Şimdi Ara

Öğretmenin yanında küfrettim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün son derste öğretmenin yanındayken istem dışı bir küfür ettim. Bir olay sinirlendirmişti beni öğretmenin yanındayken ve bir anda ağzımdan çıktı.Daha sonra sinirden sırama doğru koştum kendimi tutmak için ve öğretmenle göz göze gelmeyeyim diye.Ama arkadaşlarımın dediğine göre öğretmen bana bir 5 dakika ters ters bakmış ve korkutan da bu beni.Öğretmenle genelde diyaloğum iyiydi zaten fazla da aksi bir adam değildir.Yine de durum ciddi.Sizce ne yapmalıyım pazartesi günü öğretmenden gidip özür mü dilesem yoksa konuyu tekrar açmasam mı ? Ne yapmalıyım ? Bir de mütemadiyen küfür ediyorum.Alışkanlık oldu artık.Bundan nasıl kurtulabilirim ? Sonuçta itici bir şey genelde ve üstte yazdığım gibi benzer durumlara tekrar yol açabilir.

Önerilerinizi bekliyorum.

Önemli Not:Hoca erkek.Bayan olsaydı zaten işin içinden çıkamazdım.

• lise mi orta okul mu bu arada?
  • lise 2
  • dostum bence kimsenin olmadığı,öğretmeni tek yakaladığın bir yerde özür dile ondan.bir daha olmayacağını falan söyle.aranızda güven problemi falan olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkamt

dostum bence kimsenin olmadığı,öğretmeni tek yakaladığın bir yerde özür dile ondan.bir daha olmayacağını falan söyle.aranızda güven problemi falan olmasın.

teşekkür ederim deneyeceğim
  • dersanede banada olmustu. sinirden arkadasa bagirdim s....... e kadar yolun var diye. hocada duydu. iyi o zaman fazla yolun yokmus dediydi. cok zoruma gitmisti. oyle aklima geldi iste..
  • Öğretmeni kim takar? Küfür edersin, söversin ona birşey dememişsin ki niye özür dileyeceksin?Biraz dik başlı olun ikide bir özür dilemeyin.Ne lisede ne de üniversitede hiç özür dilemedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir müddet o hocanın derslerine katıl ve sürekli tahtaya kalkmaya calıs

Yolsa bu sozlu notunu yansır soyleyeyim sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killerjackal -- 10 Mart 2012; 7:34:26 >
  • neler için konu açıyorsunuz ya.asosyal olduğundan herhalde buraya danışıyorsun.arkadaşların hocayı tanıyor,sorsana onlara
  • aksi adam değil demişsin.boşver küfür de hayatın bi gerçeği.adama etmemişsim sonuçta
  • Git bide hocana küfür et niye bakıyosun lan diye tam olsun :P
  • Konuyu kapatırsan çok ayip edersin hocana daha çok gözünden düşersin. Çek bi yere özrünü dile :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.