Bildirim
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ OLMAK

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
BİLGİ VERECEK YOK MU -
quote:
Orijinalden alıntı: Bicibici23
Arkadaşlar hepinize merhaba
Sinema tv veya radyo sinema tv bölümlerini bitirip üniversitede öğretim görevlisi olarak calısabilir miyiz? olursa nasıl olur nasıl bir yol izlenmesi gerek yardımcı olursanız coook mutlu olurum
kardeş,, benim kuzenim var benden 8 yaş büyük.. o da marmara üni sinema TV bitridi. şuan erciyes ünide öğretim görevlisi olarkak çalışıyo... ondan edindiğim bilgilere göre şöyle diyim bi lafı vardı:o kadar uğraştım ki !!! yani çok emek harcamalısın hocaların gözüne girmesisn vs.. ben den bu kadr kardeşim. allah yolunu açık etsin. -
Hocaların gözüne girmeyle bitiyor mu yani demek istediğin neler yapıyoruz olabilmek için -
quote:
Orijinalden alıntı: Bicibici23
Hocaların gözüne girmeyle bitiyor mu yani demek istediğin neler yapıyoruz olabilmek için
ya hocaların gözüne girmek değil tek mesele... ben orda emek harcamalısın demek istedim. yani: emek harcayan adam ders çalışır iyi notlar alır gayet tabi hocaların gözünede girer. sınavı flen var bide tam bilmiyorum hocam. daha iyi bilen birine sormalısın. -
ilk öncelikle ortalamanın yüksek olması gerekir
daha sonra ise istediğin üniversitenin ALES ve dil puanını tutturmak gerekiyor
ama bunlar başvurma şartlarıymış ne yazıkki
daha sonra neden doktora veya yüksek lisans yapman isteğini belirten niyet mektubu
doktora için çalışmak istediğin öğretim üyelerinden alacağın mektup ve ikişer adet referans mektubu
maalesef kabul mektuplarının alınması ve referans torpilin medenicesiymiş
benim de hayallerim yıkıldı diyebilirim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X