Şimdi Ara

ÖĞRETİM GÖREVLİSİ OLMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sinema tv veya radyo sinema tv bölümlerini bitirip üniversitede öğretim görevlisi olarak calısabilir miyiz? olursa nasıl olur nasıl bir yol izlenmesi gerek yardımcı olursanız coook mutlu olurum

• BİLGİ VERECEK YOK MU
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bicibici23

Arkadaşlar hepinize merhaba

Sinema tv veya radyo sinema tv bölümlerini bitirip üniversitede öğretim görevlisi olarak calısabilir miyiz? olursa nasıl olur nasıl bir yol izlenmesi gerek yardımcı olursanız coook mutlu olurum

kardeş,, benim kuzenim var benden 8 yaş büyük.. o da marmara üni sinema TV bitridi. şuan erciyes ünide öğretim görevlisi olarkak çalışıyo... ondan edindiğim bilgilere göre şöyle diyim bi lafı vardı:o kadar uğraştım ki !!! yani çok emek harcamalısın hocaların gözüne girmesisn vs.. ben den bu kadr kardeşim. allah yolunu açık etsin.
  • Hocaların gözüne girmeyle bitiyor mu yani demek istediğin neler yapıyoruz olabilmek için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bicibici23

Hocaların gözüne girmeyle bitiyor mu yani demek istediğin neler yapıyoruz olabilmek için

ya hocaların gözüne girmek değil tek mesele... ben orda emek harcamalısın demek istedim. yani: emek harcayan adam ders çalışır iyi notlar alır gayet tabi hocaların gözünede girer. sınavı flen var bide tam bilmiyorum hocam. daha iyi bilen birine sormalısın.
  • ilk öncelikle ortalamanın yüksek olması gerekir
    daha sonra ise istediğin üniversitenin ALES ve dil puanını tutturmak gerekiyor
    ama bunlar başvurma şartlarıymış ne yazıkki
    daha sonra neden doktora veya yüksek lisans yapman isteğini belirten niyet mektubu
    doktora için çalışmak istediğin öğretim üyelerinden alacağın mektup ve ikişer adet referans mektubu
    maalesef kabul mektuplarının alınması ve referans torpilin medenicesiymiş
    benim de hayallerim yıkıldı diyebilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DİL ÖĞRENCİSİ OLMAK....
    5 yıl önce açıldı
    Devlette mühendis olmak
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.