Şimdi Ara

Oh be messı yıne kaybettı... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: So Good.

ronaldo 20 kupa messi 26 kupa messinin kazandığı 6 kupa ispanya süper kupası müthiş bir fark cidden. Ağlamaya devam.

Aradaki 2 yaş farki ne olcak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ronaldo 20 kupa messi 26 kupa messinin kazandığı 6 kupa ispanya süper kupası müthiş bir fark cidden. Ağlamaya devam.

Tamamda yaşları bir mi birader

• quote:

Orijinalden alıntı: Ramsay Bolton

quote:

Ronaldo'nun 20 kupası yok 17 tane var. Messi'nin de 26 değil 29 tane kupası var.

Son şampiyonlar ligini de bedavadan aldılar ama neyse Ronaldo son penaltıyı attı sonuçta dünyanın en iyisi o

• Yaş farkına rağmen arada 11-12 kupa fark var hala messi loser diyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

o olmasa belki o saydığınız 4 final olmayacaktı. napsın lan adam? tek başına kupa kaldırma olayı en az 10 yıl önce kaldı. şimdi anca çeyreğe, yarıya, hatta messi olursanız finale taşırsınız takımı.

arjantinden messi yi çıkart copa america'da yine final oynarlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake Gyllenhaal

quote:

Orijinalden alıntı: Ramsay Bolton

quote:

Ronaldo'nun 20 kupası yok 17 tane var. Messi'nin de 26 değil 29 tane kupası var.

Son şampiyonlar ligini de bedavadan aldılar ama neyse Ronaldo son penaltıyı attı sonuçta dünyanın en iyisi o

Yok hocam united'ta frikigi vardı

• quote:

31'e 19 kupalar sallama.

• Desmond kullanıcısına yanıt
    Sen hala ağlıyon mu?

• quote:

Sen hala ağlıyon mu?

Cahil ya salladığı belli oldu ya nasıl kiviriyor. Ağlama canım benim kiyamam sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desmond -- 30 Haziran 2016; 20:30:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalavar

Copa amerıca'da messı bır fınal daha kaybettı. Bu adam kaybedınce cok sevınıyorum ...

Bu nasıl fesat bir düşüncedir kardeşim. Adamı sevmezsin anlarımda kaybetsin kepaze olsun gibi söylemler nedir..
    Adam final sonrası ağladı çünkü 3 senedir finalde kaybediyor yaşayan bilir bu moral bozukluğunu. Bazı seylere isyan etti inancı kalmadı ki de bıraktı milli takımı. Çok savaşçı bir kişiliği olmadığı doğru ama ülkesini satan bir adamda değil. Herkes ondan maradona olmasını beklerken omuzlarında bu yükü daha fazla taşıyamadığı için onu suçlayamam.

• MerisiCaravaggio 1571 M kullanıcısına yanıt
    Sanane arkadas

• quote:

Orijinalden alıntı: kalavar

Sanane arkadas

Bana sanane diyorsun, o halde benim yorumumdan sanane. İstediğim düşünceyi bende paylaşabilirim aynı mantıkla. Kendinle çelişiyorsun.

• MerisiCaravaggio 1571 M kullanıcısına yanıt
    Pekı dogru bır noktadan parmak bastın.
    İyi forumlar

• Messi kazanacak diye kupayi kotulemeyin yorumlari yapiliyordu.

Gorduk Sili kokledi bucurunuze. Maradonanin sac teli olamaz.

Ayrica korkagin tekidir Messi. Ulkesini birakip gitmistir. Kaybedince degil vazgecince yenilecegi bilince varamamamistir.

Ronaldo kadar güçlü saglam karakterli degil. Ronaldonun baskisinin yaninda hicbir sey daha bunlar. Ronaldo 19 yasinda buyuk bir kupa kaybetmisti,ama vazgecmedi o . Hoş, zaten o kupayi alsa Messiyi kiyaslayamazdiniz Ronaldoyla bile ya,haddiniz yetmezdi. Neyse.

Zaten Ronaldo`nun milli takim kariyeri Messi kadar basarili,belki de daha basarili.

Messi`nin en iyi futbolcu oldugunu iddaalarini inkar ediyorum.

Zaten Portekizli Euro 2016`yi alirsa Messi futbolu birakie,bu tartisma da sonsuza dek kapanir.

Hadi eyvallah.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berlusconi

Messi kazanacak diye kupayi kotulemeyin yorumlari yapiliyordu.

Gorduk Sili kokledi bucurunuze. Maradonanin sac teli olamaz.

Ayrica korkagin tekidir Messi. Ulkesini birakip gitmistir. Kaybedince degil vazgecince yenilecegi bilince varamamamistir.

Ronaldo kadar güçlü saglam karakterli degil. Ronaldonun baskisinin yaninda hicbir sey daha bunlar. Ronaldo 19 yasinda buyuk bir kupa kaybetmisti,ama vazgecmedi o . Hoş, zaten o kupayi alsa Messiyi kiyaslayamazdiniz Ronaldoyla bile ya,haddiniz yetmezdi. Neyse.

Zaten Ronaldo`nun milli takim kariyeri Messi kadar basarili,belki de daha basarili.

Messi`nin en iyi futbolcu oldugunu iddaalarini inkar ediyorum.

Zaten Portekizli Euro 2016`yi alirsa Messi futbolu birakie,bu tartisma da sonsuza dek kapanir.

Hadi eyvallah.

Haklısın Messi en iyi futbolcu değil gelmiş geçmiş en iyi futbolcudur.

• berlusconi kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum ayrıca bı ekleme yapmak ıstıyorum..
    Aga messı cok antıpatık ya

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.