Şimdi Ara

Ögretmenlerin Yeni İsteği Edit Geldi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
333
Cevap
0
Favori
13.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bence de öğretmenlerin dediği yapılmalı. Denetim ile okula kıyasla ne kadar yoruldukları da ölçülmeli maaşları da o kadar verilmeli. Hem virüs bulaşmasın hem de hazineyi yüzbinlerce öğretmen eşelemesin NE GÜZEL XD

  • Komşunun tavuğu neden batar gözümüze, korona tehlikesine rağmen neden işe gitmek zorunda kaldığınızı sorgulamak yerine, biz gidiyoruz x niye gitmiyor diye veryansın ediyorsunuz. Her şeyi geçtim içinde bir çok saygın insanın bulunduğu zümreye yatıyorlar, çalışmıyorlar kisvesi altında çamur atıyorsunuz, izi kalsa yeter mutlu olursunuz. Siz hak, hukuk, etik, ahlak bilmezsiniz. Eğer hak bilseydiniz, tıpkı bilinçli öğretmen arkadaşlar gibi hakkınızı savunurdunuz. 50 IQnuz ile canlı eğitimin bir anlamsız bir hasetlik uğruna faydalı olabileceğini savunmazdınız. Tanrıdan tek dileğim her kim koronayı isterse ilk ona uğrasın, ona dokunsun.
    Yaşınız tutuyorsa, hangi partiye oy verdiğinize yemin edebilirim ama ıspatlayamam.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Brky1905 kullanıcısına yanıt

    Geçen forumda doktor konu açmıştı öğretmenler sevk istemeye geliyor vermiyorum diye hit kasıyordu. Bi uzman arkadaşta mesaj yazmıştı biz dağ tepe dolaşıyoruz onlarda okula gitsin diye. Benim anlamadığım bir durum var. Okula bekar bayan öğretmen atanınca doktor polis asker herkes sıraya giriyor görücü gelmek için. Madem öğretmenden nefret ediyorsunuz neden evlenmek için öğretmen arıyorsunuz. Başka bir durumda sevk vermeyen doktorun eşi öğretmen olunca doktor eşleri okula bile gelmiyor. Öğretmen olan kişi diyor ki eşimden sevk rapor almam ahlaki değil çalışma arkadaşından alıyorum diyor. Başka bir doktor eşi 3. Sene oldu hamilelik çocuktu falan derken 3. Senesi hala bir saat derse girmedi bu senede rapor alacakmış dendi. Gariban biri olunca ahkam kesen arkadaşlar şöyle sevk vermedim böyle sevk vermedim diye acaba mesai arkadaşlarına iki çift laf söyleyebiliyor mudur ya da kendi öğretmenle evlenince de sevk vermeyecek yada verdirmeyecek mi çok merak ediyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ravanel R kullanıcısına yanıt
    Bir ufak dipnot gireyim, hamile olan arkadaşınız ücretsiz izin almıştır. Yani maaş alamamıştır. Türkiye'de hiç bir hastalığı olmayacak bir insana 3 sene rapor yazmak hiçbir doktorun harcı değildir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler merak etmeyin öğretmenleri takan veya düşünen yok zaten. Siz gormesenizde devletin etkinliklerinde işin amelesi öğretmenlerdir hep. En alt kademelerinde ayak islerinde koştururlar . Öğrenci yokken tabi ki ogretmende olmaz piyasada, boş sınıfamı anlatacak dersi. O yüzden rahahladilar.Hiç bir öğretmende öğrenci varken ben gelmem demez kesinlikle. O yüzden sıkmayın canınızı, yormayın kendinizi kırbacı vuracak çok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu süreçte öğretmenlerden tam verim alınamayacağı için maaşlarında indirime gidilmeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğitim hayatının bir döneminde yaşadığı problem nedeniyle bütün öğretmenlere düşman olan ağlakların dışında gerçekten durumu merak edenler öğrencilerimiz ve velilerimiz için açıklayayım. Okulları açmak için şuan canla başla çabalıyoruz. Uzaktan eğitimde Ankara da dahi birçok alt yapı eksiği varken taşrada çocukların eğitim alması zor gözüküyor. Bu nedenle okullara eba canlı ders destek noktası açıyoruz. Böylece interneti olmayan öğrenciler için yine ders ortamları oluşturacağız. Velilerde karantina kaygıları var bizi de en çok düşündüren bu, ailede covidle temas etmiş bir öğrenci arkadaşları tarafından dışlanmasın diye okula gönderilebilir şuan bunu çözmek için ne yapabiliriz bunun üzerinde çalışıyoruz. Allah korusun kronik bir rahatsız olan ögrencimiz hastalığı ağır geçirirse bunun vebalini kimse veremez. Hasta olduğu halde düğün yapan anneyi düşünün bu bir piskoloji ve herkes malesef mantıklı hareket etmeyecektir. Gelişmeler bu yönde, gelelim bu twitterdaki tagler bellirli bir kesim tarafındam düzenli olarak yapılıyor dikkat edin twit atanlarda bu taglarda başlığı belirleyenlerde hep aynı kişiler bunun nedeni de sendika çatışmaları, işin siyasi boyutları vs. Gerçek anlamda bilgi almak isteyen herkes için doğru bilgi bunlardır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Eskiden türbanlılar ve kürtler mağdurdu şimdi ise öğretmenler.Bunlar yakinda parti kurup iktidar da olurlar.Bizim halk sever mağduriyeti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    Ahahaha eminim öyledir. Ama tabi ters psikoloji anlıyorum seni. Psikiyatrik acıdan bakarsak eğer gerçekten böyle düşünüyor olsaydın öğretmenler umurunda olmazdı. Ama olduğuna göre bu onlar gibi olmak onlar gibi para kazanamamaktan kaynaklı bir alt bilinç tepkisi. Yani hiç öyle memnunum falan diye boş yapma ahahaha komik oluyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Proprietor P kullanıcısına yanıt
    Valla işin açığı ortada devlet gibi devlet olmayınca bu gerçek oluyor. Geçen taşınıp eve internet bağlatmak için başvurduk cimer e btk yazdık iki sene olacak internet yok. Eşim rehber olduğu için bu tatil döneminde bile okul seçimleri okul bilgilendirmesi tercih dönemi tercih sonrası zaman sürekli online çocuklarla görüşmek zorunda olduğu için her ay 400-500 lira telefon faturası vermek zorunda kaldık.
    Ekipman da hikaye bakanlık ta hikaye. Evet bilgisayarı olmayan okul var hala bu ülkede istanbulda bile şahidim. Twitter da türk telekom â soverek mesaj attığı için işinden olan bir müdür de var sebebi okula 1 senedir internet hattı bağlanmadığı için işlerin yürümemesi.
    Bilmem ne sendikalarina katılmadı diye dışlanan bildiğiniz mobbing uygulanan öğretmenler de var.
    Velhasıl kelam öyle işler dışardan göründüğü gibi olmuyor ne yazıkki.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tatildeyken, plajda şezlongta yatarken sesleri çıkmıyordu. Korona o zaman yokmuymuş. Ne zaman seminere gelmeye başladılar bi anda var olduklarını farkettik. Okul açılacak diye ödleri kopuyor. Toplum sağlığı duyarı kasmaya başladılar. Plajdayken de empati yapsaydınız sayın hocalarımız. Zorla okula giden öğretmen ne kadar öğrencilerimize faydalı olabilir orası da ayrı konu. Okullar açılmasında ne olursa olsun zihniyeti apaçık görünüyor. Uzaktan eğitim de bu işin süsü. Öyle verim alınamayacağını pek âlâ biliyoruz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Seminerler uzaktan olsun, okullarda yüz yüze eğitim olmasın ama öğretmen maaşlarında yüzde 50 kesintiye gidilsin, bu kadar basit

