Şimdi Ara

Öğretmenler hakikaten yılda 4 ay mı tatil yapıyor? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
134
Cevap
1
Favori
8.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynen öyle tatili en bol olan meslek sabah gel okula 2 kelime et sonra kaldır ögrenciyi anlat de ondan sonra derste tıkınırmısın çaymı içersin kahvemi içersin daha say say bitmez
  • öğretmenden öğretmene degisiyor tabi.ben anadolu lisesine gittim yatan hocalar yatmayan hocalardan daha fazlaydı.hem okulun kalitesi düsüyor hem ögrenciler bir şey ogrenmıyor hemde o hocalar keyıflerıne bakıyor.yoksa bir cografya hocam vardı adam ogle aralarında benle ılgılenırdı (50 dk yemek molası var 30 dk benle ılgılenırdı)oyle adamlara zaten laf yok ama bazı hocalarım da rapor alıp gelmıyorlardı ve hıcbır seylerı yoktu boylece dersten de gerı kalıyorduk

rüyama girdi hoca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalbaz93 -- 22 Eylül 2011; 12:13:10 >
  • ulan öğrenciler tatil tatil diye ölüyolar. e öğrenci tatildeyken öğretmen ne yapsın ? okula gidip boş sıralarla mı ders yapsın?

Öğretmenin değil öğrencinin tatili çoktur
  • sığınaklara beyler liseli saldırısı başlamış bulunmakta
  • @Serkan&Merve
    haklı beyler
  • Öğretmen tatili 45 gün..

İşini yapan var hiç bilmeyen var bilipte yapmayan var..

Ben yaz sınavlarına kalmıştım edebiyattan biraz bilerek bıraktı hoca sonra sınavda okul 1.si oldum birden övünmeye başladı yok benim öğrencimdi falan filan diye madem senin öğrencindim başta uyarsaydın beni..

Ama en nefret ettiğim dersten okul birincisi olmamı sağlayan kişide başka bir öğretmendi..

Oda öğretmen buda öğretmen kısacası :)
  • Bir öğretmen olarak buradaki tüm öğrencilerin örnek öğrenci olduklarını varsayarak cevap yazıyorum . Eğer öğretmenlerinizden memnun değilseniz ve bunu değiştirmek istiyorsanız bu şerefli meslek için aramıza katılmanızı öneririm. Tabi yapabilirseniz. Bakın bir Lise matematik öğretmeninin sizin sınıfınıza gelip ders anlatabilmek için nerelerden geçtiğini özetleyeyim. (yazacaklarım tamamen benim için geçerlidir ve belirttiğim yıllardaki puanlar baz alarak yazlmıştır.)

ilk olarak Liseye hazırlık sınavlarında Anadolu Öğretmen Lisesi hariç herhangi bir okula gitmemeniz lazım. Çünkü Lise Matematik Öğretmenliği için 24 puana yaklaşık ek puanı almazsanız iyi bir okula gidemezsiniz. Kendi üniversitemde 41 kişi den sadece 1 kişi Anadolu Öğretmen Lisesi mezunu değildi o da yabancı lise bitirip daha öss haricinde başka bir sınava girerek kazanmıştı .Zaten 2. yıl yapamayacağını anlayıp bıraktı .Üniversite tercihi yaparken Ülkedeki Tıp ların yarısına puanım tutmasına rağmen Lise matematik öğretmenliğini seçtim ve taban puanın sadece 2 puan üzerinde yerleştim.

