Şimdi Ara

Öğretmenin 'Durduk' Yere Ceza Vermesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Olayi tamamen aşagıya yazacagım.
    Ben bir anadolu lisesinde 11. sınıfı okuyorum

Bugun sabah beden dersimiz vardi. soyunda odasında üstümüzü değiştirip okulun bahçesinde arkadaşlarla sıraya geçtik.

Öğretmeni bekliyorduk herneyse , öğretmen derse girdi girer girmez ;

Daha ne oldugunu anlamadan Gelip "1 ders ve 1 tenefüs" boyu kızgın güneşin altında tüm sınıfı asfalta oturttu.

Benim ve diğer 2 arkadaşımın sanırım başına güneş geçti . Öğretmenden gölgeye geçmek için izin almaya gittik . "hakaret"e mağruz kaldık. ve ayağa kalktıgımız için ekstra puanımız düştü.

sonra pişkin pişkin derse gelip , bugun ne öğrendiniz diye sorunca bende bağırarak "asfalt üzerinde oturmayı öğrendik" dedim.

ardından yanına çagırarak sen ozaman 2. derste bu asfalta oturacaksın dedi. tamam dedim oturdum. hoca gidince geri kalktım.

3. ders numaramızı istedi , 4. ders not kağıtları geldi ben ve başına güneş geçen 2 arkadaşımın notu "30"du. geriye kalan sınıfın notu 60 'dan aşagı yoktu.

zaten sonra sersem gibiydik başımız ağrıyordu izin alıp eve gittik.

soruma gelecek olursak ;

burda bu hoca için herhangibir yasal işlem başlatabılırmıyız ?

burda hangi taraf daha haklı ?

not: trol cevapları dikkate almıyacagım.

• ders ortasında müdüre gitsedinizya.aileme haber vericem dediğin zaman öğretmenin kulağını çekerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

ders ortasında müdüre gitsedinizya.aileme haber vericem dediğin zaman öğretmenin kulağını çekerdi

Dostum ne bileyim , iş işten geçti artik
  • Anlayamadığım şey o sırada hocanın dediklerine neden itaat ettiğiniz. Yani çekin gidin kafasına estiği gibi hareket edemez hoca, kimsenin triplerine katlanmak zorunda değilsiniz.

Okul idaresine dilekçe yazın verin. Yazılı dilekçeyi mutlaka dikkate almak ve soruşturmak zorundalar. Almazlarsa bu durumla birlikte il milli eğitime taşıyın konuyu. Tabi uğraşmak istiyorsanız...

Bizimde öyle atarlı dediğim dedik bi matematikçi vardı. Birgün yine esip gürlüyordu. Kızın biriyle atıştı mal mal, masadaki şişeyi suratına fırlattı hatta. Kız da geri adım atmadı, tartıştı, vurdu kapıyı çıktı. Hoca esip gürledi yine asarım keserim pozlarına yattı. "O hele bi gelsin sınıfa ben ona göstereceğim" pozlarındaydı fakat bir sonraki ders döt korkusuyla geldi kızdan özür diledi gönlünü almaya çalıştı. Şikayette bulunuldu galiba ne oldu bilemiyorum (Birde kızın milli eğitimde sağlam akrabaları vardı buradan cesaret bulmuştu sanırım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arbak -- 6 Mayıs 2014; 0:22:26 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.