Şimdi Ara

Öğrenmesi kolay enstrüman tavsivesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
34.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Bir arkadasimin saz kursu var cesitli calgilari ogretiyor. Sansimi zorlayip bana da ogretmesini ve kolaylik yapmasini isteyecegim. Sizce baslangic icin ne uygundur? Cok eskiden piyano calmayi denemistim ornek parcalarin bir cogunu calabiliyordum ilk denememde cabuk kavrayabiliyorun. Amacim meslek edinmek degil yeni insanlarla tanisip guzel vakit gecirebilmek

• mızıka çal. blues yaparsın çok cool. biraz da güzel sesin varsa oh..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalikA

mızıka çal. blues yaparsın çok cool. biraz da güzel sesin varsa oh..

3 aydır çalıyorum göründüğü kadar kola değil hocam. Bend yapımı falan filan uzun iş. Klasik gitar daha kolay bence
  • öğrenmesi kolay enstrümandan ziyade sesini sevdiğin ve çalarken zevk alacağın bir şey seç
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

quote:

3 aydır çalıyorum göründüğü kadar kola değil hocam. Bend yapımı falan filan uzun iş. Klasik gitar daha kolay bence

Teknikleri teker teker öğrendim ancak parça çalmak çok zor Slow blues çalabilsem çok şugar olacak.

•  Öğrenmesi kolay enstrüman tavsivesi
  • quote:

quote:

Eskiden klasik gitarım vardı babam getirmişti. Dedem üstüne oturup parçaladı
    Mızıkayı çalmak da zor denemiştim onu da aslında evde çalarken de fazla ses çıkartmayacak birşey istiyorum apartman huzur evi gibi hiç gürültü istenmiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ritim duygun varsa darbuka olabilir mi?
  •  Öğrenmesi kolay enstrüman tavsivesi
  • al bir elektro takıl kafana göre
  • Gitarla piyanoya sağır enstrümanı falan diyolar.Sadece parmak becerin gelişsin diye biraz pratik yapman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BahadırÖztürk

Gitarla piyanoya sağır enstrümanı falan diyolar.Sadece parmak becerin gelişsin diye biraz pratik yapman lazım.

"sağır enstrümanı falan diyolar"

kim diyor kardeş yanlış anlama merak ettim.
  • quote:

quote:

Klasik gitar düşündüğün kadar kolay değil İnsanlar yıllarca uğraşıyor. Çok detaylı bir iş. Ama eğer eline alıp 2 akor basmaktan bahsediyorsan..

• quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

quote:

Orijinalden alıntı: BahadırÖztürk

Gitarla piyanoya sağır enstrümanı falan diyolar.Sadece parmak becerin gelişsin diye biraz pratik yapman lazım.

"sağır enstrümanı falan diyolar"

kim diyor kardeş yanlış anlama merak ettim.

Eski keman öğretmenim öyle diyordu hocam,yanlış anlaşılmadım umarım enstrümanlara hakaret etmek istemedim ama diğer enstrümanlara göre kulak yeteneği daha az aranıyo diye öyle söylüyodu hocada herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowFiend

al bir elektro takıl kafana göre

elektroyu severim giriş seviyesi için elektrolar kaç liradan başlıyor hangi markalar iyidir?
  • Yorumlar komedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kozmik Radyasyon

quote:

Orijinalden alıntı: ShadowFiend

al bir elektro takıl kafana göre

elektroyu severim giriş seviyesi için elektrolar kaç liradan başlıyor hangi markalar iyidir?

300-500 arası gitarlarla başlangıç için alınıyor. genelde cort x2 x3 veya eşdeğer ibanez modelleri alınıyor. bir de amfi gerekiyor . o da genelde roland micro veya line6 spider oluyor. ben bizzat çalmıyorum ama para biriktiriyorum şimdilik

• bende klarnetin sesinin hastasıyım, ölmeden önce öğreneceğim şeylerden birisi..
  • up saz nasıldır kankalarım ?!
  • up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.