Üniversite yi bitirdikten sonra (5 yıldır ) KPSS denen bir illetle uğraşmaya başlarsınız çok sevdiğiniz sizi yönetenler hiçbirşeyi planlamadığı için alanınızda sizinle beraber sınava giren 15000 meslektaşınız daha vardır ve sadece 1055 kişi MEB kadrosuna alınabilecektir. ömrünüzün 3 te 1 i bitmesine ragmen hala sınav stresiyle ugraşırsınız. Hasbel kader başarılı olursanız ve atanırsanız sizi emin olun ilk yıldan okuldan öğrenciden soğutacak tonla şey yaşarsınız 2 yazılıda da inatla boş kağıt vererek 5. dk sınavdan çıkan size artislik yapan öğrencinize karnesine 0 gelmesin diye 45 sözlü noyu kullanırsınız sözlü notlarını e okula girdikten 1 gun sonra öğrencinizin abisi gelip "sen nasıl benim kardeşime 45 verirsin seni milletvekili yakınım .... a şikayet edecem " der. Ama bilmediği bişey vardır ki kardeşine yazılı notunu sorma gereksiniminde bile bulunmamıştır.
    Her sene sorumluluk sınavı adı altında ders yılı boyunca dersle alakası bile olmayan öğrencileri müdür baskısıyla dersten geçirmeniz beklenir.
    okullardaki imkansızlıkları saymaya gerek bile duymuyorum sayın bakanımız gecen bir acıklamasında her öğretmenimize ofis vereceğiz ofisinde aksam 17:00 ye kadar öğrencilerinle rahatca ilgilenebilecek demiş . Sayın bakandan ofisi gectim yeterli sınıf istiyoruz liselerde 3 kişi beraber oturan öğrenciler var sıralarda . ofisi kim kaybetmiş biz bulalım.
    MEB deki durum buyken Özelde çalışabilirsiniz dediğinizi duyar gibiyim . Ama gidin ve özel sektörün öğretmene yaklaşımını orada çalışan öğretmenlerden dinleyin ben 1 yıl özel bir dershanede çalıştım afedersinizi ama sokaktaki it kadar değerinizi yoktur gözlerinde . Çünkü emin olun sokaktaki itten daha fazla sayıda öğrtmen var ülkemizde işsiz durumda siz gidersiniz o gün yeni birisini bulurlar .

Hal böyleyken sizin bu yorumlarınızı görmek gerçekten üzücü .Merak edenler içinde söyleyeyim ben Mesleki Teknik eğitim Lisesi ve Genel Lisenin derslerine giriyorum ve her ne kadar siz böyle düşünsenizde biz size anlatmamız gereken konuları anlatmaktan vazgeçmeyeceğiz. Tek dileğim umarım içinizden bunları söyleyen kişilerden birkaç tanesi öğretmen olabilir de dediklerime birinci elden şahit olur. Geç saatte yazılan yazıda yapmış olabileceğim imla hatalarından dolayı kusura bakmayın yazıyı tekrar okuyacak vaktim yok yarın sizlere daha verimli ders anlatabilmem için artık uyumam gerekli.

• quote:

Orijinalden alıntı: jowood1

öğretmenler 1 temmuz 1 eylül arasında tatil yaparlar. (2 ay) 2. kelime birşey öğretmek için boğaz patlatırlar akşama kadar...

ĞRETMENLERE;
    NE GÜZEL İŞİNİZ VAR BOL TATİLİNİZ VAR, YATA YATA PARA KAZANIYORSUNUZ DİYENLER HAKLI.

AŞAĞIDA ÖĞRETMENLERİN YAPTIKLARI İŞLERİ OKUYUNCA ÖĞRETMENLİĞİN GAYET BASİT BİR MESLEK OLDUĞUNU SİZ DE GÖRECEKSİNİZ.

ŞAYET

OKUMAYA DAYANABİLİRSENİZ :))

1- Toplantılara katılınacak,
    2- Yıllık plan yapılacak
    3- Günlük plan yapılacak
    4- OGYE çalışmasına katılınacak
    5-TKY çalışmalarında bulunulacak
    6- Nöbet tutulacak
    7- Sınıflar düzenlenip panolar hazırlanacak
    8- Toplantılar hafta sonları veya ders saatleri dışında yapılacak
    9- Kurumların açtığı sınavlara ucuz iş gücü olarak gidilecek,
    10- Seçimlerde zorunlu olarak sandık başkanı olunacak
    11- Envai çeşit tören, kutlama vb. programa katılınacak.
    12- Her hafta tüm öğrenciler için ve tüm derslerde değerlendirme formları doldurulacak.
    13- Kişisel dosyalar her dönem sonunda doldurulacak.
    14- Öğrenci tanıma fişleri doldurulacak.
    15- Portfolyo dosyalarına hiçbir çalışma getirmeyen öğrencilere çalışmalarını getirmeleri için yalvarılacak.
    16- Öğretmenliği öğretmenlerden iyi bilen velilere dert anlatılacak.
    17- Sosyal kulüp çalışmaları ve toplantıları yapılacak.
    18- Rehberlik çalışmaları, anketleri yapılacak ve raporları tutulacak
    ....
    ...
    BİR DE ÖĞRETMENLER ÇOK YORULUYORUZ DERLER.
    ŞUKADARCIK İŞ YAPMAKLA HİÇ İNSAN YORULUR MU?????

TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE ALLAH SABIR VERSİN DİYORUM.
    SAYGILARIMLA ...

haklısın yaa bu devirde maden işçisi olmak var niye öğretmen olasın ki

• quote:

Orijinalden alıntı: Creative_Director

Bir öğretmen olarak buradaki tüm öğrencilerin örnek öğrenci olduklarını varsayarak cevap yazıyorum . Eğer öğretmenlerinizden memnun değilseniz ve bunu değiştirmek istiyorsanız bu şerefli meslek için aramıza katılmanızı öneririm. Tabi yapabilirseniz. Bakın bir Lise matematik öğretmeninin sizin sınıfınıza gelip ders anlatabilmek için nerelerden geçtiğini özetleyeyim. (yazacaklarım tamamen benim için geçerlidir ve belirttiğim yıllardaki puanlar baz alarak yazlmıştır.)

ilk olarak Liseye hazırlık sınavlarında Anadolu Öğretmen Lisesi hariç herhangi bir okula gitmemeniz lazım. Çünkü Lise Matematik Öğretmenliği için 24 puana yaklaşık ek puanı almazsanız iyi bir okula gidemezsiniz. Kendi üniversitemde 41 kişi den sadece 1 kişi Anadolu Öğretmen Lisesi mezunu değildi o da yabancı lise bitirip daha öss haricinde başka bir sınava girerek kazanmıştı .Zaten 2. yıl yapamayacağını anlayıp bıraktı .Üniversite tercihi yaparken Ülkedeki Tıp ların yarısına puanım tutmasına rağmen Lise matematik öğretmenliğini seçtim ve taban puanın sadece 2 puan üzerinde yerleştim.

Üniversite yi bitirdikten sonra (5 yıldır ) KPSS denen bir illetle uğraşmaya başlarsınız çok sevdiğiniz sizi yönetenler hiçbirşeyi planlamadığı için alanınızda sizinle beraber sınava giren 15000 meslektaşınız daha vardır ve sadece 1055 kişi MEB kadrosuna alınabilecektir. ömrünüzün 3 te 1 i bitmesine ragmen hala sınav stresiyle ugraşırsınız. Hasbel kader başarılı olursanız ve atanırsanız sizi emin olun ilk yıldan okuldan öğrenciden soğutacak tonla şey yaşarsınız 2 yazılıda da inatla boş kağıt vererek 5. dk sınavdan çıkan size artislik yapan öğrencinize karnesine 0 gelmesin diye 45 sözlü noyu kullanırsınız sözlü notlarını e okula girdikten 1 gun sonra öğrencinizin abisi gelip "sen nasıl benim kardeşime 45 verirsin seni milletvekili yakınım .... a şikayet edecem " der. Ama bilmediği bişey vardır ki kardeşine yazılı notunu sorma gereksiniminde bile bulunmamıştır.
    Her sene sorumluluk sınavı adı altında ders yılı boyunca dersle alakası bile olmayan öğrencileri müdür baskısıyla dersten geçirmeniz beklenir.
    okullardaki imkansızlıkları saymaya gerek bile duymuyorum sayın bakanımız gecen bir acıklamasında her öğretmenimize ofis vereceğiz ofisinde aksam 17:00 ye kadar öğrencilerinle rahatca ilgilenebilecek demiş . Sayın bakandan ofisi gectim yeterli sınıf istiyoruz liselerde 3 kişi beraber oturan öğrenciler var sıralarda . ofisi kim kaybetmiş biz bulalım.
    MEB deki durum buyken Özelde çalışabilirsiniz dediğinizi duyar gibiyim . Ama gidin ve özel sektörün öğretmene yaklaşımını orada çalışan öğretmenlerden dinleyin ben 1 yıl özel bir dershanede çalıştım afedersinizi ama sokaktaki it kadar değerinizi yoktur gözlerinde . Çünkü emin olun sokaktaki itten daha fazla sayıda öğrtmen var ülkemizde işsiz durumda siz gidersiniz o gün yeni birisini bulurlar .

