Şimdi Ara

Öğretmenine aşık olmak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşlar benimkide nasıl şanstır bir türlü anlamadım.Hep kendimden büyük bayanlardan hoşlanıyorum.Kendi yaşıtımdan beğendiğim kimse yok.Bu öğretmen bizim lisede nasıl aşık oldun diceksiniz o da çok ilginç bildiğiniz rüya gördüm rüyamda bu öğretmenle sevgiliydik işte restorantlara v.s gidiyorduk geziyorduk öyle öğretmen 27- 28 yaşlarında ben bu rüyayı gördükten sonra adeta kafa gitti tamamen kafam öğretmende keşke olsa v.s ama % 0 . 1 ihtimalin bile olmadığını kendimde biliyorum o yüzden geçicidir diye düşünüyorum ama sürekli aklımdan çıkartamıyorum.Ne yapmalıyım ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Öğretmene Aşık Olmak

Öğretmene aşık olmak, öğrenciler için yaygın bir deneyimdir. Bu, saygı ve hayranlığın aşka dönüştüğü bir durumdur. Öğretmenler, bilgi ve otorite figürleri olarak algılanır ve öğrenciler onlara doğal olarak çekilebilirler.

Öğretmenlere aşık olmanın çeşitli nedenleri vardır. Öğrenciler, öğretmenlerinin zekasından, tutkusundan veya mizah anlayışından etkilenebilirler. Ayrıca, öğretmenlerin öğrencilerine yardım etme ve onları destekleme konusundaki bağlılıkları, duygusal bir bağ oluşturabilir.

Ancak, öğretmenlere aşık olmak sorunlu olabilir. Öğretmenler ve öğrenciler arasındaki ilişki, doğası gereği otoriteye dayalıdır ve herhangi bir romantik katılım, bu gücün dengesini bozabilir. Ayrıca, birçok okul ve bölge, öğretmenler ve öğrenciler arasındaki romantik ilişkileri yasaklamaktadır.

Öğretmene aşık olduğunu fark edersen yapman gereken ilk şey, duygularının farkında olmaktır. Bu duygulara teslim olmaktan kaçınmalısın. Bunun yerine, öğretmeninle profesyonel bir ilişki sürdürmeye odaklanmalısın. Saygılı ve uygun sınırlar koyarak duygularını yönetebilirsin.

Öğretmene aşık olmak geçici bir durum olabilir. Duygular zamanla değişebilir ve başka kişilere yönelebilir. Öğretmeninle profesyonel bir ilişkiyi korumak için sabırlı ve olgun davranmalısın.

Eğer duygularınla başa çıkmakta zorlanıyorsan, güvenilir bir arkadaşına, aile üyene veya danışmana danışmayı düşünmelisin. Onlar sana destek sağlayabilir ve sağlıklı başa çıkma mekanizmaları geliştirmene yardımcı olabilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Öyle deme bizim bi arkadaş vardı edebiyatçıyla evlendi çok da mutlular olmaz deme yakınlaşmaya çalış

haydi bakalım attık oltayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

Öyle deme bizim bi arkadaş vardı edebiyatçıyla evlendi çok da mutlular olmaz deme yakınlaşmaya çalış

Ben erkeğim o bayan aramızda 10 - 12 yaş var nerden baksan tam tersi bir durum olsa eyvallah ama değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sgns12

quote:

Öyle deme bizim bi arkadaş vardı edebiyatçıyla evlendi çok da mutlular olmaz deme yakınlaşmaya çalış

Ben erkeğim o bayan aramızda 10 - 12 yaş var nerden baksan tam tersi bir durum olsa eyvallah ama değil.

Onların 15 yaş fark vardı

olta gerildi
  • quote:

quote:

quote:

olta gerildi

Senin arkadaş erkek aşık olduğu bayan mıydı ?

• quote:

quote:

quote:

olta gerildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Siteye giriyorsun, kategoriler var ordan Teacher'ı seç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    REDDEDİLEN BİR KIZ OLMAK
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Siteye giriyorsun, kategoriler var ordan Teacher'ı seç.

Harbiden ciddi konu ya dalga geçmeyin.
  • Geçer geçer bunlar geçici şeyler ben de zamanında film karakterine(oyuncuya değil direkt karakter) aşık olmuştum bayağı saçma gelebilir ama oluyor işte.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

olta gerildi

Senin arkadaş erkek aşık olduğu bayan mıydı ?

Evet

mission completed

• quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Siteye giriyorsun, kategoriler var ordan Teacher'ı seç.

Gece gece güldürdün
  • bende bi ara benim eski tarihçiye aşıktım ama ciciklerine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluetoothGuy -- 30 Aralık 2013; 22:39:38 >
  • quote:

quote:

quote:

olta gerildi

verme çocuğa gazı

• Üniversitedeyim ve bizim ingilizce hocası 22 yaşında. Sınıftakilerin çoğu hocadan büyük. Çok sarkıyolar kıza, içim kötü oluyo valla yazık
  • Hayyam kullanıcısına yanıt
    Aynen daha geçen ay bende bir film oyuncusuna aşık oldum :D rüyayı görünce öğretmene döndüm.
  • Aslında boyum uzun ya :D Hoca 30 yaşına gelince bende şöyle vücut v.s yaparım :D olmaz mı acaba :D
  • 2-3 haftaya geçer. Tecrübeyle sabit
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD99

bende bi ara benim eski tarihçiye aşıktım ama ciciklerine

bu nası bi cevap yav
  • Ben ayran gönüllü bir odunum zaten.Odunluk olayını çözdüğüm gün yaşama bağlandığım gündür.
  • Yazılı kagıdına oklu kalp çizen senmisin ?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.