Şimdi Ara

Oğuzhan Özyakup milli takıma çağrıldı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Enteresan ama gerçek. Eleştirilerden sonra sanırım Lucescu ya da Demirören çark edip, Oğuzhanı milli takıma çağırmışlar.

https://www.cnnturk.com/spor/futbol/son-dakika-oguzhan-ozyakup-milli-takima-cagrildi?page=1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sus payı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 büyüklerde oynayan yerli sayısı çok az, Oğuzhan iyidir kötüdür kendi takımında 11 oyuncusu çağrılması gerekiyordu zaten...

Selçuk İnan yedek olmasına ve kötü performansına rağmen kadroya alınıyor, Oğuzhan için neden alındı demek yanlış olur.

Ben Emre Çolak alınmadığı için şaşırdım, iyi bir sezon geçirmişti deportivo ile ...
  • Bunamış bu adam ne yaptığını bilmiyor iyi ki gelmemiş bize. Oğuzhan ne yapıyor da milli takıma çağırılmış? Çağırılmaması son derece yerinde bir karardı.

• Böyle milli takım mı yönetilir yav? Nabıyosunuz arkadaşım siz?
  • Demirören istemeden doğru iş yaptı, Allah'tan bize gelmedi bu herif. Kesin Selçuk falan oynatırdı, üstüne Arda'yı alırdı. Teşekkürler Demirören ve Seten.

• Oğuzhan hak etmiyor bence ama Ozan çöpü alınırken Oğuzhan'ın alınmaması da ayrı saçmaydı. Ha tepkiye göre R yapıp aldıysan o da ayrı saçmalık. Almıyorsan alma ne bu yani?

Bana göre ikisi de alınmamalı ama kim oynayacak derseniz bilemem. İstisnalar hariç doğru düzgü yerli yok.
  • Çağırılmaması saçmalıktı ama sonradan çağırılması daha büyük saçmalık. Milli takımdan bir 5 yıl ümidi keselim.
  • vay be lobiye bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajestiC

Bunamış bu adam ne yaptığını bilmiyor iyi ki gelmemiş bize. Oğuzhan ne yapıyor da milli takıma çağırılmış? Çağırılmaması son derece yerinde bir karardı.

ozan tufan,selçuk gibi çöplerin çağırıldığı yerde 2 senedir ligde rakip tanımadan "ezeli" rakiplerine 30 küsür puan fark atıp ligin altını üstüne getiren takımın kaptanına napmışda çağırılmış demek ?

iki kuruş futbol bilginizle tespit attırıyorsunuz resmen.sosyal hayatında da tespitlerin böyleyse seni ciddiye alan var mı merak ediyorum

• Tüpçü yine iş başında. Futbolu futboldan anlayanlar yönetsin. Paranın verdiği güçle başa geçilmesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanHollandalı

Tüpçü yine iş başında. Futbolu futboldan anlayanlar yönetsin. Paranın verdiği güçle başa geçilmesin.

Aynen katılıyorum. Arda, Selçuk, Ozan, Tolga Ciğerci gibi isimlerin kadroda olması kabul edilir gibi değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoNNiE-

quote:

Tüpçü yine iş başında. Futbolu futboldan anlayanlar yönetsin. Paranın verdiği güçle başa geçilmesin.

Aynen katılıyorum. Arda, Selçuk, Ozan, Tolga Ciğerci gibi isimlerin kadroda olması kabul edilir gibi değil.

Aynen performansı zirve Tolga'yı almasın sizin çöpleri doldursun takıma. İşte bunlarla futbol konuşuyoruz.

• Milli takimin değeri 100 milyon euro artti

Şaka bir yana bizi allah korumuş resmen ayagina kadar gittik keske gelse dedik ama bu bunak adam gelseydi sezonu çöpe atardik.

• bu ne ya sirkler bile daha kurumsal yönetiliyordur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

quote:

Aynen performansı zirve Tolga'yı almasın sizin çöpleri doldursun takıma. İşte bunlarla futbol konuşuyoruz.

Performansı zirve dediğin zat geçen senenin dejavusunu yaşıyor şuan. Geçen sene de böyle yüceltiliyordu noldu 5. haftadan sonra??????????? Ben söyleyim takımdan kovulmalı, defolsun gitsin, takımı bozuyor, çöp, leş...

İşte sen ve türevlerinle futbol konuşuyoruz sonra

• Milli futbolcu yokki mecbur oğuzhan, ozan, selçuk gibilerine mahkumuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

quote:

Performansı zirve dediğin zat geçen senenin dejavusunu yaşıyor şuan. Geçen sene de böyle yüceltiliyordu noldu 5. haftadan sonra??????????? Ben söyleyim takımdan kovulmalı, defolsun gitsin, takımı bozuyor, çöp, leş...

İşte sen ve türevlerinle futbol konuşuyoruz sonra

E tamam milli takıma performans gösteren çağırılır, sahada boş beleş gezenler değil. 5 hafta sonra düşüp düşmemesi şu anda iyi olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Kulüpçülük yapmaya çalışıyorsun ama komik duruma düşüyorsun.

• Merak ettiğim şey dünkü maçta izleyip de mi beğendi yoksa tepkilerden dolayı mı aldı? İki türlü de rezalet. Ayrıca Tolgay'ı almalıydı bence, Oğuzhan'ı değil.
  • Oğuzhanı geçtim alınmalı zaten ama emre çolak emre akbaba nasıl alınmaz. Ozan ve selçuk varken.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.