Hal böyleyken sizin bu yorumlarınızı görmek gerçekten üzücü .Merak edenler içinde söyleyeyim ben Mesleki Teknik eğitim Lisesi ve Genel Lisenin derslerine giriyorum ve her ne kadar siz böyle düşünsenizde biz size anlatmamız gereken konuları anlatmaktan vazgeçmeyeceğiz. Tek dileğim umarım içinizden bunları söyleyen kişilerden birkaç tanesi öğretmen olabilir de dediklerime birinci elden şahit olur. Geç saatte yazılan yazıda yapmış olabileceğim imla hatalarından dolayı kusura bakmayın yazıyı tekrar okuyacak vaktim yok yarın sizlere daha verimli ders anlatabilmem için artık uyumam gerekli.

Özet geçer misin dostum

• öğretmenler, hizmetli (taşeron olmayan kaldıysa) en düşük ikinci kademe maaşı alırlar. yaz tatiller 3 ay değil 50gündür. (15 gün okul kapandıktan önce, 15 gün açılmadan önce okula giderler ve ZORUNLUDUR. şayet ehliyet ve benzeri sınavlarda görev verilirse tatil matil dinlemezler. ayrıca yazları ders ücretlerini almazlar sadece ham maaş alırlar. şurda boş boş konuşanları SINIFIN BALŞINA KOYSAK KAÇ SAAT DAYANABİLİRLER!
  • Hiçbir öğretmen o kadar tatil yapmaz. Öğrenci olmadığı halde okula gitmenin bir anlamı yok. Siz şimdi veya ne zaman öğrenci olduysanız o zamanlar 3 ay yaz tatilinden iki gün hafta sonu tatilinden vs. vazgeçebilseydiniz öğretmenlerde o kadar tatil yapamazdı.
  • Maaş iyi tatil iyi daha ne olsun, 3 ay yat her ay tıkır tıkır maaş al çok güzel meslek.
    jowood1 madde sıralamıştı görende sanki ya bu adamlar sabah 8 den akşam 12 kadar bunlarla ugraşıyor sen bir özelde çalışan nın durmunu gördünmü askeri ücretle çalışanı gördün mü.Görmedigin belli ki bu yazdıkların sana zor geliyor
  • Öğretmenlik her ne kadar rahat bir meslek olsada sonuçta kutsal bir meslektir.Unutmayalım ki burada olumlu veya olumsuz her ne yazıyorsak anamızın karnında öğrenmedik yazı yazmasını veya okumasını.Ne demişler bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum.
  • Benim teyzem anaokulu öğretmeni. Arada ziyarete gidiyorum, ve gördüklerime dayanarak söylüyorum, hiçte kolay bir meslek değil. Altına yapanmı dersin, ağlayıp zırlayanmı dersin, oyuncakları birbirine atan agresif çocuklarmı dersin... zaten o çocukların sesine ben dayanamıyorum, bağırış çağırış, birkaç saat kalsanız kulaklarınızta işitme kaybı olur.

Söylendiği gibi 4 ay tatili yok. Yaklaşık 2 ay tatil yapabiliyor. Okullar kapandıktan sonra ve açıkmadan önce bir süre okulda kalması gerekiyor. Buna ek olarak seminerleri falan oluyor oraya gidiyorlar.

Hiçbir meslek kolay değil. Cem yılmaz diyorya "Madem benim yaptığım iş kolay, e gel sen yap o zaman?" Buyrun yapın sizde. 35 tane 5-6 yaşındaki çocuğa 1 saat boyunca öğretmenlik yapın bakalım ne oluyor. :)

Öğretmenlerin 4 ay tatil yapmasını isterdim, çünkü okulda yapılacak hiçbir iş yokken, o öğretmenden sabah 8de gelip akşam 5'e kadar okulda oturmasını beklemek saçmalıktır.

