

trabzonsporda nuri albayrak döneminde fatih tekke bi mesaj yollamış nuri albayrağa archavinin yıldızı parlamadığı dönemlerde bu adamı alın çok kaliteli bir oyuncu diye nuri albayrak hiç takmamış fatih tekkeyi oysa almış olsalardı trabzon solda archavin sağda yattara çok başarılı olurlardı bu zamanda da satacaklarsa satarlardı paraya para demezlerdi şimdi geleceğe yatırım için genç futbolcular aldılar ama önceden archavini almış olsalardı daha kaliteli bir takım kurarlardı söylediğin doğru kardeşim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.