Şimdi Ara

Öğretmenlik kazandım Kpss şimdiden aklıma takılıyor. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben ilk mat öğtmnliğini okuyordum senin şuanki psikolojinle daha gitmeden kafaya dert ettim sonuç dersler başarısız sınıf arkadaşlarımla iletişim kötü velhasıl bıraktım tabi busebepten deil Hani atama matama onu tercihden önce düşüncektin şimdi sevdiğin mesleği okuma dürtüsüyle oku en azından 4 sene stressiz okuyarak kefine bak ondan sonra zaten Türkiye eğitim yapılandırmasına ve istihdamına bol bol sövecen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: TÜRK.rew

quote:

Orijinalden alıntı: Bunun İçin Üye Oldum

Sosyal bilg. Ogret.ligi okuyan biri olarak sana tavsiyem kimseyi dinleme. Eminim kazandigin ilk gunden beri sana atamasi var mi niye egitim yazdin gibi seyler soylemislerdir bile. Onemli olan senin bu meslegi istemen. Istedikten sonra kpssde kolay gelecektir zaten. Egitim fakultelerinde son sene staj oldugu icin erken bitirme gibi bir olay söz konusu degil. Egitim bilimleri sinavi okuduğun 4 yilda egitimle ilgili dersler goreceksin egitim psikolojisi gelisim psikolojisi gibi bunlardan sorular cikiyor. Atamaya gelince burasi Türkiye yarin bakarsin 10bin atama olur bakarsin 1 kisi atarlar belli olmaz.

Ben 2012 gazi mezunuyum. Bizim alt sınıfımızda 3 kişi üstten ders alarak bizimle beraber bitirmişlerdi.
    1. sınıfta danışmanımız da böyle bir şeyin olmadığını söylemişti. Biz de çok üstelemedik. Son sınıfa geldiğimizde öğrendik ki 3 kişi üstten ders alarak bizimle birlikte mezun olacak Şu an böyle bir uygulama var mı yok mu bilmiyorum. En doğru bilgiyi üniversiteden (öğrenci işleri yardımcı olur ) öğrenir arkadaş.

Ben de danismanla konustum boyle bir sey olamaz cunki zorunlu stajiniz var o sene dedi arastirmak lazim sizin dediginiz gibiyse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TÜRK.rew

quote:

Sosyal bilg. Ogret.ligi okuyan biri olarak sana tavsiyem kimseyi dinleme. Eminim kazandigin ilk gunden beri sana atamasi var mi niye egitim yazdin gibi seyler soylemislerdir bile. Onemli olan senin bu meslegi istemen. Istedikten sonra kpssde kolay gelecektir zaten. Egitim fakultelerinde son sene staj oldugu icin erken bitirme gibi bir olay söz konusu degil. Egitim bilimleri sinavi okuduğun 4 yilda egitimle ilgili dersler goreceksin egitim psikolojisi gelisim psikolojisi gibi bunlardan sorular cikiyor. Atamaya gelince burasi Türkiye yarin bakarsin 10bin atama olur bakarsin 1 kisi atarlar belli olmaz.

Ben 2012 gazi mezunuyum. Bizim alt sınıfımızda 3 kişi üstten ders alarak bizimle beraber bitirmişlerdi.
    1. sınıfta danışmanımız da böyle bir şeyin olmadığını söylemişti. Biz de çok üstelemedik. Son sınıfa geldiğimizde öğrendik ki 3 kişi üstten ders alarak bizimle birlikte mezun olacak Şu an böyle bir uygulama var mı yok mu bilmiyorum. En doğru bilgiyi üniversiteden (öğrenci işleri yardımcı olur ) öğrenir arkadaş.

Ben de danismanla konustum boyle bir sey olamaz cunki zorunlu stajiniz var o sene dedi arastirmak lazim sizin dediginiz gibiyse.

Diğer araştırma görevlilerine ve öğrenci işlerine sorun. Ve o 3 kişi stajı da bizimle birlikte yapmışlardı. Staj meselesine değinecek olursam bazı okullardaki hocalar eğer istemezseniz size ders anlattırmıyor (hocam kpss çalışıyoruz demişti bazı arkadaşlar ve 1-2 defa okula işlemler için gitmişlerdi) Ama tavsiyem elinizden geldiğince staja gidin ve siz anlatın, çok faydası oluyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.