• öğretmenllik yan gel yat diyen kı**mın kenarı ergenlere burdan
    Öğretmen olan babam zamanında üzerine meyve suyu sıkan (öğretmen takım elbise giymek zorunda ki çamaşır makinesine atılıp yıkanan bir şey değil) öğrenciye vurdu diye ertesi gün çocuğun ailesi sülalece toplanıp babamı linç etmeye kalktılar. Sonraki gün de jet hızıyla babamın tayinini çıkarıp cehennemin dibindeki evden 10-15km ötede olan zıttırık bir okula sürdüler.
    Yazdıklarımı anlamadıysanız gidip de kız peşinde koşmaya, karı kız düşünüp mastürbasyona devam edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rusty -- 22 Eylül 2011; 4:08:45 >
  • Saat ilerledikçe; liseliler ve ilköğretimliler uyuduğu için daha mantıklı cevaplar görmek beni mutlu etti. Sabah yine burası öğretmen düşmanı liseli ergenler ile dolar.
  • işletme bitirip sözleşmeli öğretmen olan adam tabi yatacak
  • Mevcut iktidarla birlikte imama, polise korkuyla karışık saygı arttı, öğretmeneyse saygısızlık. Dönüşümün ne yönde olduğu açıktır sanırım. Bir imam napıyor, günde 5 vakit 5'er dakika namaz kıldırmaktan başka; bunu mahallenin yaşlısı, vs'si de sevabına yapar. Üstelik en son açıklanan rakamlarda polis maaşı 2363 imam maaşı 1902 lirayla 1809 lira olan öğretmen maaşını katlamıştı. Bir de şu var, bu ülkede herkesin öğretmene ihtiyacı var ama herkesin imama ihtiyacı yok. Bu alttakiler de hafızası 3 günlük olanlara gelsin...

1) Tarih 2002 Mayıs; Yer: İzmit merkez mitingi

Tayyip Erdoğan kürsüde üniversitenin karşısındaki alanda konuşma yapıyor, o zamanki koalisyona sesleniyor:
    "Şu sisteme bakın hele, ülkede 72 bin öğretmen açığı var, sen sınavla öğretmen seçiyorsun (KPSS), hangi akla hizmet ediyorsunuz? Bırak da öğretmenlerimiz okul seçsin, göreve başlasın. Önüne niye engel koyuyorsun? İnşallah biz hükümetimizi kurduğumuzda, bütün öğretmenlerimizi göreve başlatacağız ve öncelikli olarak eğitim sorununu çözeceğiz."

2) Tarih 2002 Haziran; Yer: Gaziantep

"Yahu bir sürü bölüm öğretmeniniz boşta geziyor. Resim öğretmeni matematiğe, müzik öğretmeni beden dersine giriyor; öğretmen ihtiyacı var. Ama bakın ki işe, bunlar bir de sınavla öğretmen alıyor. Ama biz iktidar olunca, inşallah boşta öğretmen adayı OLMAYACAK."

3) Tarih 2002; Yer: Samsun

"Buradan sözüm tüm genç öğretmen adaylarına... Siz merak etmeyin, biz geldiğimizde üniversiteyi bitirdiğinizde ne yapacağım, sınavı ya kazanamazsan korkun olmayacak; çünkü sınav olmayacak."

4) Yıl 2002; Yer: İstanbul

"Birçok gencimiz, özellikle öğretmen adaylarımız işsiz kaldı... Ülkede eğitim çökmüş, köy okulları kapanmış. Merkezdeki okullar bile öğretmen diye can çekişiyorken, sen sınavla öğretmen seçmeye kalkıyorsun. Bıraksana genç öğretmenlerimiz gitsin çalışsın. O kadar sene beklet, sonra al; o adamda artık heves kalır mı? Öğretmenlik yapabilir mi? Ama inşallah biz iktidar olunca, öğretmenler okulun bittiği gün hazırlıklarını yapacak, ertesi gün görev aşkıyla okuluna gidecek hiç merak etmeyin."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mthan -- 22 Eylül 2011; 5:02:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Creative_Director

Bir öğretmen olarak buradaki tüm öğrencilerin örnek öğrenci olduklarını varsayarak cevap yazıyorum . Eğer öğretmenlerinizden memnun değilseniz ve bunu değiştirmek istiyorsanız bu şerefli meslek için aramıza katılmanızı öneririm. Tabi yapabilirseniz. Bakın bir Lise matematik öğretmeninin sizin sınıfınıza gelip ders anlatabilmek için nerelerden geçtiğini özetleyeyim. (yazacaklarım tamamen benim için geçerlidir ve belirttiğim yıllardaki puanlar baz alarak yazlmıştır.)

Ben Elektrik Öğretmenliği okuyorum (biraz şansa kazandık gibi, neyse).

İlk senede eğitim dersine giren hocamız şöyle demişti; "Türkiyede öğretmenlik puanları en düşük olduğu için alenin söylediği şey aynen şu: puanı tıpa yetmiyor, mühendiste olamıyor bari hiç yoktan öğretmen olsun. Hiç yoktan öğretmen olsun bari diye diye bu hale geldik. Doktor olsa 1-2 hastayı öldürse kimse ona gitmek istemez. Mühendis bir kaç makinaya zarar verse kimse ona iş vermek istemez. Ama kötü bir öğretmenin verdiği zarar yıllar yıllar sonra ortaya çıkar, geri dönüşüde olmaz. Bu yüzden hiç olmazsa mühendis olsun vs. denmeli".

Öğretmenlik yaparsam kendimden çok fazla ödün verip, kendimi paralayarak meslei icra edeceğimi bildiğim için bu meslekten vazgeçtim. Kendime bu kadar eziyet edemem. İşin kolayına kaçıp farklı sektörde tutunmayı denemek istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mthan

Artık AKP'yle birlikte imama, polise saygı başladı, öğretmene de saygısızlık. Dönüşümün ne yönde olduğu açıktır sanırım. Bir imam napıyor, günde 5 vakit 5'er dakika namaz kıldırmaktan başka; bunu mahallenin yaşlısı, vs'si de sevabına yapar. Üstelik en son açıklanan rakamlarda imam maaşı öğretmen maaşını katlamıştı. Bir de şu var, bu ülkede herkesin öğretmene ihtiyacı var ama herkesin imama ihtiyacı yok. Bu alttakiler de hafızası 3 günlük olanlara gelsin...

1) Tarih 2002 Mayıs; Yer: İzmit merkez mitingi

Tayyip Erdoğan kürsüde üniversitenin karşısındaki alanda konuşma yapıyor, o zamanki koalisyona sesleniyor:
    "Şu sisteme bakın hele, ülkede 72 bin öğretmen açığı var, sen sınavla öğretmen seçiyorsun (KPSS), hangi akla hizmet ediyorsunuz? Bırak da öğretmenlerimiz okul seçsin, göreve başlasın. Önüne niye engel koyuyorsun? İnşallah biz hükümetimizi kurduğumuzda, bütün öğretmenlerimizi göreve başlatacağız ve öncelikli olarak eğitim sorununu çözeceğiz."

2) Tarih 2002 Haziran; Yer: Gaziantep

"Yahu bir sürü bölüm öğretmeniniz boşta geziyor. Resim öğretmeni matematiğe, müzik öğretmeni beden dersine giriyor; öğretmen ihtiyacı var. Ama bakın ki işe, bunlar bir de sınavla öğretmen alıyor. Ama biz iktidar olunca, inşallah boşta öğretmen adayı OLMAYACAK."

3) Tarih 2002; Yer: Samsun

"Buradan sözüm tüm genç öğretmen adaylarına... Siz merak etmeyin, biz geldiğimizde üniversiteyi bitirdiğinizde ne yapacağım, sınavı ya kazanamazsan korkun olmayacak; çünkü sınav olmayacak."

4) Yıl 2002; Yer: İstanbul

"Birçok gencimiz, özellikle öğretmen adaylarımız işsiz kaldı... Ülkede eğitim çökmüş, köy okulları kapanmış. Merkezdeki okullar bile öğretmen diye can çekişiyorken, sen sınavla öğretmen seçmeye kalkıyorsun. Bıraksana genç öğretmenlerimiz gitsin çalışsın. O kadar sene beklet, sonra al; o adamda artık heves kalır mı? Öğretmenlik yapabilir mi? Ama inşallah biz iktidar olunca, öğretmenler okulun bittiği gün hazırlıklarını yapacak, ertesi gün görev aşkıyla okuluna gidecek hiç merak etmeyin."

5) Yıl 2010 Yer: Ankara

"KPSS den 80 alamayan öğretmen benim için niteliksiz bir öğretmendir. Atanmasa da olur" (bu konuşmayı yaptıktan 2 gün sonra 1-2 bölüme piyango vurdu ve 20 puan ile atandılar. Aradaki tezatığa bakın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BURAKMANN -- 22 Eylül 2011; 5:06:02 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.