Şimdi Ara

Öğretmenliği niye kimse beğenmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
95
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dershanede bu gün hoca sordu işte ne olacaksınız dedi öğretmen dedim hemen yüzünü ekşitti napıcaksın başka bişey ol falan maaşı az dedi siz ne kadar alıyorsunuz dedim 3000 dedi birde etütle 3500 falan alıyorum dedi abi bu kadar maaşları 3 ay tatili var hala insanlar bu mesleğin neresini beğenmiyor anlamıyorum cidden çok yüzsüzler sanki mühendis olsam 10 bin alıcam. onu geçtim bunu diyen hocanın kocasıda öğretmen 7bin civarı gelirleri var adam porsche jeepe karısı audiye biniyor geçinemiyoruz diyo kim yiyolar anlamıyorum ki.

daha geçen gün galerimizden bir öğretmen 100 binlik hundai coupe yeni modelini aldı krediyle 2.araba olarak bundan önceki aracıda bmwydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuqberk06 -- 5 Kasım 2015; 21:04:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunlara çok bile veriyorlar.Özellikle müzik,resim,beden,din dersleri çok boş geçiyor.
  • Özel dersleri hesaplasana bide :)

• up

• quote:

Orijinalden alıntı: tuqberk06

dershanede bu gün hoca sordu işte ne olacaksınız dedi öğretmen dedim hemen yüzünü ekşitti napıcaksın başka bişey ol falan maaşı az dedi siz ne kadar alıyorsunuz dedim 3000 dedi birde etütle 3500 falan alıyorum dedi abi bu kadar maaşları 3 ay tatili var hala insanlar bu mesleğin neresini beğenmiyor anlamıyorum cidden çok yüzsüzler sanki mühendis olsam 10 bin alıcam. onu geçtim bunu diyen hocanın kocasıda öğretmen 7bin civarı gelirleri var adam porsche jeepe karısı audiye biniyor geçinemiyoruz diyo kim yiyolar anlamıyorum ki.

daha geçen gün galerimizden bir öğretmen 100 binlik hundai coupe yeni modelini aldı krediyle 2.araba olarak bundan önceki aracıda bmwydi.

En çok tatil (yatış) yapan meslektir öğretmenlik.
    Hayır yatıyolarsa yatiyolar 2500-3500 lira maaş alıyolar kimsenin aldigi maaşta gözümüz yok
    AMA !
    Utanmadan "en zor mesleği yapıyoruz"demezler mi ?
    DEFOL GİT ŞIRNAK TA HAKKARİ DE POLİSLİK YAP O ZAMAN !!! Nası olsa en zor meslek öğretmenlik

• bak aldıkları maaşın fazla olması sıkıntı değil önemli olan kaliteli eğitim verebilmeleri, bugün türkiyedeki ortaöğretim öğretmenlerinin %50-60ı lys den alanında 15 netin üzerinde yapamaz, bu acı bir tablo, ama önlem alınmamasından dolayı oluşan bir tablo, öğretmenleri yatmaktan alıkoyan hiçbir şey yok, sonuç olarakta boş bir nesil. boşa harcanan milyar dolarlar.
  • Dış Ticaret oku kanka bütün gün masa başı telefonlara bak gümrükten gelen malların listesini pc ye kaydet insanların çalışma saatini yaz.Aç youtubedan video izle en rahat meslek bu.

Ama en zor yanıda telefonların hiç susmuyor :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ neden forumda sevilmiyor ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rahat hazır ol sağ baştan say serbestsiniz yaza doğru bi halısaha turnuvası hop BEDENCİ

• quote:

Orijinalden alıntı: Çikaskondikas

Rahat hazır ol sağ baştan say serbestsiniz yaza doğru bi halısaha turnuvası hop BEDENCİ

Ve o bedenci en zor mesleği yapıyor (!)
    😅😅😅

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.