Bildirim
Oğuzhan koç çok şanslı adam yahu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ses hariç haklısın. Karizma derken karizma denmez ama sempatik bir çekiciliği olabilir evet. _____________________________ -
Yapma hocam seside güzelquote:
Orijinalden alıntı: ONUR_345241
Ses hariç haklısın. Karizma derken karizma denmez ama sempatik bir çekiciliği olabilir evet.
Karizma derken yani genel anlamda boy kilo giyim tarzi dedim
Filmleride bence basarili yani
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Yatakta çok vasat ama hocam bakma öyle göründüğüne.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Kiminin yalnızlığı hastanın kaçışıdır; kiminin yalnızlığıysa, hastalardan kaçıştır. -
Vay gay kardeşim hos geldin özlettin kendini yahuquote:
Orijinalden alıntı: Ohol Oula
Yatakta çok vasat ama hocam bakma öyle göründüğüne.
Uzun zamandir görünmüyordun aslan kardesım benim be koç koç
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ben de seni özledim delikanlı gardeşim naber nasılsın sağol ben de kötüyüm
Çok ciddi işler kovalıyordum ya telefon da bozulunca buranın erkeklerinden uzak kaldık ayol
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Kiminin yalnızlığı hastanın kaçışıdır; kiminin yalnızlığıysa, hastalardan kaçıştır. -
Buda benden size gece hediyesi _____________________________ Eğer 9 canlı olsaydın bile..En fazla 8 kez kaçabilirdin ölümden..Bil ki 7 düvele sultan olsan dahi..Yerin 6 mekan olacaktır sana..En fazla 5 metre kumaş götürebileceksin..Kapatacaksın 4 açsanda gözlerini..Bu dünya 3 günlük ..Azrail'in önünde 2 kat olup yalvarsan nafile..Ecel geldiğinde 1 gün öleceksin..İşte o an herşey 0 dan başlayacak. -
Ben skeclerine bayiliyorum oğuzhan tiyatroda bir numara
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt