quote:Orjinalden alıntı: CARNIVALE quote:Orjinalden alıntı: CastingFailed. bu büyük ihtimal bir virüs.. vallaha mı? 1- kedidir kedi 2- simpsonlar önce yaptı 3-www.budahaonceverildi.com.tr.org.nokta.virgül 4- kerisini siz getirin
quote:Orjinalden alıntı: CastingFailed. bu büyük ihtimal bir virüs.. yok yok değil ben indirip baktım çok güzel gerçekten,,
vallaha banada hafta 3-5 kere arkadaşlardan gelio bi kere tıklamıştım ilkinde aha süperdir bu die az kalsın bilgisayar gidiyodu..:D
quote:Orjinalden alıntı: Elmedin quote:Orjinalden alıntı: CARNIVALE quote:Orjinalden alıntı: CastingFailed. bu büyük ihtimal bir virüs.. vallaha mı? 1- kedidir kedi 2- simpsonlar önce yaptı 3-www.budahaonceverildi.com.tr.org.nokta.virgül 4- kerisini siz getirin süperr.:D
quote:Orjinalden alıntı: Elmedin quote:Orjinalden alıntı: CARNIVALE quote:Orjinalden alıntı: CastingFailed. bu büyük ihtimal bir virüs.. vallaha mı? 1- kedidir kedi 2- simpsonlar önce yaptı 3-www.budahaonceverildi.com.tr.org.nokta.virgül 4- kerisini siz getirin
quote:Orjinalden alıntı: Marco87 eski kız arkadşımdanda geldi bana idiot kız bide utanmadan nası kurtulcam bundan diyo, kızma be bilerek göndermiyo cevrimici kim varsa msn kendi kendine gönderio milletin bi anlık abazanlığı nelere mal oluyo @Can! can Benim imza nasıL qeRçi oda mag'in