Neden ögrenciler ilkögretimin besinci sinifina kadar ögretmene "ögretmenim" diye seslenirken altinci sinifta bir anda "hocam" diye seslenmeye baslarlar?
Büyüdüklerini göstermeye çalışıyorlar herhalde.
öğretmeni "tek" belliyorlar. Sayıları birden çoğalınca "hocam! hocaaammm!!" demeye başlıyorlar. İkisi de denebilir. Pek mesele değil. "Hoca sadece camide olmuyor" yani...
bana hoca deseler iyi olur,öyle alıştıracam onları, öğretmen yok hoca
quote:
Orjinalden alıntı: savasay
hoca camıde, hoca camıde..
Kadı...
öğretmenim demesi chok uzun yaa "hocaaa!" dicen adam tırscak
quote:
Orjinalden alıntı: savasay
zaten lisede hoca olursan alıştırmana gerek yok.
yok lisede değilim, ilkokullarda olacaz,
vazeçtim hoca diye bağırırlar adamın sinirini çıkarırlar öğretmenim iyi
quote:
Orjinalden alıntı: shiftDelete
Neden ögrenciler ilkögretimin besinci sinifina kadar ögretmene "ögretmenim" diye seslenirken altinci sinifta bir anda "hocam" diye seslenmeye baslarlar?
dötleri kalkıyo ondan
cunkı artık sazan degillerdir
hoca camideyse öğretmende ilkokulda karrrrdeşim
Üniversiteye geleli arkadaşlarıma bile hocam diyorum...
HOHOHOHOCAM
KEKEMEYIMDE MAHZUR GORUN!
BANA KALSA ÖĞRETMENİM ÇÜNKÜ 'H' HARFİNDE ACAYİP ZORLANIYORUM!
yaf hocam dielim ya hocam ne gergi war o kadar ogretmenim dieceqsn hakli diiil miyim hocam simdi bisi soleyin
yaw avrupada ne güzel hoca moca yok isimleriyle hitap ediolar birbirlerine... şimdi ben okul müdürene naber ömer desem saol al tastiknamen bu kendine okul ara der
ben ikisinide kullanırım hatta biraz sayın hocam yada sayın ve sevgili öğretmenim gibide seslenebilirsiniz ___________________________________________________________________
"Bir milleti millet yapan dilidir."
"Öğretmenim" demezler ki, "Örtmenim" derler. Ben öğretmenim, kendimden biliyom...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme