Şimdi Ara

ÖĞRENİM KREDİSİ REZİLLİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günaydın öncelikle herkese,bugün bütün ümitlerimin yıkıldığı,kendimi çaresizliğin dibinde hissettiğim gündür.Ne yapacağımı bilemedim bari dedim sizlerle paylaşayım.Malum,üniversitede okuyorum,kredi başvurusunda bulundum,noterden aldığım senedi en geç 25 aralık 2012 tarihinde kyk yurt müdürlüğüne teslim etmem gerekliydi paramı bugün alabilmek için.Aralık ayının 20 sinde noter senedini müdürlüğe teslim ettim,dedim artık bekleyeceğiz 8 indede gider alırız (ilk defa alacaktım güya,elden kartlarla birlikte veriyorlar parayı).
    Bu sabah kalktım gittim ziraat bankasına,cebimde 5 kuruş para yok kar kış kıyamet 1 saat yürüdüm bankaya,baktım arkadaşlarda orda moraller çökmüş dedim noldu hayırdır,hesaplar açılmamış dediler falan.Sonra arkadaş internetten bakalım dedi (salaklık bende açıp baksana internetten ta gittim bankaya) bizim hesaplarda açılmamış,gerisin geri bankadan yürüme yurda dar attım kendimi.İdareye gidip durumu izah ettim benle alakası yok bilmiyorum falan filan diyip geçiştirdi herif.Hani desem çıkartıp 280 tl verebilecekmisin diye de diyemiyorsun ki.Yani yaban ellerde 5 kuruş parasız kaldım.Neymiş:Öyle kredi gelecek diye güvenip cepteki para bitirilmemeliymiş.
    Hesabının açılıp açılmadığını kontrol etmek isteyen arkadaşlar için link:
    http://www.kyk.gov.tr/web/Yurtkur/ogrenimOdemeParametreGiris.do

• Allah yardımcın olsun kardeş
  • Kanmayın şu kredi tuzaklarına.Asıl 2-3 sene sonra mezun olunça zor durama düşüceksin.millet istediğini için çalışırken.sen kredi kapatmak için çalışıcaksın.Sana tavsiyem iptal etme şansın varsa krediyi iptal et.yoksa da şimdiden başla hem çalışıp hem okumaya.10-15bin tl kolay değil.
  • Ilgincmis, kredi bir tuzak degil ihtiyactir. Devletde tefeci degildir o paranin geri odenmesi icin insana zorlama yapmaz ama faiz koyar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal_raul

Kanmayın şu kredi tuzaklarına.Asıl 2-3 sene sonra mezun olunça zor durama düşüceksin.millet istediğini için çalışırken.sen kredi kapatmak için çalışıcaksın.Sana tavsiyem iptal etme şansın varsa krediyi iptal et.yoksa da şimdiden başla hem çalışıp hem okumaya.10-15bin tl kolay değil.

Aslında bende o zamanları düşünüyorum da,kredi bittikten sonra 15 bin tl geri ödemesi,şimdi yaşadığım yeri kötülemek istemiyorumda bu her ne halta geldiğimin şehrinde aradım iş bulamadım,teknosa-turkcell-gold-int cafelere falan gidip konuştum cafenin birinde işe başlayacaktım valide sultan kabul etmedi,yaktı beni yani, vay efendim neymiş kredi varmış geri ödermişiz sonra.Çalışırsam aynı anda dersleri yürütemezmişim.Ya moral olarak o kadar çökmüş bir vaziyetteyim ki son final haftam bu hafta,bütün çalışma hevesim falan kaçtı gitti oturup ağlayacağım sinirden artık.

@shrek teşekkürler hocam.Umarım yardımcı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F996CAA7D -- 8 Ocak 2013; 11:57:56 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.