Şimdi Ara

Öğrenmesi kolay , yaygın bi dil önerin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu yıl İngilizce hazırlığı bitirdim. Malum tatile girdik. Zaman kaybetmeden 2. dile başlamak istiyorum. Bölümüm İşletme ona gre tavsiyenizi bekliyorum.

Türkçe gibi sondan eklemeli öğrenmesi zor dillerden ziyada , İngilizce tarzında dil önerirseniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ismailovic

Bu yıl İngilizce hazırlığı bitirdim. Malum tatile girdik. Zaman kaybetmeden 2. dile başlamak istiyorum. Bölümüm İşletme ona gre tavsiyenizi bekliyorum.

Türkçe gibi sondan eklemeli öğrenmesi zor dillerden ziyada , İngilizce tarzında dil önerirseniz sevinirim.

türkçeye yakınlık ve kolaylık olarak japonca ama yaygınlık olarak ispanyolca
  • quote:

Orijinalden alıntı: isvicresiz bilim adami

quote:

Bu yıl İngilizce hazırlığı bitirdim. Malum tatile girdik. Zaman kaybetmeden 2. dile başlamak istiyorum. Bölümüm İşletme ona gre tavsiyenizi bekliyorum.

Hocam japonca benim ne işime yarayacak ki?Zaten onlarla temasa geçmem gerekse bile mutlaka ingilizce bilen bi japon bulurum.
  • almanca. ingilizceye yakın baya ve konuşması baya zevkli bana göre
  • quote:

Kesinlikle ispanyolca bence. ingilizceden sonra en yaygın dillerden biri ve öğrenmesi grammeri vs ingilizceden çok daha kolay bence okunması da kolay ayrıca eğlenceli de. Benim lisede ingilizce+ispanyolca gördüm 5 yıl. Üniversiteye bu yıl geçicem ve seneye ispanyolca kursuyla daha da ilerletmeyi düşünüyorum. Sana da tavsiye ederim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: isvicresiz bilim adami

quote:

Hocam japonca benim ne işime yarayacak ki?Zaten onlarla temasa geçmem gerekse bile mutlaka ingilizce bilen bi japon bulurum.

sen işletmede işine yarayacak bir dli istiyorsun sanırım. ancak benim bu konuda pek bir fikrim yok.
    japoncayı da türkçeye yakınlığı açısından söylemiştim zaten.
    ispanyolcayı öğrenmeni tavsiye ederim çünkü çince ve ingilizceden sonra 3. dür. ayrıca italyanca ve portekizce gibi dilleri öğrenmeni oldukça kolaylaştırır. ancak zordur. eril dişil durumu vardır. fiiller değişkendir vs.
    ama tavsiye ederim ben de yeni başladım ispanyolcaya

• Öğrenmesi kolay bir dil yok hocam maalesef.Hepsinin ayrı bir zor noktası var.Size yakın gelen dili öğrenin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.