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korona döneminde Haketmediği ek ders ücretini iade eden de görmedim duymadım ayrıca. Hiç gitmedikleri halde full gitmiş gibi de maaş aldılar. Neresinden tutsan elinde kalıyor maalesef.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sözüm meclisten dışarı. Ya kendisi ya çocuğu; 2.dönem okula hiç gitmeden, canlı derse katılmadan, kitabın yüzünü açmadan sınıf geçenlerin kindar mesajlarıyla dolmuş konu.


    Okul aşkıyla yanıp tutuşan öğrencilerimiz survivor mesajlarıyla geçen, yeni oyunları denemekle geçen yaz tatili yorgunluğundan kurtulmuştur. Sizleri okulda eğitim istiyoruz, yüz yüze eğitim başlasın diye tag açmaya davet ediyorum. Pazartesi günü okullarda olmanız, sınıfları doldurmanız virüse verilecek en güzel cevap olacaktır. Bilinçli öğrencilerimiz maskesiyle, sosyal mesafesiyle sınıfları doldurursa tüm sorunlar çözülecektir. MEB, bunu görüp 1 Eylül'de yüz yüze eğitimi başlatacaktır.

  • Siz değerli öğretmenlerimiz de bunlri söylüyorsa sokaktaki insanlar ölsün ya ne gerek var... Bir empati kurun bu zor sartlarda hastanelerde sokaklarda çalışanlar ile kıyaslayın durumunuzu. Utanıyorum bu kadar ayrıcalık talep etmenizden. 3 5 yasindaki çocuklar için kreşler açılmışken sizlerin istekleri gülünç geliyor bana.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dün eğitim sen midir nedir bunlarla ilgili sendika başkanı bi abla vardı gözlüklü, onun açıklamasını izledim.Abla hâlâ atama ve tam maaş diyor ya şaka gibi.Bunu da eğitim sisteminin iyileştirilmesi için istiyor

    Bunların davası para.Ne eğitim ne öğrenci ne sistem ne de karşıdakine birşey öğretmek.Paraları yatsın isterse eğitim dili korece olsun birşey olmaz(!)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: huzyin67

    Gayet mantıklı istek. Nedir bu ülkedeki öğretmen düşmanlığı anlamıyorum.

    Aylardır yatıyorlar

    Seminerler bile gitmiyorlar

    Boş okula online ders için çagırıldıklarınsa aglayıp korona var diolar ki boş okul lan ne korona sı

    Ama aylardır tatil gezme plaj kafe heryer de varlar nasıl Bi çelişki bu kardeş

    Okula gidip günde 3 5 saat o dersi vermeyeceksen yazıklar olsun aldıgın para da haram olsun

    Asker polis saglıkçı gık çıkarmıyor hayırdır

    Ben hergün en az 5 kişi zırhlı araçla noktaya gidiyorum korona bize yok mu

    Saglıkçı onlarca insanla mülaki oluyor hayırdır

    Ögretmen ler siz hayırdır evde yatmaya alıştınız tabi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 ay boyunca bu değerli öğretmenlerimize hiçbir görev verilemez miydi. Ülkede bisürü personel açığı varken, personel yetmezken. Birçok kurum normal senelik izne bile gidemezken, bu arkadaşlardan faydalanılamaz mıydı bir şekilde. Ama sesleri yüksek çıkıyor diye bulaşılmak istenmiyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.