Şimdi Ara

Öğrenim Kredisi Hakkında Acil Bilgi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu konu hakkında acil bilgi lazım.2 yıllık üniversite bitirmiş ve 2 yıl boyunca öğrenim kredisi almış birisi.Üniversiteyi bitirip 4 yıllık yurtdışında başka bi üniversite okumaya karar verdiğinde bu 4 yıl boyunca da öğrenim kredisi alma hakkı varmı ?

Not:Adminlerden ricam konu yanlış yerde olabilir farkındayım.Fakat diğer yerlerde çabuk cevap gelmiyor malesef ve bu bilgi şuan acilen lazım en azından bi 10 dakıka dursun konu en azından istediğim cevabı alayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sons0fAnarchY -- 14 Haziran 2013; 0:12:19 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brurak -- 14 Haziran 2013; 0:12:38 >

Orijinalden alıntı: brurak

örgünden üniversitene devam ettiğin sürece alabilirsin yazışma yapman gerekir diye biliyorum ama yurtdısı ılk defa duyuyorum

Anladım.Nette araştırdım biraz net bilgi bulamadım malesef. Kesin bilgisi olan birisi yardımcı olabilir mi lütfen.Bu arada yorumun için teşekkürler dostum.
    galeri kredisi hakkında!!
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.