Şimdi Ara

'ÖĞRETMENLER ve ÖĞRETMEN ADAYLARI' (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
3
Favori
33.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zayef-

ee beyler nasılsınız bakalm

İyidir hocam seni sormalı

zayef-
    Uzaklaştırılmış
    ¥ gün kaldı.

Son şakasını yaptı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reklamı_Geç -- 26 Ağustos 2009; 15:35:59 >
  • Beni de ekleyin bu sene mezun oldum. -Bilgisayar öğretmeni-
    şu tercih zamanı bi gelse de yapabilsek tercihlerimizi , puanlar açıklanalı yıllar olmuş gibi geliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: __jade__

Beni de ekleyin bu sene mezun oldum. -Bilgisayar öğretmeni-
    şu tercih zamanı bi gelse de yapabilsek tercihlerimizi , puanlar açıklanalı yıllar olmuş gibi geliyor...

Selam __jade__ hocam ben de bu sene yeni kazandım bilgisayar öğretmenliğini bir sorum olacak sana atanmak kolay mı bilgisayar öğretmenliğinde?(en azından diğer branşlara göre kıyaslıyabilir misin) bi de her sene daha da zorlaşıyor mu yoksa kolaylaşıyor mu atanmak? beni ve bilgisayar öğretmenliğini kazanan diğer arkadaşları biraz bilgilendirir misin?
  • FeYy@Z , puanım 79 ama pek ümitli olduğumu söyleyemem. trabzon olmayacak gibi duruyo. ama bir ümit işte bekliyoruz.

collegetunc, bilgisayar öğretmenliğini kazanmışsın öncelikle tebrik ediyorum seni...Ben bu bölümü kazandığımda 65 lerle atanıyodular. ha bi de o zamanlar kontenjan da azdı. Bilgisayar öğretmenliğini okuyanlar diğer bölümlere göre özellikle de kimya, türkçe, matematik öğretmenlikleri gibi bölümlerin puanlarına göre biraz daha düşük puanla atanabiliyolar. bu birazda ihtiyaçtan kaynaklanıyor ama şu da bi gerçek ki puanlar her sene yükseliyor. Sakın düşeceğini bekleme hayal kırıklığına uğrarsın.Eğer bölümü bitirdikten sonra kafanda öğretmenlik yapmak varsa kesinlikle sana tavsiyem eğitim derslerini hafife alma. Şimdiden kpss çalışmaya başla derim. Özellikle de son 2 yılın kpss sorularına bakmanı tavsiye ederim.
    Ama eğlenceli zevkli bir bölüm, projeler ödevler...
    bu arada hangi üniv.??

Şimdiden bölümle ilgili duyuruları da iletiyorum burdan ilgilenen bötecilere :))

3. Uluslararası Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Sempozyumu
    3. Uluslararası Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Sempozyumu (3rd International Computer & Instructional Technologies Symposium) 7-8-9 Ekim 2009 tarihlerinde, KTÜ Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: AhMeT.

quote:

zayef-
    Uzaklaştırılmış
    ¥ gün kaldı.

Son şakasını yaptı

bi yanlışlık oldu kaldığımız yerden devam

• __jade__ hocam teşekkür ederim verdiğin bilgiler için ilk seneden itibaren kpssye çalışmayı düşünyorum bu arada üniversite Ağrı İbrahim Çeçen
  • quote:

quote:

quote:

zayef-
    Uzaklaştırılmış
    ¥ gün kaldı.

Son şakasını yaptı

bi yanlışlık oldu kaldığımız yerden devam

• mrb. arkadaşlar bilgisayar öğretmenliği teknik eğitim fakülteleri için atama sorunu var diolar
    bu ne kadar doğru veya ne kadar atanıyo?teknik eğitim yazarsam ilerisi ne olur ? ayrıca 2. tercihlri bekliyorum puanım elazığ erzincan van vb. doğu taraflara yetiyo ama çelişkide kaldım doğu olduğu için. sizce yersiz bi çelişkimi yoksa tercih yapmalımıyım?doğuya gittim diyelim geçişler ilk dönemde oluyomu ve geçiş için not ortalamasının batı için ortalama kaç olması gerekir?
    biraz fazla soru sordum galiba ama öğrenmem gerekiyor bunları
    teşekkürler.
  • zayef- hocam çok soal ya
  • quote:

zayef- hocam çok soal ya

önemli değil
  • seneye edebiyat öğretmenliğine adayım :) :D
  • O zaman yıllık plan bulun bana..ingilizce lise 9 10 2009-2010
  • gençler öldünüz mü yav ohooo
  • Öğretmenleri genelde sevmem sevdiklerimde vardır.
    Eğer öğrenci başarılıysa başarı öğretmenin olur, başarısızsa öğrenci aptal olur, çalışmıyo olur, dersi dinlemiyo olur...........
    Çoğu zaman başarısızlıklarını kabullenmezler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -placebo-

Öğretmenleri genelde sevmem sevdiklerimde vardır.
    Eğer öğrenci başarılıysa başarı öğretmenin olur, başarısızsa öğrenci aptal olur, çalışmıyo olur, dersi dinlemiyo olur...........

genelleme yapıyosun ama her öğretmen aynı değildir
  • quote:

quote:

genelleme yapıyosun ama her öğretmen aynı değildir

tabi gerçekten iyi olanlarda var ama bana hep böyleleri denk geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: collegetunc

__jade__ hocam teşekkür ederim verdiğin bilgiler için ilk seneden itibaren kpssye çalışmayı düşünyorum bu arada üniversite Ağrı İbrahim Çeçen

ben de 2.sınıf oldum bu seneden itibaren kpssye çalışmayı düşünüyorum...
  • Çukurova üni. ing. öğretmenliğini bu yıl kazandım.

Kurucunun cezası bitse de yenileri eklese...
  • quote:

Bende seni sevmiyorum napacaz şimdi
  • Gaziantep Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği 2.sınıf benide ekleyin diyeceğim ama ceza yemişNeyse ekler.Gaziantepliyim arkadaşlar bölümümü çok seviyorum dersler çok zevkli özellikle osmanlıca ile şekil bilgisi ile aramızdan su sızmıyor
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.